Kedicikler resmen çıldırdı ama bende çıldırmak üzereyim

Kedicikler deyince ben de hayvan olan kedicikler sandım başlığı okuyunca. Vallaha ben de bıktım bezdim diye derdimi anlatmaya başlayacaktım ki sonra anladım. :KK23:Ben işyeri bilgisayarından girdiğim için bütün reklamalar engelli.Site sürekli uyarı veriyor ama yapabileceğim bir şey yok.

bendede üstte n11,altta tozlu giyim,yandada bi doktorun reklamı var.üsteki ve alttaki reklamlar sanırım girdiğimiz sitelerle alakalı.en son n11'e ve tozlu giyime bakmıştım çünkü.acaba sizin bilgisayardan kediciklerle ilgili bişeye mi bakıldıda o reklam çıkıyor
konu sahibinin aklına kurt düşürme kız :KK70:bir de hamile :KK70:

konu sahibinin aklına kurt düşürme kız :KK70:bir de hamile :KK70:
Yok tatlım ya eşimde dahil kimse tlf Uma dokunamıyo sürekli Yanımda çünkü bende kediciklere bakmadım kesin girdiğim bi haber ya da alışveriş sitesinden dolayı çıkıp duruyodur.:KK8:

Vay arkadaş hırsa bak yahu!
Yani şimdi ben "o kadınlar nasıl kadın, hepsi android gibi " demiş olsam söz gelimi, hani demem de, gaflete düşüp söylesem; hakkımda yasal işlem mi başlatılacakmış? :)

öyle şeyler konuşuluyor ciddi ciddi, bilmiyorum gerçek midir

Ben hiç görmedim reklamı ama merak ettim google'da arattım kedicikler resmen çıldırdı diye :) bir video çıktı sadece kedicikler birbirleriyle şakalaşıyorlar, eğleniyorlar, oynuyorlar püskevit falan yoktu ama :)

bende de adamın tekinin iç organları çıkıyor. bağırsak resmi kabak gibi karşımda her sayfa açtığımda.
benim de midem onu kaldırmıyor :mad:

Ben hiç görmedim reklamı ama merak ettim google'da arattım kedicikler resmen çıldırdı diye :) bir video çıktı sadece kedicikler birbirleriyle şakalaşıyorlar, eğleniyorlar, oynuyorlar püskevit falan yoktu ama :)
Kedicikler zaten aşmış artık onlar başka farklı boyutlarda yaşıyolar. Yalnız yorumun süper :KK9:

kedicikleri bilmiyorum ama şu bağırsak paraziti midir nedir işte onu gördüğüm an kaçışıyorum sayfadan ya bu kadar iğrenç olamaz tamam reklam olur da bu kadar kötü olamaz/olmamalı:KK11:

Ne kedicik ne de bagırsaklı adam reklamına hiç rastgelmedim.
Bende bebekli doktorlu margarinli reklamlar cıkıyor

kedicikleri fark edemedim ama ben de şu memeye benzeyen garip bir meyve midir nedir mehmet öz'ün tavsiyesi bişeyler diyor ondan iğreniyodum engelliyordum sürekli çıkıyordu. neyse ki bu aralar yok. :KK12:

Ben de 'aa' diye bir oyun oynuyorum. Allahım her yandığımda o çakma sarışının göğüsleri dudakları ben de çıldırmak üzereyim sizin gibi :mad:

kedicikleri bilmiyorum ama şu bağırsak paraziti midir nedir işte onu gördüğüm an kaçışıyorum sayfadan ya bu kadar iğrenç olamaz tamam reklam olur da bu kadar kötü olamaz/olmamalı:KK11:

Ben de o reklamdan nefret ediyorum bazen bir şey içerken görüyorum
İğrenç ya bağırsak kıvrımı görmekten midem bulandı

X