Çok teşekkür ederimO kedinin yolu bize düşmüş ise gitse bile takibini yaparım. En ayar olduğum şey bir hevesle sahiplen, iyi düşünme, geri bırakZaten oğlum için düsünüp, hep ertelediğim bir durumdu.
O eşya değil, evlat gibi. Zaten endişelenmemin sebebi ailecek hayvana, canlıya verdiğimiz önümden dolayı. Nasıl çocuk dünyaya getirirken iyi düşünmek gerek, bu da öyle.
Bu çok ani oldu, panikledim. Kaygım, ona ne verebiliriz? Nasıl olur? Sıfır tecrübe, ani bir durumla bu yola girdik.
Bebeğinizi Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, güzel ömrü olsun inşallah![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Hiç korkmayın siz de inanın kediler zaten kendi kendilerine bakıyorlar. Kaliteli mama ve kum temizliğini ihmal etmezseniz hem o hem siz çok mutlu olursunuz
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
O kadar iyi anlıyorum ki sizi bende kızımla birbirimizi ilk sahiplendiğimizde resmen depresyona girmiştim nasıl bakacağım diye
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Son durumları da okudum. Çok sevindim oğlunuzla şimdiden ufak çaplı bir çete olmuşlar
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)