Maalesef yani her yerde. Günlerdir bu kadının yüzünü ve göğüslerini görüyorum zaten hamileyim midem kaldırmıyor
Hangi reklamdan bahsettiğinizi ben anlamadım.malesef sitede reklamları engelliyemiyoruz , engelleyebilen var mı? adblock kullanıyordum bi süre rahattım, site tespit etti kaldırmak zorunda kaldım tabi site de reklamlardan kalkınıyor sonuçta katlanıcaz artık.
keşke öyle olsa kediler bu Kadından çok daha masum oldukları için insanı bu kadar rahatsız etmezler herhalde hem bizim mahallede kediler daha başlamadı cilveleşmeyeKedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım
Ay ayni ben de oyle sandim yaaKedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım
Aynen bende böyle anladım.Kedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım
yok hatta ben youtube falan da baktım Adnan'ın kedicikleri gene napmış diye ama orda da gene inşallah maşallah çekiyorlardı bir yenilik yokHangi reklamdan bahsettiğinizi ben anlamadım.
Bende çıkmıyor sanırım.
Bende aynı şekilde tiksiniyorum adamın karnını gösteriyo ya vallai midem kalkıyo elimi kalkıyo sürekli işaretliyorum sayfa gecince tekrar karşımda lütfen rica ediyorum kaldırın daha uygun bi reklam koyun yöneticilerimizYa bu reklam neden sürekli karşıma çıkıyor midem bulandı artık bu kadını görmekten. Kapatıyorum uygunsuz diye işaretliyorum 10 Sn geçmeden aynı reklam. Bu tarz reklamları tamamiyle engelleyebilmemiz mümkün müdür acaba?belki çok büyük bi dert değil ama danışmak istedim?
KK'da bizim alınmadığımız ayrı bir arayüz falan var galiba. :)yok hatta ben youtube falan da baktım Adnan'ın kedicikleri gene napmış diye ama orda da gene inşallah maşallah çekiyorlardı bir yenilik yok
Evet telefonumdanmı diye düşünmeye başladım ben Kapattıkça kedicik yine KarşımdaSitede mi var anlamadim. Eger öyleyse benim telefon cok edepliymis