- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aslında bunu muhattap olmak yerine arkadaslik kurmak olarak gorsek daha dogru olurdu..yanlis anlamayin..herkesle tabiki arkadas olunmaz ama sizde bitiyor is.yalniz kalmak istemiyorsaniz bir yerden baslamaniz gerek..laf olsun diye konuşun bir iki derken tanışın sonra eleyin anlasabildiklerinizi..Ben insanlarla kolay muhattap olamam yani girişken bir yapım yok beceremem kısacası:)
Yani insan özler tabi :))Istanbul a ilk geldiğim de beyogluna gitmiştim herkes bana bakıyor gibi gelmişti.. alıştım tabi. Ozlemem diyorum ama ozlerim istanbulu
Bilmem belkide... hayırlısı olsunAslında bunu muhattap olmak yerine arkadaslik kurmak olarak gorsek daha dogru olurdu..yanlis anlamayin..herkesle tabiki arkadas olunmaz ama sizde bitiyor is.yalniz kalmak istemiyorsaniz bir yerden baslamaniz gerek..laf olsun diye konuşun bir iki derken tanışın sonra eleyin anlasabildiklerinizi..
Yasadiginiz yerde degil sorun,
Sorun sizde..
Umarım dediğiniz gibi de olur :))Zamanla öyle alışacak ve öyle seveceksiniz ki...
Sehir dışına çıktığınızda özleyeceksiniz :)
Aslen keçiörenliyim bi köyünden şimdi eşimin memleketi yazıyo nüfus cüzdanında çok sinirim bozuluyo:) buralı olduğumdan mı yoksa güzel olduğundan mı bilmiyorum mutluyum bende başla bi ilçede zorlanırım gibi inş zamanla alışırsın memur olarak mı geldinUmarım dediğiniz gibi de olur :))
Ankarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?
Ben insanlarla kolay muhattap olamam yani girişken bir yapım yok beceremem kısacası:)
benim 5 yil oldu geleli. İst.dan sonra cok zor.Ahhhh ahhhhhh.... Bende dogup buyudugum istanbulumu biraktim. 3 ayı gecti.
Trafigini bile özledim. Hele kalabalik ve metropol olusunu. Burnumda tutuyor. Alisamadim simdilik buraya.
Karneyi bi alsin oglum. Hoppppp aninda istanbul yolunda olcam. Gun sayiyorum ;( ocak 23 bekle beni
Umarim sen alisirsin ama benim alismayacagim belli ;(
Herkes sevdigi istedigi şehirde yasayabilse zaten sorun yok. Çıldıracak bir durum yok zira hayat şartları insanları bazı yerlerde yaşamaya zorlayabilir bu durumda sevmek zorunda degil sadece yasamak zorunda oluyorAnkarayı sevmeyenler Ankarada yaşamıyormu gerçekten çıldırıyorum , ,
203 e binin dolmusa direk kizilaya götürüyor araba ile cok zor gercekten park yeriBızde kecıorene yenı tasındık. Yurtdısından Turkıyeye donup buraya yerlestık saylır sımdılık.
Hem kalabalık hem ıcıce bınalar, ev buşana kadar baya zorlanmıstık. Nıhayet karsısında park goren cok yuksek olmayan yenı sayılan bır bına bulabıldık. Daha cevreyı kesfedemedık enrde kaldı tanısalım kaynasalım.
Genel olarak fena ılce degıl, ımkanları cok, ıhtıyacını hemen bulabılıyorsun, uzaklara gıtmeye gerek kamıyor. apartmanındakı komşularında kaynasırsan sana yeter bence. Bızımkıler ıyı ınsanlara benzıyorlar ama daha gorusemedık fazla ıs guc daha yenı duzene gırıyor gıremıyor
Hazır konu acılmısken, kecıorende ıplık yun satan neresı var kızlar :) Kızılaydan almıstım gecen sefer ama malum park yerı cok fena oralarda tekrar gıdemıycem galıba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?