• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kızlar bugün sabah güzelce haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin fındık vs. kahvaltımı yaptım, nikah vardı akşam 5te. Ona gitmeden 16.00 gibi bir kase tavuk suyuna şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 haşlama tavuk baget yedim. 19.30 gibi iki barsak şekersiz çay içtim ama şuan karnım acıktı. 1 muz ezip içine iki üç ceviz biraz tarçın ekip yiyecegim. Bu aralar Regl olacağım için canım tatlı seyler istiyor. Tarçın tatlı isteğini dengeliyor baya.
KedidirKedii KedidirKedii canım detox listeni okudum çok güzel ama benim düşük tansiyonum var, maydonozlu kürleri yapamıyorum. Uygulayacaklara kolaylıklarrrr
Bende çok tatlı krizindeyim regl olucam diye..... ❤️ 🙏
Biraz önce nohut yapmış annem 1 dilim ekmekle 2 kaşık yedim nohut. ❤️ Ben yani 😂

❤❤Detoks listesi 5 günlük ❤❤
Öcelikle Bir şişeye sürahiye hergün 1 elma kabuğu 1 limonun kabukları 1 çubuk tarçın atıp 1 gece bekletip hergün o suyu içip bitiricez.
✴ ✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Pazartesi = kahvaltıdan önce = 10 15 dal Maydonoz yarım limon suyu 1 su bardağı su blendırdan geçir posasıyla iç.
Akşam = Maydonozu 2 su bardağı su ile 10 dakika kısık ateşte kaynatın. Bardağa döküp ılıtın soğuyunca için. ❤
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Salı = sabah bir yeşil elma 3 4 dal Maydonoz 1 limonun suyu 1 çay bardağı su blendırdan çek aç karnına iç ☺
Akşam yine Maydonozu kaynatıp soğutup içiyoruz.
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Çarşamba = öğlen açıkmaya başlayınca ara öğün niyetine 1 yeşil elma yarım limon suyu yarım salatalık yarım nar yine blendırdan geçirin ve için. ❤
Akşam yine Maydonoz kürü 😎😁
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Perşembe = sabah 1 limonun suyu yarım nar taneleri yarım yeşil elma blendırlayıp içiyoruz ☺
Akşam yine Maydonoz kürü 🤭
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Cuma = sabaha 1 su bardağı İlk su yarım limon suyu aç karnına içiyoruz alkali etkisi oluyor ☺
Öğlen 2 adet kereviz sapı 4 dal Maydonoz yarım limonu katnatıyoruz kısık ateşte 15 dakika soğutup içiyoruz yanında kuru kayısı 3 4 tane ceviz ile ara öğün olur.
Akşam sonkez 😁 Maydonoz kaynatıp soğutup içiyoruz 🤭

Ben böyle 5 gün yapıp 2 gün ara verip toplamda 10 de müthiş ödem attım hızla kilo vermeye başladım. Şahane bir liste uygulamak isteyene sevgiler ❤
Ay cok heves ettim maydanoz aliyim bari:))

Hellooo millet:) Bugunku menum

Sabah: dusuk karbonhidratli lavas ustune bi kasik salca, biraz rendelenmis peynir, 3-4 parca cherry domates ve hindi pastirmali pizza, 1 tane haslanmis yumurta
Ara: kedinin soyledigi 1 demet maydanoz ve 1 limonu blendera atip ictim:)
Aksam: 150 gr izgara tavuk, ufak bi kase cacik, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, 3-4 parca mango

Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk voleybol, 11 bin adim

Hellooo millet:) Bugunku menum

Sabah: dusuk karbonhidratli lavas ustune bi kasik salca, biraz rendelenmis peynir, 3-4 parca cherry domates ve hindi pastirmali pizza, 1 tane haslanmis yumurta
Ara: kedinin soyledigi 1 demet maydanoz ve 1 limonu blendera atip ictim:)
Aksam: 150 gr izgara tavuk, ufak bi kase cacik, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, 3-4 parca mango

Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk voleybol, 11 bin adim
Vy izmirli bugünde şahanesin :)) nasılsın nasıl gidiyor ☺️

Günaydın kızlar :KK19:
Bugün erkenciyim, kalktım üşenmedim tam buğday simit yaptım:confused: iki gündür canım biseyler yoğurmak istiyor, huy gibi bir şey heralde :-)

25.11.19
9.30
1 tam buğday simit
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates
8-9 çiğ fındık
2 şekersiz çay
11.00
1 sade türk kahvesi

Akşam yemekte karnıyarık olacak, 1 tane orta boy olanından yerim. Yanında da bir iki kaşık zeytinyağlı pırasa:KK200:
Temizlik yapıcam şimdi, sonra da 45 dk lık bir kuvvet antrenmanım var onu yapicam halim kalırsa:KK45:

Günaydın kızlar :KK19:
Bugün erkenciyim, kalktım üşenmedim tam buğday simit yaptım:confused: iki gündür canım biseyler yoğurmak istiyor, huy gibi bir şey heralde :-)

25.11.19
9.30
1 tam buğday simit
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 salatalık 2 çeri domates
8-9 çiğ fındık
2 şekersiz çay
11.00
1 sade türk kahvesi

Akşam yemekte karnıyarık olacak, 1 tane orta boy olanından yerim. Yanında da bir iki kaşık zeytinyağlı pırasa:KK200:
Temizlik yapıcam şimdi, sonra da 45 dk lık bir kuvvet antrenmanım var onu yapicam halim kalırsa:KK45:
Ohhh ellerine sağlık 🤭🤭🤭
Bende şimdi eve gidip 1 tabak nohut yemeği yiyeceğim
Bir bardak yeşil çay ve 3 4 tane ceviz 3 tane kayısı 2 3 tane siyah üzüm kurusu yerim 😍
akşamlık plan yapmadım bakarım detoks suları mı hazırlar içerim 🤭

Gunaydiiiiin guzeller :KK200: Bugunku menum:

Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 200 gr izgara tavuk (derili), 6 kasik yogurtlu kabak, 5-6 kasik nohut piyazi

Acayip odemliyim, goguslerim sporda cok agridi:KK43: Odem attirir belki diye yesil cayimi yudumluyorum su an. Spor: 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 20 dk mari winsor pilates.

Günaydın herkesee
Bugün regl oldum, henüz tam sökmediği için karnımın ağrısı maksimum düzeyde😫 canım da felaket tatlı istiyor. Az önce iki kaşık fındık ezmesi yedim giresundan almıştık organik diye avunayım😂
Programa yanlış bakmışım dün day-off olarak görünüyordu o yüzden temizlikten sonra spor yapmadım. Söylediğim 45dk antrenman bugüneymiş ama yapamayacağım maalesefff. Iki üç gün hafif tempolu biseyler yaparım çünkü reglken spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorumm

Günaydın herkesee
Bugün regl oldum, henüz tam sökmediği için karnımın ağrısı maksimum düzeyde😫 canım da felaket tatlı istiyor. Az önce iki kaşık fındık ezmesi yedim giresundan almıştık organik diye avunayım😂
Programa yanlış bakmışım dün day-off olarak görünüyordu o yüzden temizlikten sonra spor yapmadım. Söylediğim 45dk antrenman bugüneymiş ama yapamayacağım maalesefff. Iki üç gün hafif tempolu biseyler yaparım çünkü reglken spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorumm
Bende reglken hiç hoşlanmıyorum amakan akışını düzenleyip ağrı kesici etkisi varmış 🤷‍♀️
Çok geçmiş olsun. Bok. Bol sıcak şeyler iç çorapsız gezmiyoruz ❤️

Back
X