Kedicikler resmen çıldırdı ama bende çıldırmak üzereyim

Hem de neee... Balkonda sigara icemez oldum huzurla ya viyyyiiik viyyyaaak boyle ses duymadim.

Ama c
bağırsaklı adam herkesde çıkıyor canım.o ana reklam.yanlarda çıkanlar ana reklam.ortada altta üstte çıkanlar bizim girdiğimiz sitelerin reklamları.
bilmiyorum canım ya demek ki kedicikleri çekiyorum:)

Bahsettiğiniz şeyin reklam olduğunu anlamak benim biraz vaktimi aldı (hala yok bende)
Şimdi de dava diyorsunuz.
Yav ben çok zeki bir kadın değilimdir, şu bağlantıyı da açıklasanız, ben rahatlasam. :)

anladığım kadarıyla ya pop-up ya da ona benzer bir şekilde ekranlarında "kedicikler" ile ilgili reklam çıkıyor
ve "dava" ve "göğüs" dedikleri için yine anladığım kadarıyla bunlar A.H.'nın kedicikleri

fakat bu grup avukat ordusuyla çalışıyormuş
tüm forumları vs takip ediyorlarmış
haklarında yazılan en ufak hakaret içeren yorumlara dahi dava açıyorlar ve kazanıyorlarmış
bu sebeple bir dönem, belli başlı forumların, o grubun tv'de programı varken, bakıma alındığı, o süre zarfında üyelere yorum yapma izni verilmediği söylentisi olmuştu

durum bu
fakat reklamı göremiyorum, bu benim anladığım!

ben telden giriyorum sabır. pcden de ayarlanıyor . ayarlar>> band genisligi yönetimi>> resim yükle

baktığımda tick vardı tüm reklamlar goruluyordu telefon bozulmak üzereydi . kaldırmıyor o kadar veriyi . ohh ona bastım ticki kaldirdim miss gibi hiç bir resim yok :) reklam yok..:)

ben bilgisayarda adblock kullanıyorum kaldırmadım da niye kaldırayım reklam görmek zorundamıyım

O bağırsaklıyı sevmiyorum ben de ama kedicik görmedim hiç :)

Kızlar bahdisedilen reklam bu. Bende hiç hazzetmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-06-08-38-14.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 855
İkinci okuyuşta anladım yeminle.
O reklamı nadir görüyorum ben o yüzden rahatsız etmiyor.

Konu sahibi biraz abartıyorıyorsun bence.
Ben mobil siteyi kullandığım için yanda ki reklamları görmüyorum tabi pc yi bilemem

Vay arkadaş hırsa bak yahu!
Yani şimdi ben "o kadınlar nasıl kadın, hepsi android gibi " demiş olsam söz gelimi, hani demem de, gaflete düşüp söylesem; hakkımda yasal işlem mi başlatılacakmış? :)

Son düzenleme:
Aman yazdıklarınıza dikkat edin hanımlar,ters birşey olursa hem sizin hem sitenin başı derde girmesin..

valla benim kedicikler değil de bağırsağınız da kurt mu var diye bir reklam cıkıyor böyle cıplak bir beden bağırsakların icinde upuzun tenya gibi bisey,midemi bulandırıyor tüylerim diken diken oluyor görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…