- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.021
Bende çok tatlı krizindeyim regl olucam diye.....Selam kızlar bugün sabah güzelce haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin fındık vs. kahvaltımı yaptım, nikah vardı akşam 5te. Ona gitmeden 16.00 gibi bir kase tavuk suyuna şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 haşlama tavuk baget yedim. 19.30 gibi iki barsak şekersiz çay içtim ama şuan karnım acıktı. 1 muz ezip içine iki üç ceviz biraz tarçın ekip yiyecegim. Bu aralar Regl olacağım için canım tatlı seyler istiyor. Tarçın tatlı isteğini dengeliyor baya.
KedidirKedii canım detox listeni okudum çok güzel ama benim düşük tansiyonum var, maydonozlu kürleri yapamıyorum. Uygulayacaklara kolaylıklarrrr
Ay cok heves ettim maydanoz aliyim bari:))❤❤Detoks listesi 5 günlük ❤❤
Öcelikle Bir şişeye sürahiye hergün 1 elma kabuğu 1 limonun kabukları 1 çubuk tarçın atıp 1 gece bekletip hergün o suyu içip bitiricez.
✴ ✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Pazartesi = kahvaltıdan önce = 10 15 dal Maydonoz yarım limon suyu 1 su bardağı su blendırdan geçir posasıyla iç.
Akşam = Maydonozu 2 su bardağı su ile 10 dakika kısık ateşte kaynatın. Bardağa döküp ılıtın soğuyunca için. ❤
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Salı = sabah bir yeşil elma 3 4 dal Maydonoz 1 limonun suyu 1 çay bardağı su blendırdan çek aç karnına iç ☺
Akşam yine Maydonozu kaynatıp soğutup içiyoruz.
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Çarşamba = öğlen açıkmaya başlayınca ara öğün niyetine 1 yeşil elma yarım limon suyu yarım salatalık yarım nar yine blendırdan geçirin ve için. ❤
Akşam yine Maydonoz kürü
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Perşembe = sabah 1 limonun suyu yarım nar taneleri yarım yeşil elma blendırlayıp içiyoruz ☺
Akşam yine Maydonoz kürü
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Cuma = sabaha 1 su bardağı İlk su yarım limon suyu aç karnına içiyoruz alkali etkisi oluyor ☺
Öğlen 2 adet kereviz sapı 4 dal Maydonoz yarım limonu katnatıyoruz kısık ateşte 15 dakika soğutup içiyoruz yanında kuru kayısı 3 4 tane ceviz ile ara öğün olur.
Akşam sonkezMaydonoz kaynatıp soğutup içiyoruz
Ben böyle 5 gün yapıp 2 gün ara verip toplamda 10 de müthiş ödem attım hızla kilo vermeye başladım. Şahane bir liste uygulamak isteyene sevgiler ❤
Vy izmirli bugünde şahanesin :)) nasılsın nasıl gidiyorHellooo millet:) Bugunku menum
Sabah: dusuk karbonhidratli lavas ustune bi kasik salca, biraz rendelenmis peynir, 3-4 parca cherry domates ve hindi pastirmali pizza, 1 tane haslanmis yumurta
Ara: kedinin soyledigi 1 demet maydanoz ve 1 limonu blendera atip ictim:)
Aksam: 150 gr izgara tavuk, ufak bi kase cacik, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, 3-4 parca mango
Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk voleybol, 11 bin adim
Valla guzel gidiyo kedicim, evime duzenime dondum mutluyum:)) Senin nasil gidiyo neler yapiyosun?Vy izmirli bugünde şahanesin :)) nasılsın nasıl gidiyor ☺
Rabbim bozmasın canım yaValla guzel gidiyo kedicim, evime duzenime dondum mutluyum:)) Senin nasil gidiyo neler yapiyosun?
Ohhh ellerine sağlıkGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim, kalktım üşenmedim tam buğday simit yaptımiki gündür canım biseyler yoğurmak istiyor, huy gibi bir şey heralde
25.11.19
9.30
1 tam buğday simit
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates
8-9 çiğ fındık
2 şekersiz çay
11.00
1 sade türk kahvesi
Akşam yemekte karnıyarık olacak, 1 tane orta boy olanından yerim. Yanında da bir iki kaşık zeytinyağlı pırasa
Temizlik yapıcam şimdi, sonra da 45 dk lık bir kuvvet antrenmanım var onu yapicam halim kalırsa
Kolay gelsin tatlim, hayirlisi olsun:)Rabbim bozmasın canım ya❤ benimde iyi şükür iş arayıilarındayım bakalım yeni yıla kadar ☺
HahahahahahahahaAy kedi ben gaza gelip acayip fazla maydanoz almisim napcam bunlari bilmiom:)) Suyunu sikiyorum, salataya dogruyorum ama azalmiyo sanki
Bende reglken hiç hoşlanmıyorum amakan akışını düzenleyip ağrı kesici etkisi varmışGünaydın herkesee
Bugün regl oldum, henüz tam sökmediği için karnımın ağrısı maksimum düzeydecanım da felaket tatlı istiyor. Az önce iki kaşık fındık ezmesi yedim giresundan almıştık organik diye avunayım
Programa yanlış bakmışım dün day-off olarak görünüyordu o yüzden temizlikten sonra spor yapmadım. Söylediğim 45dk antrenman bugüneymiş ama yapamayacağım maalesefff. Iki üç gün hafif tempolu biseyler yaparım çünkü reglken spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorumm
O nasıl olduHahahahahahahahabol bol kaynat iç blendırdan geçir benimde memeler şişti
Kuşum adet olmadan ondan memelere ödem doluyor şişiyor ya ayda 1 hafta mükemmel memelere sahip olabilirizO nasıl oldu
Ay evetKuşum adet olmadan ondan memelere ödem doluyor şişiyor ya ayda 1 hafta mükemmel memelere sahip olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?