Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Selam. Öğle yemeği dün akşamdan kalma 50 gr kadar tavuk, yemekhaneye hamburger gelmiş onun içinin ince köftesi ve salata ile ayran var. Hepsinin günlük kb puanı 30 kalorisi ise 650 oldu :) akşama sadece kuruyemiş yemeyi planlıyorum bakalım

Selam internetim bitti 3 gün pek giremem :) annem dedem bizde ve bu pazar keyif yapalım dediler yine de fazla kaçırmadan kahvaltı yaptım :) puan vs saymayacağım bugün, hem de ödül günü olsun benim için :)

Günaydın:) dün baya yedim sabah tartılmadım o yüzden en güzeli cumaya kadar bekleyip 70 li kiloları görmek nasipse :) sabah kahvaltısı bi kase karışık doğranmış tere roka maydanoz 2 haşlanmış yumurta 1 sosis salam 1 dilim süzme ve kaşar 5 zeytin çeyrek salatalık ve domates şekersiz çay:) toplamda 500 kalori ve 10 kb puanı oldu..

Öğle yemeğini 4 gibi yedim mantarlı tavuk sote ve yeşillik salata ile.. akşam için de 20 antep fıstığı 10 fındık 1 ceviz 3 badem ve bitki çayı ile yapıyorum şuan.. yemekten önce elmalı turta yaptım kenar kısmından incecik kuru kalan yerlerden 3 minik parça yedim onu bile hesapladım :) toplamda 45 kb puanı ve kalorisi ise 1200 oldu :)

Günaydın, kahvaltı için vaktim olmayacak sanırım derslerim dolu. O yüzden bitki çayı ile 3 ceviz 3 badem 5 fındık 10 antep fıstığı yiyorum. Yanımda getirdiklerim öğle yemeği olacak artık..

Sabah kahvaltı yapamadığım için kahvaltı öğle arası bişeyler yiyorum. Bi kase salata 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir yarım dilim kaşar 9 minik zeytin yarım közlenmiş patlıcan 1 orta boy ızgara kabak tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 24 kalori ise 610 oldu sabah ve öğle dahil :) akşama salata ve dünkü tavuk sote var acıkırsam yerim :)

Günaydın, dün akşam kv lere gittik yemeğe salata ve tavuk yiyecektim ama baktım kalori ve kb puanı daha hakkım var 3 yemek kaşığı taze fasulye 5 yemek kaşığı yoğurt bikaç minik dilim sucuk yedim :) puanımı ve kalorimi şahane dengelemiştim ki eve gidince eşim bişeyler istedi atıştırmalık onun yanında kaçırdım biraz:) pişman değilim
Sabah kahvaltısı için haşlanmış yumurta 1 tane, 1 dilim süzme peynir 1 dilim kaşar peyniri 5 zeytin 3 dilim çemeni sıyrılmış pastırma 10 badem 10 fındık 3 ceviz ve çay :)

Öğle yemeği için bi kase türlü ve bi kepçe yoğurt çorbası yedim. Akşam canım istemedi sadece kuruyemiş yedim ama baya yedim:))) 20 antep fıstığı 15 fındık 10 badem ve yeşil çay .. toplam kb puanı 42 kalori ise 1100 oldu.. regl bitsin diyetisyen desteği ile ilerlemek istiyorum. Kalan 10 kiloyu öyle vereyim bakalım, hem değerlerime baktırayım hem de doğru beslenmeyi öğreneyim ödül ne zaman neden ne kadar yemeli bakalım:)

Günaydın :)
Sabah kahvaltısı henüz yapamadım derslerim dolu sanırım 11 gibi yaparım.. 1 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 1 dilim kaşar peyniri 9 zeytin 3 dilim çemeni sıyrılmış pastırma 2 tane ceviz 5 fındık 3 badem 5 antep fıstığı bi kase salata ile puanım 10 kalorim 400 oldu

Günaydın:) bugün tartı günü çok heyecanlıydım:) regl başlamak üzere, onun şişliğini hissediyorum üzerimde, ona rağmen tartı yaptım ve sonuç 79.5 ayyy öyle mutluyum ki.. artık yavaş gitmeye başladı ama hiç sorun etmiyorum, çünkü aç kalmıyorum gayet güzel besleniyorum, beni her gören sen çok yiyorsun nasıl zayıflıyorsun diyor :)) haydi bakalım böyle böyle erimeye devam... kahvaltı dünün aynısı, 1 haşlanmış yumurta kaşar süzme peynir zeytin bi kase salata 3 dilim pastırma ceviz...

Öğle yemeği sabahtan kalan cevizli salatama mantar sotenin sadece mantarlarını ekledim pul biber ekledim 5 yemek kaşığı yoğurt ile yedim akşama Allah kerim:)

Günaydın:)
Haşlanmış yumurta bir dilim süzme peynir bir dilim kaşar 9 yeşil zeytin bi kase salata içinde 1 ceviz 1 badem 3 fındık var. Ama zeytin ve süzme peynirden biraz kaldı onları acıkınca ara öğün gibi yiyeceğim kendimi çok tok ve oldukça hafif hissediyorum. Şuan 79 kiloyum ama her gören daha fazla kilo verme diyor. Tabii ki onları dinlemeyeceğim 70 olana kadar devam:)

Öğle yemeği yemedim, okula mercimek çorbası ve peynirli pide gelmiş yemedim.. salatam ve az peynir zeytinim kaldı 3 gibi onları yiyeceğim. O saate kadar halsiz kalmamak için 2 fındık 4 badem 5 antep fıstığı bi kare yüzde 80 bitter çikolata ve bitki çayı hüpletiyorum:)

Öğle yemeği yemedim canım istemedi ve kaç gündür canım balık istiyordu. Akşama balık salata var doyasıya yiyeceğim vallaha :)) kaloriyi 1000 yapana kadar balık yiyebilirim şuan öyle çok canım istiyor ki :)

Mutlu pazarlar :) bugün kendime ödül günü verdim çocuklarım ile kahvaltı yapıyorum haftada 1 kez.. yine de ekmek yemedim ama patates kızartması sucuk peynir zeytin yedim :) ödül diye abarta abarta yemedim toplam kb puanı en fazla 20 olmuştur tek öğün için akşam öğününde toplamayı düşünüyorum. Sonunda reglim başladı.. bakalım cumayı iple çekiyorum

Akşam yemeğimi az önce yedim. Salata ve içine minik 5 tane köfte ve fırın patates doğradım.. hepsini fazla fazla yazdım uygulamaya total de 60 puan bile etmedi kalori ise 1000 olmadı :) gayet mutluyum.. buraya yazmaya başlayalı 1 ay olmuş ben 1 ayda 7 kilo vermişim :) 3 kilo da öncesinde gitti bu diyetle 10 kilo verdim. Hızlı gitmiyor çünkü çok yiyorum :)) ama bu hız bu eksilme bana kafi yavaş yavaş gitsin diyet beni bunaltmasın mantığım bu.. regl bitince diyetisyen ile devam etmek istiyorum bakalım

Günaydın :) çarşamba gününe kadar tatil yatacağım diyordum ama uyuyamadım regl çok acayip ilerliyor hem sancı hem yoğunluk yatırmadı beni. Bende kalkıp kahvaltı keyfi yapayım dedim malum işten ötürü olmuyor hiç :) çayımı demledim şimdi de bi parmak sucuk 2 yumurta zeytin peynir tahin pekmez ile şahane bi kahvaltı yapacağım:)

11 gibi yemiştim kahvaltıyı, zerre aç değilim. Ev işi yapıyorum, taktım korseyi su gibi terletiyor üstelik regl durumu dolayısıyla da ödem atmama yardımcı oluyor. Yeşil çay içtim 1 saat oluyor. Şimdi de az dinleneyim diye oturdum, türk kahvesi ve bi kare bitter çikolatamı aldım :) hayatta içemem dokunur mideme ama nedense canım istedi bakalım etkisi nasıl olacak:) bununla 6 gibi yerim herhalde yemeği sonra ağıza fermuar :)

Yeni yedim akşam yemeğimi, bugünü 2 öğünle kapadım elhamdülillah :) karnabahar mantısı diye tarif görmüştüm, çok canım istemişti. Karnabaharı minik doğradım zeytinyağı ile soteledim üzerine yoğurt ve sos. Bi yemek tabağı dolusu yedim oh mis :)

Merhaba iyi akşamlar diyet serüveniniz kolay geçsin inşallah
hepsini okuyamadım mesajların ama okumaya çalışıcam nerden hesaplıyorsunuz kb hangi sayfa banada yardımcı olursanız sevinirim:KK68:

X