Kedicikler resmen çıldırdı ama bende çıldırmak üzereyim

Aynen bende böyle anladım.:KK45::KK53::KK70:
Bahsettiğiniz reklam bende yok.

Yalnız değil mişim :KK53: Ben hangi reklamdan bahsettiğini bile anlamadım :)

Ay ayni ben de oyle sandim yaa :KK53:
Hatta katiliyorum hakikaten cildirdilar, kiyamam ya beni de uyutmuyorlar falan demeye gelmistim.
Cok yanlis gelmisim gidiyorum.:KK53:

İnan başlığı görünce bende kafamda bunları tasarlamıştım. Evimiz 1. kat baçe kedi dolu sen onu gel bir de bize sor başlar işkence diyecektim ki konu çok farklı çıktı. :KK45:

Ya ben ne Yaptım ya dava açarlarsa hemde adam beddua ederse

keşke öyle olsa kediler bu Kadından çok daha masum oldukları için insanı bu kadar rahatsız etmezler herhalde hem bizim mahallede kediler daha başlamadı cilveleşmeye:KK53:

Valla dün gece bir tanesi feci miyavlıyordu bizim ev 1 kat ve odam baheye bakıyor sanırım ortam egzotik geliyor kendilerine toplanma yerleri orası :KK53:

ya ben merak ettim, paralel KK'ya nası geçiyoz, kimse de söylemiyo ki ne oluyo bitiyo, biri hayrına ekran görüntüsü neyin koysun, bi tarafım şişçek şimcik
Proluk, eski üyelik falan sökmüyor. Ben de kapıda kaldım.
Çok gizli bir oluşum sanırım. Piramit üstü çekik göz. :))

Bu oluşuma dahil olmayın bence sonuçları çok kötü oluyo hakkınızda dava bile açılıyormuş :KK57:

Bende reklam gormekten biktim acikcasi ama yapacal bir sey yok. Acaba profil ayarlarindan mi kaynaklaniyor

Bu oluşuma dahil olmayın bence sonuçları çok kötü oluyo hakkınızda dava bile açılıyormuş :KK57:
Bahsettiğiniz şeyin reklam olduğunu anlamak benim biraz vaktimi aldı (hala yok bende)
Şimdi de dava diyorsunuz.
Yav ben çok zeki bir kadın değilimdir, şu bağlantıyı da açıklasanız, ben rahatlasam. :)

Proluk, eski üyelik falan sökmüyor. Ben de kapıda kaldım.
Çok gizli bir oluşum sanırım. Piramit üstü çekik göz. :))
bende hep yan taraflarda doktorlar bir de üstte midesinde garip bir nesne olan bir amca var hep o çıkıyor, yalnız milletin midesinde bağırsağında kurt olur amcanın yılan olmuş resmen.
hadi bize tamam da pro üyelere de yapılmaz be pes :)

bende hep yan taraflarda doktorlar bir de üstte midesinde garip bir nesne olan bir amca var hep o çıkıyor, yalnız milletin midesinde bağırsağında kurt olur amcanın yılan olmuş resmen.
hadi bize tamam da pro üyelere de yapılmaz be pes :)
Hiç. :)
Şu an çok alındım, resmen sitedeki varlığımın hiçleştiğini hissediyorum.
Kendimi dışlanmış, ötekileştirilmiş, ötelenmiş hissediyorum.
Siteye bakışım değişti, gizli hiyerarşiyi merak etmekten bi' hal oldum.
Korkarım anarşist damarım kabaracak :)

bendede üstte n11,altta tozlu giyim,yandada bi doktorun reklamı var.üsteki ve alttaki reklamlar sanırım girdiğimiz sitelerle alakalı.en son n11'e ve tozlu giyime bakmıştım çünkü.acaba sizin bilgisayardan kediciklerle ilgili bişeye mi bakıldıda o reklam çıkıyor

Hiç. :)
Şu an çok alındım, resmen sitedeki varlığımın hiçleştiğini hissediyorum.
Kendimi dışlanmış, ötekileştirilmiş, ötelenmiş hissediyorum.
Siteye bakışım değişti, gizli hiyerarşiyi merak etmekten bi' hal oldum.
Korkarım anarşist damarım kabaracak :)
senin kabaran anarşist damarın Mune eline cımbızı alıp bizi geyikten içeri atınca anında iner merak etme :KK70:
ya bir ekran görüntüsü koyun ne reklamı yav, meraktan öldük burada isyan çıkacak resmen

bendede üstte n11,altta tozlu giyim,yandada bi doktorun reklamı var.üsteki ve alttaki reklamlar sanırım girdiğimiz sitelerle alakalı.en son n11'e ve tozlu giyime bakmıştım çünkü.acaba sizin bilgisayardan kediciklerle ilgili bişeye mi bakıldıda o reklam çıkıyor
Eyvah eyvah...

X