- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
İnşallah düşünüyorum bakalım birşeyler:)Kursa git. Belki kafa dengi birilerini bulursun. Hem de sıkılmaya vaktin olmaz.
Orası güzel gibi bende sevmiştim :)Aşağı eğlencede oturdum 3 yıl, Çok sevmiştim semti, bir sürü park var en güzeli :)
Ben keciorendeyim ve burdan vazgecemiyorum kalabaligi seven biriyim kafam eser cikar bir cafede tek basima oturur kahve icerim sinema vs vakit buldukca geziyorum kaybolman olanaksiz herkes heryeri bilir burda cikip gezmeni tavsiye edermAnkarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?
Zaten o ayrı bi dertBen seviyorum aslinda keçiöreni biraz trafik sıkıntısı var sadece
Tek sıkılmıyormusun sanırım ftzye gidiyorsun?Ben keciorendeyim ve burdan vazgecemiyorum kalabaligi seven biriyim kafam eser cikar bir cafede tek basima oturur kahve icerim sinema vs vakit buldukca geziyorum kaybolman olanaksiz herkes heryeri bilir burda cikip gezmeni tavsiye ederm
sadece ftz degl genis bi yuzolcumu var derken cidden oyle antares var mesela etlikte asagieglence var yakinlarda alisveris icin orayi tercih ediyorum bazen tek geziyorum bazen arkadaslarlaTek sıkılmıyormusun sanırım ftzye gidiyorsun?
Aynen öyle gerçekten... birkaç kez botanik parkta görmüştüm kadınlar çay yapmıs oturuyorlardı yazın :)Pink buarada hava isininca daha rahat edersin. Biz genelde piknige gideriz, semaverde veya termosta çay içeriz her firsatta, aksamlari falan. Ama kisin biraz daha zor olabiliyor. Sanki tek aktivite avm gezmek gibi oluyor. Cevren eski yasadigin yerde kaliyor. Anliyorum yani...
EvetSen nisanlini naptin canim ayrıldın mi
Hmm evet antarese gittim güzeldi daha büyük ftze göresadece ftz degl genis bi yuzolcumu var derken cidden oyle antares var mesela etlikte asagieglence var yakinlarda alisveris icin orayi tercih ediyorum bazen tek geziyorum bazen arkadaslarla
İnşallah bakalım :)Ankara'yı çok severim,her fırsatta gideriz,bence zamanla alışırsınız .
Ne alaka insanın elinde birsürü seçenek mi oluyo herkesin istediği yerde olma gibi şansımı var ne alaka
Anladım evetşansı olmuyor zaten
bende onu demek istiyorum ben ankarayı bu kadar severken , sevmeyenlerın orada yaşamasından bahsediyorum ,
allahın yazgısı demek istiyorum , atarım sana değil KADERE
Hmm sanırım batıkenttir orası :)))1 sene Keçiören-İncirli’de oturdum. Hem binaların dipdibe oluşu, kalabalığı, hem de yokuşları beni bezdirdi. En üst katta oturmama rağmen etrafımdaki binalardan güneşi bile göremiyordum. İnanılmaz ruhumu daralttı orası. Şimdi bahçeli sitelerin olduğu daha ferah bir semtteyim, mutluyum.
Alti yilda herkesle tanisabilirsin bence :))
Bende ne kadar kucuk bir yer oldugunu belirtmistim :)Yok ben tanismadan ziyade imkanlardan bahsettim. Burada hersey elimin altında orada böyle bir imkan yok eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?