Kedi ezdimmmm çok kötüyüm😢

sebnemklc

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
40
28
8
28
birden arabanın altına atladı gördüğümde üstünden geçmiştim bile çok kötü oldum kuyruğu kopmuştu öldü offff gözümün önünden gitmiyor sabahtan beri ağlıyorum vicdan azabı çekiyorum ve ben kedilere hayvanlara aşırı düşkünüm. Neden benim başıma geldi ya nasıl geçicek bu vicdan azabı başına gelen var mı kalbim sıkışıyor.

(( çok üzüldüm ama olan olmuş bilerek yapmadınız vicdan azabı çekecek bir durum yok

Hayvanı kontrol ettiniz mi, yaşamadığından emin misiniz ? Kuyruk kopması yaşamış ve veteriner müdahalesiyle hayata sıkı sıkı tutunan hayvanlar var.

Ben edemedim o an şok geçirdim başında kitlendim kaldım hareketsizdi hemen biri geldi kucakladı kenara aldı ölmüş dedi mahvoldum
Keşke kendin kontrol etseydin. Bizim caddede çarptı araç, alıp çöpe attılar çırpınan hayvanı öldü öldü boşver diye. Ben konteynıra girip çıkardım içinden.
Geçmiş olsun, kendim de kedi sahibi olarak çok etkileniyorum ama hayvanlar da yola çok kötü atlıyo köpek gibi değiller malesef

Ben de gece dağ yolundan geçerken yavru köpek öldürmüştüm. Çok karanlıktı göremedim bir anda atladı yola direksiyonu kırdım ama köpek arabaya koştuğu için kafası farın altına vurmuştu. Aracı durdurdum baktım oradakiler de baktı. Ölmüştü. Kenara kaldırdık. Sonra 3 hafta araba kullanmadım üzüntümden. Arkadaşlarıma verdim arabayı bir yere giderken. Perişan olmuştum. Sonra bir şekilde unutuluyor işte geçip gidiyor. Vadesi o kadarmış demek lazım. Çok üzme kendini arkadaşım. Onun affı için sokak kedilerine mama ver için rahatlasın. O ölen kedi de buna vesile olmuş olsun

Onun affı için sokak kedilerine mama ver için rahatlasın. O ölen kedi de buna vesile olmuş olsun
Bu öneriye katılıyorum.
Ya kendin dağıt ya da acil mama ihtiyacı olan, orman beslemesi vs yapan insanlara, hayvanları tedavi eden gönüllülere bağış yap, bu kedinin onuruna.
Benim kedimi bulan, tedavi yaptirıp iki asgari ucretten fazla veteriner parasını ödeyen kişinin insta ismi kesmeseker mesela. O da hem kendi imkanlarıyla hem üç beş gönüllü desteğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bunun gibi insanlara ya da daha guvenilir olsun istersen para göndermeden mama kumbarasina bağış yaparak başka hayvanlara yararlı olabilirsin.
Ya da eve beş kiloluk sipariş verip kendi mahallende düzenli besleme yapabilirsin. Mahallede kedi yok,diye düşünme.sen mamayı koyduktan sonra bittiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…