Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

yerimde sayıyorum. adetim de yakın gerçi.
hala tokum şu anda. sade bir nescafe içtim. annem 1 tabak kızartma getirdi akşama bişey yemezsem telafi ederim.
kızımla parka geldik eve 15 dakika mesafede. yürümüş oldum.

İnşallah canım ya. daha çok motive olmalıyım. 54ü görmüş kadınım yaparım yine dimi :)
Kesinlikle yapabiliriz.. biz ki aynı anda 20 kemiğin kırılmasına bedel olan doğum sancısına karşı duruyoruz kilo mu veremeyeceğiz :) ben de öğle yemeği yemedim daha.. hafiften acıkmaya başladım sabahkilerin aynısı sadece yumurta yok yiyeceğim bakalım akşama Allah kerim :)

sağol canım :)
yedin mi yemek. ben ayran içtim akşamı kurtaracam galiba

Ben güne ofsayt basladim kasarli tost sekersiz cay
Ögle 2yumurta dan mantarli omlet ayran
Kahve icerken cikolata yedim
Aksam mercimek corbasi
1/2 portakal üsüttüm sanirim iyi geceler
Yarini daha hafif geciririm ins

Deneyecegim

sağol canım :)
yedin mi yemek. ben ayran içtim akşamı kurtaracam galiba
Akşam mantarlı tavuk sote yaptım yanında şekersiz kola 2 kornişon turşu biraz mayonez ile :) toplamda gün boyu yeşillerim 30 kb puanı ve kalorisi 1000 civarı oldu.
Sabah kahvaltısı için 2 haşlanmış yumurta kaşar süzme peynir 5 zeytin bir küçük salatalık 1 kiraz domates sosis salam kırmızı lahana havuç marul ile salata bakalım baya doyurucu oluyor :)

sosis salam zararlı canım ya sen bilirsin tabi.
ben de 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yedim. dün yine kalori süper olmuş afarım :))

sosis salam zararlı canım ya sen bilirsin tabi.
ben de 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yedim. dün yine kalori süper olmuş afarım :))
Normalde de tüketirdim. Torku almaya özen gösteriyorum, mide küçülene kadar devam :) sonrasında bırakacağım zaten şimdi kb puanı düşük olanlardan yiyorum bolca

Günaydın:) dün akşam öğleden kalan tavuklu salatamı yedim yanında peynir cacık azar azar aldım :) toplam kb 35 civarı kalori ise 1000 i geçmiştir diye düşünüyorum hesaplamadım :) yarın tartı günü çok heyecanlıyım. Sabah kahvaltısı için 2 haşlanmış yumurta 1 kiraz domates 1 salatalık kaşar ve süzme peynir 3 yeşil zeytin azar salam ve sosis yiyeceğim ama derslerim dolu :)) sanırım öğleye doğru yerim öğle yemeği ve kahvaltı bi arada çıkmış olur:)

Günaydın, bugün tartı günü heyecanla uyandım sabah ama 2 gündür aşırı şişliğim var, büyük abdeste çıkamıyorum, aslında bu durumda tartı yapmayacaktım ama programı bozmak istemedim. Normalde 3 gün önce yaptığım tartıdan en fazla 1.5 kilo eksi bekliyordum ama kabızlık yaptı yapacağını ve 700 gr artı çıktım :) evet moralim bozuldu ama şöyle bi gerçek var, şuan bağırsaklar boşalsa çok afedersiniz 2 kilo gidecek durumda karnımı öyle çok şiş hissediyorum ki.. Benim mutluluğum haftaya cumaya kaldı :)

günaydın canım. evet kesinlikle tuvalet çok farkediyor. tuvalete çıkabilirsen yarın veya öbür gün tartıl moralin yerine gelsin. biraz bağırsak çalıştırıcı şeyler ye istersen. kuru kayısı, kapuska, çorba...
ben daha tartılmadım yazarım birazdan

Artık mecbur öyle şeyler yiyeceğim yeşillik öğünümde eksik etmiyorum ki lif alayım ama yine de yeterli olmuyor.. form çayı içiyorum 2 sefer günde..biri aç karnına sabah üstelik ona rağmen şişliğim gitmedi.. bakalım bikaç güne rahatlarım inşallah. Sende tartıl merak ediyorum:)

tartıldım aynı adetim geçsin de gerçek kilo belli olur. çünkü dün 3 saat yürüdüm çok az yedim biraz farketmeliydi. hayırlısı :) yeşilçay da içebilirsin.

tartıldım aynı adetim geçsin de gerçek kilo belli olur. çünkü dün 3 saat yürüdüm çok az yedim biraz farketmeliydi. hayırlısı :) yeşilçay da içebilirsin.
Hevesimizi haftaya alacağız anlaşılan :) bozmayalım moralimizi.. olacak çünkü elimizden geleni yapıyoruz

Sabah moral bozukluğu ile yediklerimi de yazmadım :))))) iceberg bi kase 1 kiraz domates 1 sosis 1 dilim salam 3 zeytin 1 dilim süzme peynir yarım salatalık 2 haşlanmış yumurta 5 minik mantar yağsız pişirmiştim, yedim..
Öğle için de bir kase iceberg 5 mantar 1 kiraz domates yarım salatalık bi kase karnabahar kızartması yiyeceğim akşam 4 gibi yerim sanırım bağırsaklar için akşam sadece trabzon hurması yiyeceğim.. az önce de küçük kaseyle toplamda belki de 2 yemek kaşığı anca olacak şekilde pudding yedim oh mis :) kalori yine 1000 civarı olurken kb puanı 45 olacak sanırım :)

günaydın :) sabah kahvaltım 2 haşlanmış yumurta çok az kaşar çok az salam sosis toplamda 50 gr bile değil hepsi. 1 dilim süzme peynir iceberg havuç kırmızı lahana domates salatalık ile yapilan salatanın yarısı 5 yeşil zeytin tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 13 kalori ise 400 oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…