Kedi Sahiplenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aleenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dogru

2-3 yastan ıtıbaren gece uykuları da uzun oluyor ama arada sırada mesela bır kac ayda bır kuduruk gıbı sabaha karsı uyanıp ordan oraya kosuyor da mesela benımkı :)))

benımkı de tam tersı ıstah sorunu vardır mesela oldum olası. cok az yer. yedırmek ıcın kırk takla atan bırıyımdır.

kuş kediden daha çok kirletiyo gibi geliyo bana ya, 2 tane kuşum vardı benim bakiminda daha cok zorlaniyordum birde şansıma onlarda gevezeydi
çok doğru

sureklı kafes temızlıgı. ustelık bence mama kabından da tuvaletten de daha zor kafes temızlıgı. ustelık elınızden kacmasın bır yere carpmasın camdan ucmasın derken kus beslemek daha zor bence. ve cok cabuk hava akımı oluyor, hemen hasta oluyorlar, ayrıca kus uzerıne uzman veterıner de cok az. ve tabı olur olmadık zamanda cok ötebiliyorlar, baya gurultululer :)))

Eve çıktığımda sahiplenmek daha mantıklı gibi duruyor.
Sahiplenmeyi gerçekten çok istiyorum. Dediğiniz gibi verebileceği tüm güzel duygulara çok ihtiyacım var. Ama şartlarım onun mutlu olması için yeterli değil gibi. Problemler çıktıkça ben de huzursuz olurum.

Eve çıkınca sahiplenin ve bence sokaktan bir can sahiplenin
Cins kedıleri çok isteyen oluyor ama sokak canları çok zor şartlarda yaşıyor

Bir yavrunun güzel bir yuvası olur sayenizde

Proplan kullanıyoruz ondan önce diyet maması almıştık mecbur baktım olmuyor hayvan mutsuz mecbur proplan aldım yeniden malt alıyor ayrıca tüy için de vitamin alıyor. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz

Bende çok bunalıyorum üzülüyorum ya kg almasından özürce yesin hayvan gramla mama vermek beni çok üzüyor yıpranıyorum . Gözü aç bence de

Kesinlikle böyle asla yanlız olmuyorlar biz gündüzleri oğlumun odasında değilde salonda oyuncak oynuyoruz ki papağan yanlız kalmasın diye

benımkı de tam tersı ıstah sorunu vardır mesela oldum olası. cok az yer. yedırmek ıcın kırk takla atan bırıyımdır.
15 gram mama veriyorum her öğün toplam 70 gram yiyor pakette de öyle yazıyor kg ayarında . Çok zor gramla mama vermek boşverin sizinki daha iyi

Kedilerin tüyleri, vücut ısısını düzenlemelerine yardımcı olur. Tüyleri tıraş edildiğinde, hem sıcak hem de soğuk havalarda vücut ısısını kontrol etmeleri zorlaşır. Yazın serinlemelerini sağlayan alt tüy tabakası ve kışın sıcak tutan üst tabaka birlikte çalışır. Eğer yazın direkt güneş ışığına maruz kalırsa güneş yanıkları oluşur. Kısaltmak belki olabilir ama tamamen traşı öneren veterinere cocugumu götürmem. (Hastalik vs harici traslamayi önerirse)

Proplan kullanıyoruz ondan önce diyet maması almıştık mecbur baktım olmuyor hayvan mutsuz mecbur proplan aldım yeniden malt alıyor ayrıca tüy için de vitamin alıyor. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz
Brit kullandım sevmedi sımdı felicia bide balık yağı o kadar markasına bakarım balık yagının ,alman markası bısey
Arada yumurta tavuk et ne yıyosak ıste yoğurt peynır verıyorum çok olmamak kaydı ıle

evet dogru

2-3 yastan ıtıbaren gece uykuları da uzun oluyor ama arada sırada mesela bır kac ayda bır kuduruk gıbı sabaha karsı uyanıp ordan oraya kosuyor da mesela benımkı :)))
Tamamen alışkanlıkla alakalı benımkıde gece kudururdu benımle yatırdım bı sene gece uyumaya alıştı gündüz zıplıyor artık

Ikısıde var kararsızım esıt derece desek ?Benı en çok bunaltan sanırım kepek dokmesıydı tuylerı patlatınca dökülen ara ara çıkarıyor ve her yere saçılıyor
Ben kafesı dırek suyun altına sokup yıkadığımdan zorlanmıyordum Altınapa peçete koyuyoruz zaten
Kediye gelınce kumu maması mama kapları etrafa dökmesi kılı aynı degıl mı ?
Bazen kıl kusuyor nadırde olsa yada evın ortasına kaka cıs yapıyo verdıgın yemegı tabaktan çıkarıp etrafa yapıstırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…