- 17 Aralık 2015
- 26.674
- 48.622
- 598
Aynen ayar bilmiyor işte zamanla oturuyor onların hisleride sokak kkedileri biraz daha hırçın oluyor diye biliyorum ama onlarda sevgi topu yaBenimki sokak kedisi aslında, balkonumda yaşıyor. Öyle bütün gün geziyor falan da değil, arada çıkıp bi hava alıp geri geliyor. Ayarını bilmesi lazım diye düşündüm sen anlatınca ama bununki savunma mekanizmasıydı büyük ihtimalle, yavaş yavaş törpülüyor kendini. Ben onu sevip öperken kolumu ısırırdı, bayağı da acırdı, ne yapıyor bu diye düşünürdüm. Şimdi dişleme işi de bayağı yumuşadı, o da beni öpüyor galibabebekler de öpme işini çözene kadar saçmalar ya o hesap sanırım
Çalışan ve yalnız olan kişikerin kedi sahşplenmesini doğru bulmuyorum açıkası evde bir kişinin dahi olması gerektiğini düşünüyorum benimde kedim var ve hamileyim hamilelikte herhangi bir sorun yaşatmıyor aşıları tam olduğu taktirde tavsiyem daha az ilgi bekleyen bir hayvan sahiplenmeniz (kuş gibi onlarıda çok severimMerhabalar,
Memurum ve apartta kalıyorum. Bulunduğum ilde hiç arkadaşım yok sosyal hayatım eğlence hayatım sıfır yani. Bu aralar iş yerinde de sürekli bir problem yaşıyorum ve canım çok sıkılıyor aşırı depresif bir havam var. Geçen kardeşim ile konuşurken bir kedi sahiplensen seninle arkadaş olur gibi bir fikir doğdu. Bir tanıdık da doğum yaptı ve bebeğin alerjisi olduğu için cins kedisini sahiplendirmek istiyor. Aslında ilk atandığım zamanlardan beri bunu istiyordum. Ama nasıl desem kedi ya da herhangi bir evcil hayvanı sahiplenmek bana gebelik süreci yaşamadan çocuğunun olması gibi büyük ve önemli bir olay gibi geliyor bu yüzden hiç cesaret edemedim. Kaldığım apartta aşırı aşırı küçük 1+0 zaten. Şimdi hayvanı bu kadar küçük bir yere getirmek haksızlık gibi olur mu bilemedim. Anneme soruyorum kediye ayıp olur mu diye gülüyor. Ben yirmi dört nöbetlerine gidiyorum mama su falan koysam yirmi dört saat tek başına yapabilir mi ya da ben gelip gün boyu uyuyorum benim uyumama izin verir mi? Onun dışında birtakım titizlik takıntım var. Annem tuvaletini yaptıktan sonra hayvanın arkasını senin silmen lazım, kumunu temizlemen lazım, orası çok küçük koku da olur, mutlaka üstüne başına yiyeceklere tüy gelir sen bunlara gelemezsin diyor. Yani bilemiyorum şimdi aldım denedim olmadı gibi bir şey de olmaz dediğim gibi çocuğunun olması gibi bir şey. Hayvan benimle anlaşır mı anlaşmaz mı sever mi sevmez mi çok iyi şartlarım yok uyum sağlar mı onları da düşünüyorum. Yani geçen bir haber gördüm birisi cins kedisini tüm eşyaları ile parka bırakmış ve hayvan kutusundan çıkmaya bile cesaret edemeyip soğuktan ölmüş. Oturup ona ağladım. Bakımını falan beceremezsem hayvana bir şey olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim. O yüzden şimdi bu kararı nasıl verebilirim neleri düşünmem gerekiyor?
Kuşlarda çok ilgi bekliyor, yalnız kalırlarsa ölebilirler. 1 gün kuşu yalnız bırakmak çok zor, kediyi bile bırakırsın ama kuş ııh ııh olmaz, kuşlar sosyal canlılar. Konu sahibi şuan bir can bakmaya uygun değil bence.Çalışan ve yalnız olan kişikerin kedi sahşplenmesini doğru bulmuyorum açıkası evde bir kişinin dahi olması gerektiğini düşünüyorum benimde kedim var ve hamileyim hamilelikte herhangi bir sorun yaşatmıyor aşıları tam olduğu taktirde tavsiyem daha az ilgi bekleyen bir hayvan sahiplenmeniz (kuş gibi onlarıda çok severim)
Kuşlarda çok ilgi bekliyor, yalnız kalırlarsa ölebilirler. 1 gün kuşu yalnız bırakmak çok zor, kediyi bile bırakırsın ama kuş ııh ııh olmaz, kuşlar sosyal canlılar. Konu sahibi şuan bir can bakmaya uygun değil d
Doğrudur yine bakımı vs daha az olan bir hayvan onun içinde söyledimKuşlarda çok ilgi bekliyor, yalnız kalırlarsa ölebilirler. 1 gün kuşu yalnız bırakmak çok zor, kediyi bile bırakırsın ama kuş ııh ııh olmaz, kuşlar sosyal canlılar. Konu sahibi şuan bir can bakmaya uygun değil bence.
Onlarda oyun oynamak istiyor, ilgi göstermeyince küsüyor, heryerde tüyleri ve dışkıları oluyor, sürekli bıcır bıcır ötüyor, bide konuşmayı öğrenirse AllaaahDoğrudur yine bakımı vs daha az olan bir hayvan onun içinde söyledim
Balıkta sevilemiyor ki ele gelip yoksa onuda düşündümOnlarda oyun oynamak istiyor, ilgi göstermeyince küsüyor, heryerde tüyleri ve dışkıları oluyor, sürekli bıcır bıcır ötüyor, bide konuşmayı öğrenirse Allaaah
Kuş hiç olmaz. İlla bakacaksa belki balık olabilir. Onuda konu sahibi istermi bilmem
Asıl kuş yalnız olmaz ıce kapanıyor ötmüyor konuşmayı öğrenmiyor bıle korkak ve pasof oluyorÇalışan ve yalnız olan kişikerin kedi sahşplenmesini doğru bulmuyorum açıkası evde bir kişinin dahi olması gerektiğini düşünüyorum benimde kedim var ve hamileyim hamilelikte herhangi bir sorun yaşatmıyor aşıları tam olduğu taktirde tavsiyem daha az ilgi bekleyen bir hayvan sahiplenmeniz (kuş gibi onlarıda çok severim)
Of evet geçen sabah bende gözümü bi komutla açtım Allah Allah derken Buda halıyı tırmalıyor bi baktım kaka halıya değmiş sanki çok kapatmak ister her zaman gibi tutmuş halıyı kum sanıyor tırmalıyor ki kaka kapansınGeçen gece uyandım su içmeye kalkacağim nasıl anlatsam bir şeye bastım ama belli yani o şey normal bir şey değil.
eşşek heralde çıkaramamis poposunda kalanida haliya sürtüne sürtune oraya bırakmış.
Haliyami yanayim ayagimami yanayim, gece gece temizlik çıktı onamı yanayim birde temizlerken gelip gelip kokluyo, elime vuruyo temizlemeyim diye kıymetli malum.
Ya şuan benim oğlumun tüy dökümü fazla veterineri traş edelim dedi üzüldüm amaAyrıca kurutma makınesı yopluy kedı kılını
Aktıf karbonlu kumlar kokuyu tutuyo ben yınede balkona koyuyorum
Tuy dokum mevsımlerınde tıraşlanıyor
Ayrı kalmayı dert etmez gelınce alışırsa yanına yatıp uyut hatta benımkı gece benle uyumaya alıştığından gece yaramazlıkları vs yok
Evet bizim de papağan odadan çıktığımız an bağırmaya başlıyor hiç yanlız kalmak istemiyor. Yanlız kalınca tüy kalitesi bozuluyor onun daAsıl kuş yalnız olmaz ıce kapanıyor ötmüyor konuşmayı öğrenmiyor bıle korkak ve pasof oluyor
Papağanım var odadan çıksam öter çağırır yanımda ol dıye
Yalnızlık ve depresyondan ölüyolar
Tüy dökülüyor diye kediyi traşmı ettiriyorsunuz?Ayrıca kurutma makınesı yopluy kedı kılını
Aktıf karbonlu kumlar kokuyu tutuyo ben yınede balkona koyuyorum
Tuy dokum mevsımlerınde tıraşlanıyor
Ayrı kalmayı dert etmez gelınce alışırsa yanına yatıp uyut hatta benımkı gece benle uyumaya alıştığından gece yaramazlıkları vs yok
Tüyü dökülüyor diye tras edilir mi ya hu. Traş ettirince psikolojileri bozuluyor. Çok çok gerekli bir sebepleri yoksa sakın yaptırmayın. Hem traş ettirseniz bile uzamaya başlayınca siz görmesenizde minik minik heryere dökülecek hiç bir yararı olmayacak kiYa şuan benim oğlumun tüy dökümü fazla veterineri traş edelim dedi üzüldüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?