Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben merak ettim, paralel KK'ya nası geçiyoz, kimse de söylemiyo ki ne oluyo bitiyo, biri hayrına ekran görüntüsü neyin koysun, bi tarafım şişçek şimcikKK'da bizim alınmadığımız ayrı bir arayüz falan var galiba. :)
Paralel KK. :)
Aynen bende böyle anladım.
Bahsettiğiniz reklam bende yok.
Ay ayni ben de oyle sandim yaa
Hatta katiliyorum hakikaten cildirdilar, kiyamam ya beni de uyutmuyorlar falan demeye gelmistim.
Cok yanlis gelmisim gidiyorum.
Iyyyy o bağırsağı görmeyimde a. hocanın kedicikleriyse onları görmeye razıyımBeni de su parazitli bagirsakli adam fena yapiyordu. Kapaytim gormedim bir daha ama kedicike birsey yapilior mu bilmem
keşke öyle olsa kediler bu Kadından çok daha masum oldukları için insanı bu kadar rahatsız etmezler herhalde hem bizim mahallede kediler daha başlamadı cilveleşmeye
Proluk, eski üyelik falan sökmüyor. Ben de kapıda kaldım.ya ben merak ettim, paralel KK'ya nası geçiyoz, kimse de söylemiyo ki ne oluyo bitiyo, biri hayrına ekran görüntüsü neyin koysun, bi tarafım şişçek şimcik
Bahsettiğiniz şeyin reklam olduğunu anlamak benim biraz vaktimi aldı (hala yok bende)Bu oluşuma dahil olmayın bence sonuçları çok kötü oluyo hakkınızda dava bile açılıyormuş
bende hep yan taraflarda doktorlar bir de üstte midesinde garip bir nesne olan bir amca var hep o çıkıyor, yalnız milletin midesinde bağırsağında kurt olur amcanın yılan olmuş resmen.Proluk, eski üyelik falan sökmüyor. Ben de kapıda kaldım.
Çok gizli bir oluşum sanırım. Piramit üstü çekik göz. :))
Hiç. :)bende hep yan taraflarda doktorlar bir de üstte midesinde garip bir nesne olan bir amca var hep o çıkıyor, yalnız milletin midesinde bağırsağında kurt olur amcanın yılan olmuş resmen.
hadi bize tamam da pro üyelere de yapılmaz be pes :)
senin kabaran anarşist damarın Mune eline cımbızı alıp bizi geyikten içeri atınca anında iner merak etmeHiç. :)
Şu an çok alındım, resmen sitedeki varlığımın hiçleştiğini hissediyorum.
Kendimi dışlanmış, ötekileştirilmiş, ötelenmiş hissediyorum.
Siteye bakışım değişti, gizli hiyerarşiyi merak etmekten bi' hal oldum.
Korkarım anarşist damarım kabaracak :)
Eyvah eyvah...bendede üstte n11,altta tozlu giyim,yandada bi doktorun reklamı var.üsteki ve alttaki reklamlar sanırım girdiğimiz sitelerle alakalı.en son n11'e ve tozlu giyime bakmıştım çünkü.acaba sizin bilgisayardan kediciklerle ilgili bişeye mi bakıldıda o reklam çıkıyor
:) kabul, sitede siteyle ilgili ileri geri konuşmak aptalca oldu.senin kabaran anarşist damarın Mune eline cımbızı alıp bizi geyikten içeri atınca anında iner merak etme
ya bir ekran görüntüsü koyun ne reklamı yav, meraktan öldük burada isyan çıkacak resmen