konu sahibinin aklına kurt düşürme kızbendede üstte n11,altta tozlu giyim,yandada bi doktorun reklamı var.üsteki ve alttaki reklamlar sanırım girdiğimiz sitelerle alakalı.en son n11'e ve tozlu giyime bakmıştım çünkü.acaba sizin bilgisayardan kediciklerle ilgili bişeye mi bakıldıda o reklam çıkıyor
Yok tatlım ya eşimde dahil kimse tlf Uma dokunamıyo sürekli Yanımda çünkü bende kediciklere bakmadım kesin girdiğim bi haber ya da alışveriş sitesinden dolayı çıkıp duruyodur.konu sahibinin aklına kurt düşürme kızbir de hamile
Vay arkadaş hırsa bak yahu!
Yani şimdi ben "o kadınlar nasıl kadın, hepsi android gibi " demiş olsam söz gelimi, hani demem de, gaflete düşüp söylesem; hakkımda yasal işlem mi başlatılacakmış? :)
Kedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım
Kedicikler zaten aşmış artık onlar başka farklı boyutlarda yaşıyolar. Yalnız yorumun süperBen hiç görmedim reklamı ama merak ettim google'da arattım kedicikler resmen çıldırdı diye :) bir video çıktı sadece kedicikler birbirleriyle şakalaşıyorlar, eğleniyorlar, oynuyorlar püskevit falan yoktu ama :)
kedicikleri bilmiyorum ama şu bağırsak paraziti midir nedir işte onu gördüğüm an kaçışıyorum sayfadan ya bu kadar iğrenç olamaz tamam reklam olur da bu kadar kötü olamaz/olmamalı
aynen ya korkunç bir görüntü. kocaman bir göbek falan ikinci üçüncü görüşümde çok sarsılmadım ama ilk gördüğümde elimdeki yemeği bıraktırmıstı banaÇıkık bağırsaklı adam dimi.
kedicikleri bilmiyorum ama şu bağırsak paraziti midir nedir işte onu gördüğüm an kaçışıyorum sayfadan ya bu kadar iğrenç olamaz tamam reklam olur da bu kadar kötü olamaz/olmamalı