- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Umarım zamanla olur35.000 nüfuslu bir ilçeden İzmir'e geldiğim de aman Allah'ım ben burada nasıl yaşayacağım demiştim..Velhasıl yaşıyorum..İnsan alışınca normal geliyor.
Tanımadıgım insanla ne muhabbeti edebilirim?O kadar kalabalikta hickimseyle tanismamis olmaniz tuhaf..insan markete bile gittiginde bir iki laf ediyor birileri ile..sanki sehir gibi kalabalik biryerde degilde dag basinda yaylada kalmis gibisiniz..
Ankarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?[/
Ne güzel alışmışsınız:)Ankara’da bütün semtler öyle. Hepsi büyük. Eskişehir’den Ankara’ya ilk taşındığımda bana zor gelmişti. Yaşadığım semt Eskişehir kadar geliyordu:)) artık 12 yıldır Ankaradayım, çoktan alıştım.
Tanisin diyorum işte..tanismadan tabiki tanimis olmazsinizTanımadıgım insanla ne muhabbeti edebilirim?
Evet sizinde zormuş cidden :) umarım...20 milyon insanın yaşadığı yerden, bu sene 5 bin nüfuslu bir ilçeye gideceğim kısmet olursa ve orada yasicam 3-6 yıl. Benim durum daha vahim. .
Alisirsiniz Ankara güzel şehir
Aynen orası öyle kızılay gibi sanki herşey varKeçiörenliyim doğma,büyüme herşey mevcut avmye bile gitmeye gerek duymuyorum
Aynen haklısınız gerçekten doğru söyledinizAlışırsın canım, adapte olunca hem arkadaş bulursunuz bu kadar kalabalık bir yerde tabii ki birilerine güvenmek oldukça zor, hele ki bu zamanda
Sizin durumunuzda baya zormuş demekki insan onu bile özlüyor:)Keçiören kalabalık bir yer evet ama şehir gibi değil :)
Siz de alışırsıniz zamanla.. Ha biraz sıkıcı bir yer olduğu kesin. Ben Ankara'da büyüdüm şimdi yurtdisindayim. Orda yaşarken hep sıkılır, oflardim, burdan bi kurtulamadım diye. Keşke demeseydim
Öyle özlüyorum ki :)
Taze simit yemeyi, komşularla çay içmeyi, ve en önemlisi aynı dili konuştuğum, anlaşabildiğim insanları :)
Siz bu durumda değilsiniz ama ben bile bu yaban ellere alıştıysam siz oraya rahatlıkla alışırsınız :)
Allah kolaylık versin
Evet sizinde zormuş cidden :) umarım...
Ben insanlarla kolay muhattap olamam yani girişken bir yapım yok beceremem kısacası:)Tanisin diyorum işte..tanismadan tabiki tanimis olmazsiniz
Aynen öyle :) inşallah alışırsınız.Hayirlisi olsun görev beklemez alisirim oraya da :)
Aynen öyle :) inşallah alışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?