Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

E

Evet afiyet olsun bende simdi yarin yiyeceklerimi planliyorum
Benim sabah ve öğlen menüm belli akşama Allah kerim, bol yumurta zeytin peynir yiyin kahvaltıda tok tutuyor mis :) sıkıldıkça mantarlı bazen, bazen biberli salamlı vs omlet yapıyorum yada haşlama yiyorum :)

Selam 2haslanmis yumurta az sucuk kaşar sekersiz cay kb 2 ama kalori 440 oldu 30 dk yürüdüm aksam balik düsünüyorum gayet tok hissediyorum ögle icin yogurt yada az corba bilemedim

Selam 2haslanmis yumurta az sucuk kaşar sekersiz cay kb 2 ama kalori 440 oldu 30 dk yürüdüm aksam balik düsünüyorum gayet tok hissediyorum ögle icin yogurt yada az corba bilemedim
Harika kalori 1200 ü geçmesin sıkıntı yok kb puanı ise çok düşük olmasın balık yanına mutlaka kb yüksek salata yiyin bol eksiler:)
Benim de kahvaltım 2 haşlanmış yumurta kaşar ve süzme peyniri 5 yeşil zeytin 2 sosis 2 dilim salam 1 tatlı kaşığı nutella tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 19 kalori ise 681 :) akşama köfte var, misafirim var salata ve köfte yerim az da tavuğum kalmıştı belki hepsini karıştırırım:))) günü yine 1000 kaloriyi bulmadan 30 kb ile kapatırım inşallah.. Ben spor yapmıyorum enerjim olmuyor hem işe git hem evle ilgilen

Günaydın iyi haftalar :)
dün bğtün gün 1 avuç leblebi
1 muz
1 ıspanaklı börek yedim. kahvaltı her zamanki gibi:)
bide 2 saat yürüdüm.
bu sabah kahvaltı da aynı.

cuma günü tartı günümüz olsun mu?

Evdekilere ayri yemek yapmak sorun degilde saglam irade istiyor onlardan yememek. Bizimkiler tatli hastasi birde sürekli evde kek pasta olacak bende cok seviyorum 1 inde yemesem 2.de dayanamiyorum aliyorum 1dilim
aynen eşim de pasta hastası. neyse ki yurtdışında şimdi :))

zeytinyağlı yemekler ye yumurta ye bol bol, yeşillik, yoğurt, yağsız mercimek çorbası mesela

Olsun olsun :) çarşamba demiştim ben kendi kendime ama cumaya kadar durursam çok daha iyi sonuç görürüm diye ümit ediyorum bakalım.. cuma sabah yazalım inşallah :)

1 parca balik yedim light kola ictim kesmedi hazir corba iciyorum 5 kb yaziyor üstünde bu saatler herseye saldirma saatlerimcorbam bitsin kahve icecegim ilerleyen saatler icin baligim var günü böyle kapatirim sanirim ins amin

Öğle akşam yemeği arası bişey yiyorum şuan :) 4 yaprak marul bi kase kırmızı lahana 1 salatalık 50 gr kaşar 1 tane sosis dünden kalma tavuk göğüs o da en fazla 100 gr eder.. zeytinyağı ile karıştırdım karman çorman salata oldu ama tadı çok güzel:))) puanım 30 a yaklaştı kalorim 1010 oldu akşama daha bişey yemem, yemekli misafirim var üstelik:))

1 parca balik yedim light kola ictim kesmedi hazir corba iciyorum 5 kb yaziyor üstünde bu saatler herseye saldirma saatlerimcorbam bitsin kahve icecegim ilerleyen saatler icin baligim var günü böyle kapatirim sanirim ins amin
kızz light da olsa kola içme çorbayı hazır içmee. yap mercimek 10 dk. ya olur. kuru kayısı ceviz al saldıracaksan bunlara saldır.

harikasın yaa:) ben de öğlen yarım simitle zeytin peynir yedim. daha da bişey yemicem. en fazla ayran içerim.

S Scooter bak sana hem lezzetli hem doyurucu hem sıfır kalori bi tarif vereyim:
Karnabaharı azıcık suda yapışmaz tencerede kısık ateşte önce biraz haşla, sonra altını aç kavrulsun. hiç yağ koyma. aynen kızarmıl gibi oluyor görüntüsü ve tadı. sonra üstüne sarımsakklı yoğurt bide pul biber kuru nane koy nefiss :)

Günaydın.. okula getirmiştim kahvaltımı ama ilk iki dersimin boş olduğunu öğrenince :) şimdi yiyorum harika.. marul kırmızı lahana sosis salam haşlanmış yumurta kaşar peynir domates salatalık zeytinyağı 'ndan oluşan bi kahvaltım var.. toplam puan 12 kalori ise 500 civarı :) cumayı iple çekiyorum. Hissediyorum 8 den 7 ye düşmüş bi sayı göreceğim 79 bile olsa kafi :)

günaydın:) afiyet olsun. 79 u göreceksin eminim:)

kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir ve domates. bide ekmeksiz tahin pekmez yedim 2 tatlı kaşığı. şekersiz çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…