Kedi medi yok.

Bizim köp yemeyi içmeyi çok seviyor

Biraz ona havlıyor biraz buna pati atıyor buna da yiyecek bir şeyler versinler diye

Geçende marketten köpek ikramı aldım
1 ısırıkta yedi 1 saniyede

Dunya tatlisi bisey. Ay ama biraz yaramaz sanki :))
Ya bunlar yenmez mi, sevilmez mi.
O tipini yerim onun :)))

Allahimmm yakisikliya bak ya.
Ben var ya bunu mincira mincira yerim yerim :)
Insallah onemli biseyi yoktur. Allah korusun. Hemen iyilessin, cocugumuz onlar

Sizlere bisey daha demek istiyorum. Gercekten yazilanlari tek tek okudum ve cok mutluyum. Ne kadar guzel insanlarsiniz ki anlattiklarimla o yavruyu daha gormeden korumak istediniz.
Bazi kalbi kararmis insanlarin yanindayken bile gosteremedikleri merhametin daha fazlasini buradaki insanlar okuyarak gosterdi.
Ne kadar mutluyum anlatamam.
Sizin gibileri gormeye hasret kalmisim.
Ben sizlere kendi adima cok tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz gercekten. Hayvan sever insanlarin, vicdanli merhametli insanlarin var oldugunu bilmek o kadar guzel ki.
Butun ovguler size olsun.

yaa ne tatlı bır ınsansınız

Yavrucuğa çok geçmiş olsun allah çıkarmış sizi karşısına sakın o mahlukata vermeyin.karnesini de çıkartın inada bindirirse elinizde olsun.mutlulunuz daim olsun.patişlerinden burnundan öptümmm

Bu arada kedilerin ugur getirdiklerine inanilir, ben de inaniyorum. Hele ki bu sekilde hayatiniza girmis bir kedi, emin olun guzellikleri pesinden getirecektir :) sevgiler, oglunuzla mutluklar (5 kedi, 1 kopek, 2 insan bebesi anasiyim )

Okurken korktum siz o haldeki kediyi isteyince o kadinin "kedi medi yok" dedigini zannedip. Neyseki diyen kisi sizmissiniz. Oh olmus diyorum.

O "arkadaşınız" çok tehlikeli bir tipmiş. Hepimiz tanımışızdır böyle tipleri. Özel hayatında yalnız ve mutsuz. Dolayısıyla içinde büyük bir boşluk var çünkü bilmez ne sevmeyi ne sevilmeyi. O boşluğun acısını çevresinden çıkarır. Hep fazlasını ister her şey kendinin olsun ister. O yüzden kediyi geri istiyor. Aslında kediyi istediğinden değil siz kediyle mutlu olmayın diye. Es kaza verseniz yazık olacakti minicik bir cana. Cevabınızı da çok sevdim:)

Çok çok sevindim :) 6. his kuvvetlidir bende, burdan yaydığınız enerji yazdıklarınızla bile sizin nasıl iyi yürekli olduğunuzu anladım, bu adam size sadece hayat tecrübesi oldu öyle düşünün ve önünüze bakın.

Kedi için çok sevindim, ben de çok istiyorum ama eşim istemiyor sinir oluyorum ona Kedi aşığıyım ben...

Bakın ne güzel şimdiden yola girmeye başladı her şey. Size özelden bir şey yazıyorum.

Pek hoslanmiyorlar bildigim kadariyla ama soyle yanagindan öpsenize benim yerime azicikta minciklayin

Kediyi sana vermiş dolayısıyla kedi artık onun değil. kedimi geri istiyorum nedir yaa. iyi demişsiniz bence..

Vermeyi aklimin ucunun ucuna getirirsem ölürüm ben ölürüm. Verir miyim,insan cocugunu verir mi ?
Oglum oglum diye eve geliyorum. :)
Iste ozluyorum vallahi :)
Kimseye vermem. Annesi var onun artik :)
Yasa sen.bi muddet sonra evdekilerin ayak sesinden taniyip kapida karsiliyorlar seni.benim 5 tane var evimde canim onlar beni sira sira dizilip kapida karsiliyorlar.

Patavatsız.
Ne iyi yapmışsın bir can kurtaran kainatı kurtarmış gibidir Kedi Medi yok iyi demişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…