Benim sabah ve öğlen menüm belli akşama Allah kerim, bol yumurta zeytin peynir yiyin kahvaltıda tok tutuyor mis :) sıkıldıkça mantarlı bazen, bazen biberli salamlı vs omlet yapıyorum yada haşlama yiyorum :)E
Evet afiyet olsunbende simdi yarin yiyeceklerimi planliyorum
Harika kalori 1200 ü geçmesin sıkıntı yok kb puanı ise çok düşük olmasın balık yanına mutlaka kb yüksek salata yiyin bol eksiler:)Selam 2haslanmis yumurta az sucuk kaşar sekersiz cay kb 2ama kalori 440 oldu 30 dk yürüdüm aksam balik düsünüyorum gayet tok hissediyorum ögle icin yogurt yada az corba bilemedim
aynen eşim de pasta hastası. neyse ki yurtdışında şimdi :))Evdekilere ayri yemek yapmak sorun degilde saglam irade istiyoronlardan yememek. Bizimkiler tatli hastasi birde sürekli evde kek pasta olacak bende cok seviyorum 1 inde yemesem 2.de dayanamiyorum aliyorum 1dilim
zeytinyağlı yemekler ye yumurta ye bol bol, yeşillik, yoğurt, yağsız mercimek çorbası meselaAzıcıkla kalabilmek önemli ben malesef ya hep ya hiçciyim ortasi yok ama olacak olmak zorunda yoksa hersey ortada olmuyor evlenmeden önce 56 kiloydum sonra niye öyle oldu anlamadim 68 lere ciktim 2yil sonra 68 ile hamile kaldim 86 ile soguma girdim oglum6 aylikken 66 ya düsmüstüm ama sonra yine aldim bu sefer 69 larda takildim 4 yil sonra 2 hamileligim 74 ile basladi 88 ile soguma gittim 6. ayda 72 oldum sonra nasil oldu üstüne bu 8 kilo geldi yapisti 80 de kaldim ilk hedef 74 sonra 68 sonrada 64 inş iste kilo serüvenim kac kere lahana corbasi yaptim döktüm isvec denedim hic bitiremedim en mantiklisi bu diyet yasam tarzi haline getirmek lazim
Olsun olsun :) çarşamba demiştim ben kendi kendime ama cumaya kadar durursam çok daha iyi sonuç görürüm diye ümit ediyorum bakalım.. cuma sabah yazalım inşallah :)Günaydın iyi haftalar :)
dün bğtün gün 1 avuç leblebi
1 muz
1 ıspanaklı börek yedim. kahvaltı her zamanki gibi:)
bide 2 saat yürüdüm.
bu sabah kahvaltı da aynı.
cuma günü tartı günümüz olsun mu?
tamam çok heyecanlı :))Olsun olsun :) çarşamba demiştim ben kendi kendime ama cumaya kadar durursam çok daha iyi sonuç görürüm diye ümit ediyorum bakalım.. cuma sabah yazalım inşallah :)
o zaman bende cuma tartiliyorumtamam çok heyecanlı :))
kızz light da olsa kola içme çorbayı hazır içmee. yap mercimek 10 dk. ya olur. kuru kayısı ceviz al saldıracaksan bunlara saldır.1 parca balik yedim light kola ictim kesmedi hazir corba iciyorum 5 kb yaziyor üstünde bu saatler herseye saldirma saatlerimcorbam bitsin kahve icecegim ilerleyen saatler icin baligim var günü böyle kapatirim sanirim ins amin
Kesinlikleeeo zaman bende cuma tartiliyorum7li rakamlar uzak olmamali
harikasın yaa:) ben de öğlen yarım simitle zeytin peynir yedim. daha da bişey yemicem. en fazla ayran içerim.Öğle akşam yemeği arası bişey yiyorum şuan :) 4 yaprak marul bi kase kırmızı lahana 1 salatalık 50 gr kaşar 1 tane sosis dünden kalma tavuk göğüs o da en fazla 100 gr eder.. zeytinyağı ile karıştırdım karman çorman salata oldu ama tadı çok güzel:))) puanım 30 a yaklaştı kalorim 1010 oldu akşama daha bişey yemem, yemekli misafirim var üstelik:))
günaydın:) afiyet olsun. 79 u göreceksin eminim:)Günaydın.. okula getirmiştim kahvaltımı ama ilk iki dersimin boş olduğunu öğrenince :) şimdi yiyorum harika.. marul kırmızı lahana sosis salam haşlanmış yumurta kaşar peynir domates salatalık zeytinyağı 'ndan oluşan bi kahvaltım var.. toplam puan 12 kalori ise 500 civarı :) cumayı iple çekiyorum. Hissediyorum 8 den 7 ye düşmüş bi sayı göreceğim 79 bile olsa kafi :)
Oh harika:) bende inanıyorum göreceğime bakalım sabretmek lazım cumaya kadar:)kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir ve domates. bide ekmeksiz tahin pekmez yedim 2 tatlı kaşığı. şekersiz çay.