Kedi Korkusunu Yenemiyorum

Psikoterapi alın ilac vermeden tedavi ediyorlar
Bir tanıdıgımda köpek ten cok korkuyordu şimdi yanına gidip seviyor bile

Havadan atıp tuttuğumu nereden uydurdunuz acaba ?

Arkadaşlarınız size evimiz kokuyor demez herhalde değil mi ?
Siz kedi ile Yaşadığınız için o kokuyu algılayamıyorsunuz.
Hadi arkadaşlarım demedi, annem ve babam geliyor evime , evim sizin tabirinizle leş gibi koksa annem başta girmez evime uyarır beni kaldı ki önceki mesajımda da dedim, kedi sahiplenmeden önce yani onun kokusunu bilmeden önce de kedi olan arkadaşlarımın evine gittim koku falan yoktu.

kedi korkum yuzunden toplumda cok rezil olmuslugum var. insanlarin sevdigi bi hayvan oldugu icinde, inanmayan gozlerle gulerek baktiklarina cok sahit oldum..

cozumu yok bunun. 35 yasindayim hala ayniyim. sanirim 60 olunca da boyle olucam. neyse ki yanimdaki insanla daha bikmadilar bu korkumdan.
sizi cok iyi anliyorum

ben hergün otobüse biniyorum. insanların banyo yaptığından şüpheliyim o derece kokular geliyor. ama kedilerimin hiç koktuğunu bilmem. mis gibi kokarlar. göbüşlerini açıp öpüyorum mis gibi :)) insanlar da gelmesin evime. hatta gelmemeleri için harika bir bahane oluyor inanın kı

Küçükken kedi ile ilgili ne yaşadınız?

Ya sormayın bir de genellemiyorlar mı sinir oluyorum iyice.Kesinlikle katılıyorum bazı insanlar hayvanlardan daha pis. Kedim resmen eşimle ortamızda yatıyor mis gibi öpüp kokluyoruz yavrumu, o mu benim evimi leş kokutacakmış saka gibi:)

bende kokruyorum.yavru köpekden dahi kaçıyorum kedi zıplayacak dıye korkuyorum.tırmalarsa diye.

Benimde malesefki korkmadıgım bir hayvan yok hayvanları seviyorum o ayrı ama bana degerler dıye cok korkuyorum. Ama en cok korktugum hayvan tavuk malesef o cocukluguma ınıyor tavuklardan cok korkmamın sebebi babam benim pqzardan gelırken bır kamyon var yanından gecmek zorunda kalıyorum adam tavuk satıyor ve kafamı cevırırsem kötü oluyorum bakmak bile istemiyorum kuşlardan da korkuyorum bak nereden gelrceklerı hıc brllı olmuyor bu yuzden evınde kus olan tanıdıklarıma gıdecegım zaman strese gırıyorum kafes acıksa dıye

Hiç katılmıyorum. Kedi beslenen ev leş gibi kokuyor. Kedi besleyenler algılayamıyor bu kokuyu.
alakası yok.o kişinin temiz olup olmamasıyla alakalı bir şey.bazı evlerde bırak hayvanı sadece tek kişi yaşamasına rağmen çöp ev gibi , leş gibi de kokuyor.Adam gibi temizliğini günlük yaparsan hayvanın da ortamın da hiç de kokmaz.

Sen insan iken Allah sana akıl fikir bir beyin verdiği halde hâlâ idrak edemiyorsan o hayvanlardan anlayış beklemen çok tuhaf Bu kadar zoruna gidiyorsa bir rica et istersen belki bir mucize olur da seni dinler rahatsız etmezler. Ya kusura bakmayın ama onların zekası 3 yaşında bir çocuğa bile eş değer değil! Siz kime karşı cephe aldığınızın cidden farkında değil misiniz? Peygamber efendimiz kedisi rahatsız olmasın diye kıyafetini kesiyor onunla kaldırıp başka yere koyuyor onun ummetinden biri de kalkmış burda çay efendim kediler köpekler hanfendiye yemeğini yedirmiyirmus olaya bak

Havadan atıp tuttuğumu nereden uydurdunuz acaba ?

Arkadaşlarınız size evimiz kokuyor demez herhalde değil mi ?
Siz kedi ile Yaşadığınız için o kokuyu algılayamıyorsunuz.
Yanımdaki arkadaşım kedi besliyordu.
Annem benim evime geldiğinde hiç koku almıyordu, alsaydı mutlaka söyler hatta kızardı bana.
Kedinin kumunu falan değiştirince neden koksun ki?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende de kelebek fobisi var hiç bir hayvandan korkmam elime yılan almışlığım var ama kelebek görünce deliriyorum, herkes benimle dalga geçiyor bir avuç içi kadar kelebek ne yapabilir sana Allah aşkına diyorlar, piknikte, bahçeli bir yerde oturamıyorum hele lambanın etrafına falan gelirlerse asla orada duramam, eve girseler o odaya asla adım atamıyorum sırf kelebek yüzünden 3 gün başka odada yatmışlığım kanepede sabahlamışlığım var annemi eşimi babamı kimi bulsam alın şunu diye çırpınarak ağlıyorum yalvarıyorum usandık senin bu huyundan diyip dalga geçiyorlar kimse nasıl kokrtuğumu anlayamıyor elim ayağım titriyor kalbimin atışı değişiyor resmen kriz yaşıyorum, geçen berberde oğlumu traş ettirirken içeriye kelebek girdi oğlum kucağımdaydı kelebeği görünce traş olan çocuğu atıp kaçtım kucağımdan eşim çok kızdı kulağı kesilebilirdi çocuğun yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime banada bir çare bilen varsa yazsın nolur yazı çok seviyorum ama sırf kelebek yüzünden yaz gelmesin istiyorum hayat kalitemi bitirdi benim resmen

Bir akrabam vardı hayvanlardan korkardı. Onun kızı daha beter oldu. Muhtemelen onun kızı da aynı olacak.
Psikoterapi ile aşanı görmedim ama kedi gördüğünde çığlıkla koltuğa zıplayanlar yavru kedi alıp büyüttüklerinde kucaklarından indirmiyorlar. Evladım diyorlar.
Önce dışardakilere yemek vermekle yaklaşabilirsiniz, sonra size alışırlar. Bir cesaret yavru alıp büyütürsünüz. böyle kendine eziyetle hayat geçmez.
İnanın ki çok sevimliler.

Ben kedi korkusunu yenememekten bahsettim oysa, konu da neler konuşulmuş inanılmaz. Kim istiyorsa hayvanlara yemek verebilir, koynunda uyutabilir beni ilgilendirmez. Aynı şekilde sevmeyen, korkan da beni ilgilendirmez. Zarar verilmesin yeter.

Bende aynıyım kedi ve kuş korkulu rüyam :/

Ben Müslüman değilim, onun ümmeti diyerek genelleyemezsiniz. Ayrıca evet yemek yerken köpeklerle kedilerin bana yemek yedirmemesinden rahatsızım! Kusura bakmayın da benim rahatla yemek yeme hakkım var. Hayvanlara karşı da cephe aldığım yok onların aklı olmadığının farkındayım. Bence dükkan sahipleri açık alanlara çit örmeli hayvanlar içeri girmesin diye. Daha fazla muhatap olmayacağım iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…