- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Evet insan nereye alışırsa başka yerde zorlanıyor :)Aslen keçiörenliyim bi köyünden şimdi eşimin memleketi yazıyo nüfus cüzdanında çok sinirim bozuluyo:) buralı olduğumdan mı yoksa güzel olduğundan mı bilmiyorum mutluyum bende başla bi ilçede zorlanırım gibi inş zamanla alışırsın memur olarak mı geldin
Umarım inşallahh:)) sizi anlıyorumAhhhh ahhhhhh.... Bende dogup buyudugum istanbulumu biraktim. 3 ayı gecti.
Trafigini bile özledim. Hele kalabalik ve metropol olusunu. Burnumda tutuyor. Alisamadim simdilik buraya.
Karneyi bi alsin oglum. Hoppppp aninda istanbul yolunda olcam. Gun sayiyorum ;( ocak 23 bekle beni
Umarim sen alisirsin ama benim alismayacagim belli ;(
Düşmez inşallahKaç sene Ankarada yaşadım keçiörene hiç yolum düşmedi
Evet olmayınca olmuyor işte :))Sevmiyorsan biraz zor alışırsın ben de oturduğum senti sevmiyorum. Anca 3 sene. Bitti yeni alıştım :) hala da sevmiyorum geçici oturuyoruz diye kendimi teselli ediyorum
Ne alaka insanın elinde birsürü seçenek mi oluyo herkesin istediği yerde olma gibi şansımı var ne alakaAnkarayı sevmeyenler Ankarada yaşamıyormu gerçekten çıldırıyorum , ,
Hacıkadın dutluğa yakın ama hiç yokkkCabim neresindesin nerde olduguna bagli aslinda oralarda cok az da olsa mahalle kültürü var yani okadar da buyuk degilki
Evet haklısınızAman 4.levente gelseniz dışarı çıkmak değil cama yaklaşamazsınız o zamanhem aynı dili konuştuğunuz insanlarla berabersiniz sonuçta bi ortama girseniz bulursunuz muhabbet edecek birilerini hemen olmak zorunda da değil zaman lazım herşey için
Evet aşırı bencede insanı bunaltıyorBende kalabalık semtleri sevmem. Kızılaya bile gitmişliğim çok nadirdir.
Keçiörenden bi kaç kere geçtim bencede kalabalık, siteden çok 4-5 katlı yanyana evler yoğunlukta.
Hmmm:)) inşallah bakalımilk geldiğimde bu şehirde yaşayamam dedim bi müddet ayrıldım Ankara dan nasıl seviyormuşum meğer burnumun ucu sızlıyordu düşününce alışırsınız alışırsınız
Alti yilda herkesle tanisabilirsin bence :))20 milyon insanın yaşadığı yerden, bu sene 5 bin nüfuslu bir ilçeye gideceğim kısmet olursa ve orada yasicam 3-6 yıl. Benim durum daha vahim. .
Alisirsiniz Ankara güzel şehir
Kesinlikle degilkeçiören bence yaşanacak yer değil. fırsat varsa daha dış tarafa taşının derim. az insan ama samimi.
Aynen öyle haklısınız..Bızde kecıorene yenı tasındık. Yurtdısından Turkıyeye donup buraya yerlestık saylır sımdılık.
Hem kalabalık hem ıcıce bınalar, ev buşana kadar baya zorlanmıstık. Nıhayet karsısında park goren cok yuksek olmayan yenı sayılan bır bına bulabıldık. Daha cevreyı kesfedemedık enrde kaldı tanısalım kaynasalım.
Genel olarak fena ılce degıl, ımkanları cok, ıhtıyacını hemen bulabılıyorsun, uzaklara gıtmeye gerek kamıyor. apartmanındakı komşularında kaynasırsan sana yeter bence. Bızımkıler ıyı ınsanlara benzıyorlar ama daha gorusemedık fazla ıs guc daha yenı duzene gırıyor gıremıyor
Hazır konu acılmısken, kecıorende ıplık yun satan neresı var kızlar :) Kızılaydan almıstım gecen sefer ama malum park yerı cok fena oralarda tekrar gıdemıycem galıba.
Hemde çokkbenim 5 yil oldu geleli. İst.dan sonra cok zor.
Ozaman hayat size güzelmişAynen Keçiören Türkiye'de ki illerin çoğundan kalabalık :) bende Keçiören'de oturuyorum ama Ankara'nın heryerinde çevrem var o yüzden durmadan geziyorum hiç kaybolmadım :) korkma kaybolmazsın Ankara yaşanılacak şehir vesselam :)
ne guzel dertler varAnkarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?
Aynen çok güzel yazmışsınız :)Herkes sevdigi istedigi şehirde yasayabilse zaten sorun yok. Çıldıracak bir durum yok zira hayat şartları insanları bazı yerlerde yaşamaya zorlayabilir bu durumda sevmek zorunda degil sadece yasamak zorunda oluyor
Evet park yeri bulmak çok zor203 e binin dolmusa direk kizilaya götürüyor araba ile cok zor gercekten park yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?