Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bende çok tatlı krizindeyim regl olucam diye.....
Biraz önce nohut yapmış annem 1 dilim ekmekle 2 kaşık yedim nohut. Ben yani

Ay cok heves ettim maydanoz aliyim bari:))

Hellooo millet:) Bugunku menum

Sabah: dusuk karbonhidratli lavas ustune bi kasik salca, biraz rendelenmis peynir, 3-4 parca cherry domates ve hindi pastirmali pizza, 1 tane haslanmis yumurta
Ara: kedinin soyledigi 1 demet maydanoz ve 1 limonu blendera atip ictim:)
Aksam: 150 gr izgara tavuk, ufak bi kase cacik, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, 3-4 parca mango

Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk voleybol, 11 bin adim

Vy izmirli bugünde şahanesin :)) nasılsın nasıl gidiyor

Ben sabah 2 yumurta yiyip dişçiye geldim

Bugün off yapıcam iyi olursam aşkam 30 dakika kalça çalışıcam ama belki diş çekilirse hiç yanaşmam

Günaydın kızlar
Bugün erkenciyim, kalktım üşenmedim tam buğday simit yaptım iki gündür canım biseyler yoğurmak istiyor, huy gibi bir şey heralde

25.11.19
9.30
1 tam buğday simit
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates
8-9 çiğ fındık
2 şekersiz çay
11.00
1 sade türk kahvesi

Akşam yemekte karnıyarık olacak, 1 tane orta boy olanından yerim. Yanında da bir iki kaşık zeytinyağlı pırasa
Temizlik yapıcam şimdi, sonra da 45 dk lık bir kuvvet antrenmanım var onu yapicam halim kalırsa

Ohhh ellerine sağlık
Bende şimdi eve gidip 1 tabak nohut yemeği yiyeceğim
Bir bardak yeşil çay ve 3 4 tane ceviz 3 tane kayısı 2 3 tane siyah üzüm kurusu yerim
akşamlık plan yapmadım bakarım detoks suları mı hazırlar içerim

Gunaydiiiiin guzeller Bugunku menum:

Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 200 gr izgara tavuk (derili), 6 kasik yogurtlu kabak, 5-6 kasik nohut piyazi

Acayip odemliyim, goguslerim sporda cok agridi Odem attirir belki diye yesil cayimi yudumluyorum su an. Spor: 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 20 dk mari winsor pilates.

Günaydın herkesee
Bugün regl oldum, henüz tam sökmediği için karnımın ağrısı maksimum düzeyde canım da felaket tatlı istiyor. Az önce iki kaşık fındık ezmesi yedim giresundan almıştık organik diye avunayım
Programa yanlış bakmışım dün day-off olarak görünüyordu o yüzden temizlikten sonra spor yapmadım. Söylediğim 45dk antrenman bugüneymiş ama yapamayacağım maalesefff. Iki üç gün hafif tempolu biseyler yaparım çünkü reglken spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorumm

Bende reglken hiç hoşlanmıyorum amakan akışını düzenleyip ağrı kesici etkisi varmış
Çok geçmiş olsun. Bok. Bol sıcak şeyler iç çorapsız gezmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…