• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keçiören aynı şehir gibi değilmi sizcede?

Ben insanlarla kolay muhattap olamam yani girişken bir yapım yok beceremem kısacası:)
Aslında bunu muhattap olmak yerine arkadaslik kurmak olarak gorsek daha dogru olurdu..yanlis anlamayin..herkesle tabiki arkadas olunmaz ama sizde bitiyor is.yalniz kalmak istemiyorsaniz bir yerden baslamaniz gerek..laf olsun diye konuşun bir iki derken tanışın sonra eleyin anlasabildiklerinizi..
Yasadiginiz yerde degil sorun,
Sorun sizde..

Aslında bunu muhattap olmak yerine arkadaslik kurmak olarak gorsek daha dogru olurdu..yanlis anlamayin..herkesle tabiki arkadas olunmaz ama sizde bitiyor is.yalniz kalmak istemiyorsaniz bir yerden baslamaniz gerek..laf olsun diye konuşun bir iki derken tanışın sonra eleyin anlasabildiklerinizi..
Yasadiginiz yerde degil sorun,
Sorun sizde..
Bilmem belkide... hayırlısı olsun

Umarım dediğiniz gibi de olur :))
Aslen keçiörenliyim bi köyünden şimdi eşimin memleketi yazıyo nüfus cüzdanında çok sinirim bozuluyo:) buralı olduğumdan mı yoksa güzel olduğundan mı bilmiyorum mutluyum bende başla bi ilçede zorlanırım gibi inş zamanla alışırsın memur olarak mı geldin

Ahhhh ahhhhhh.... Bende dogup buyudugum istanbulumu biraktim. 3 ayı gecti.

Trafigini bile özledim. Hele kalabalik ve metropol olusunu. Burnumda tutuyor. Alisamadim simdilik buraya.

Karneyi bi alsin oglum. Hoppppp aninda istanbul yolunda olcam. Gun sayiyorum ;( ocak 23 bekle beni ;)

Umarim sen alisirsin ama benim alismayacagim belli ;(

Ankarada yaşayan varsa bilir en kalabalık semti ve ben hiç alışamadım sanki şehir gibi okadar büyük ki sokaga çıksam kaybolcak gibiyim çok bunaldım tanıdık kimsem yok sizce zamanla alışılır mı yoksa bir insan bir yeri sevmediyse bidaha hiç sevemez alışamaz mı ?

Sevmiyorsan biraz zor alışırsın ben de oturduğum senti sevmiyorum. Anca 3 sene. Bitti yeni alıştım :) hala da sevmiyorum geçici oturuyoruz diye kendimi teselli ediyorum

Bende kalabalık semtleri sevmem. Kızılaya bile gitmişliğim çok nadirdir.
Keçiörenden bi kaç kere geçtim bencede kalabalık, siteden çok 4-5 katlı yanyana evler yoğunlukta.

Ben insanlarla kolay muhattap olamam yani girişken bir yapım yok beceremem kısacası:)

o zaman Keçiören'in büyük olmasının ne önemi var ki

siz girişken değilseniz küçük yerde de büyük yerde de girişken değilsiniz

değişiklik başta zor gelir ama

burada yapamam moduna girmezseniz yaparsınız ne olacak ki

çay kahve için açın kitap okuyun

kuaföre gidin ne nerede iyidir vs vs muhabbet açın

bir de komşularla görüşün bir iki belki size uyanı vardır

ha bu aklı veriyorum ama ben de çok görüşmüyorum komşularla

bir kadın var 4. katta dışarıdan bakınca tarzı vs hoşuma gidiyor anlaşırız gibi geliyor ama apartman içinde bile karşılaşamıyoruz

oturup konuşma imkanım olmadı bile

Bızde kecıorene yenı tasındık. Yurtdısından Turkıyeye donup buraya yerlestık saylır sımdılık.
Hem kalabalık hem ıcıce bınalar, ev buşana kadar baya zorlanmıstık. Nıhayet karsısında park goren cok yuksek olmayan yenı sayılan bır bına bulabıldık. Daha cevreyı kesfedemedık enrde kaldı tanısalım kaynasalım.
Genel olarak fena ılce degıl, ımkanları cok, ıhtıyacını hemen bulabılıyorsun, uzaklara gıtmeye gerek kamıyor. apartmanındakı komşularında kaynasırsan sana yeter bence. Bızımkıler ıyı ınsanlara benzıyorlar ama daha gorusemedık fazla ıs guc daha yenı duzene gırıyor gıremıyor :(
Hazır konu acılmısken, kecıorende ıplık yun satan neresı var kızlar :) Kızılaydan almıstım gecen sefer ama malum park yerı cok fena oralarda tekrar gıdemıycem galıba.

Ahhhh ahhhhhh.... Bende dogup buyudugum istanbulumu biraktim. 3 ayı gecti.

Trafigini bile özledim. Hele kalabalik ve metropol olusunu. Burnumda tutuyor. Alisamadim simdilik buraya.

Karneyi bi alsin oglum. Hoppppp aninda istanbul yolunda olcam. Gun sayiyorum ;( ocak 23 bekle beni :KK66:

Umarim sen alisirsin ama benim alismayacagim belli ;(
benim 5 yil oldu geleli. İst.dan sonra cok zor.

Aynen Keçiören Türkiye'de ki illerin çoğundan kalabalık :) bende Keçiören'de oturuyorum ama Ankara'nın heryerinde çevrem var o yüzden durmadan geziyorum hiç kaybolmadım :) korkma kaybolmazsın Ankara yaşanılacak şehir vesselam :)

Ankarayı sevmeyenler Ankarada yaşamıyormu gerçekten çıldırıyorum , ,
Herkes sevdigi istedigi şehirde yasayabilse zaten sorun yok. Çıldıracak bir durum yok zira hayat şartları insanları bazı yerlerde yaşamaya zorlayabilir bu durumda sevmek zorunda degil sadece yasamak zorunda oluyor

Bızde kecıorene yenı tasındık. Yurtdısından Turkıyeye donup buraya yerlestık saylır sımdılık.
Hem kalabalık hem ıcıce bınalar, ev buşana kadar baya zorlanmıstık. Nıhayet karsısında park goren cok yuksek olmayan yenı sayılan bır bına bulabıldık. Daha cevreyı kesfedemedık enrde kaldı tanısalım kaynasalım.
Genel olarak fena ılce degıl, ımkanları cok, ıhtıyacını hemen bulabılıyorsun, uzaklara gıtmeye gerek kamıyor. apartmanındakı komşularında kaynasırsan sana yeter bence. Bızımkıler ıyı ınsanlara benzıyorlar ama daha gorusemedık fazla ıs guc daha yenı duzene gırıyor gıremıyor :KK43:
Hazır konu acılmısken, kecıorende ıplık yun satan neresı var kızlar :) Kızılaydan almıstım gecen sefer ama malum park yerı cok fena oralarda tekrar gıdemıycem galıba.
203 e binin dolmusa direk kizilaya götürüyor araba ile cok zor gercekten park yeri

Back
X