• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keçiören aynı şehir gibi değilmi sizcede?

Cabim neresindesin nerde olduguna bagli aslinda oralarda cok az da olsa mahalle kültürü var yani okadar da buyuk degilki

Aman 4.levente gelseniz dışarı çıkmak değil cama yaklaşamazsınız o zaman :110: hem aynı dili konuştuğunuz insanlarla berabersiniz sonuçta bi ortama girseniz bulursunuz muhabbet edecek birilerini hemen olmak zorunda da değil zaman lazım herşey için

Aslen keçiörenliyim bi köyünden şimdi eşimin memleketi yazıyo nüfus cüzdanında çok sinirim bozuluyo:) buralı olduğumdan mı yoksa güzel olduğundan mı bilmiyorum mutluyum bende başla bi ilçede zorlanırım gibi inş zamanla alışırsın memur olarak mı geldin
Evet insan nereye alışırsa başka yerde zorlanıyor :)

Ahhhh ahhhhhh.... Bende dogup buyudugum istanbulumu biraktim. 3 ayı gecti.

Trafigini bile özledim. Hele kalabalik ve metropol olusunu. Burnumda tutuyor. Alisamadim simdilik buraya.

Karneyi bi alsin oglum. Hoppppp aninda istanbul yolunda olcam. Gun sayiyorum ;( ocak 23 bekle beni :KK66:

Umarim sen alisirsin ama benim alismayacagim belli ;(
Umarım inşallahh:)) sizi anlıyorum

Aman 4.levente gelseniz dışarı çıkmak değil cama yaklaşamazsınız o zaman :110: hem aynı dili konuştuğunuz insanlarla berabersiniz sonuçta bi ortama girseniz bulursunuz muhabbet edecek birilerini hemen olmak zorunda da değil zaman lazım herşey için
Evet haklısınız

Bızde kecıorene yenı tasındık. Yurtdısından Turkıyeye donup buraya yerlestık saylır sımdılık.
Hem kalabalık hem ıcıce bınalar, ev buşana kadar baya zorlanmıstık. Nıhayet karsısında park goren cok yuksek olmayan yenı sayılan bır bına bulabıldık. Daha cevreyı kesfedemedık enrde kaldı tanısalım kaynasalım.
Genel olarak fena ılce degıl, ımkanları cok, ıhtıyacını hemen bulabılıyorsun, uzaklara gıtmeye gerek kamıyor. apartmanındakı komşularında kaynasırsan sana yeter bence. Bızımkıler ıyı ınsanlara benzıyorlar ama daha gorusemedık fazla ıs guc daha yenı duzene gırıyor gıremıyor :KK43:
Hazır konu acılmısken, kecıorende ıplık yun satan neresı var kızlar :) Kızılaydan almıstım gecen sefer ama malum park yerı cok fena oralarda tekrar gıdemıycem galıba.
Aynen öyle haklısınız..

Aynen Keçiören Türkiye'de ki illerin çoğundan kalabalık :) bende Keçiören'de oturuyorum ama Ankara'nın heryerinde çevrem var o yüzden durmadan geziyorum hiç kaybolmadım :) korkma kaybolmazsın Ankara yaşanılacak şehir vesselam :)
Ozaman hayat size güzelmiş :D hatta keçiören diyeyim :))))

Ankarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?
ne guzel dertler var

Herkes sevdigi istedigi şehirde yasayabilse zaten sorun yok. Çıldıracak bir durum yok zira hayat şartları insanları bazı yerlerde yaşamaya zorlayabilir bu durumda sevmek zorunda degil sadece yasamak zorunda oluyor
Aynen çok güzel yazmışsınız :)

Back
X