1000 kalori çok iyi bu gidişle hızla kilo verirsin incecik olacaz yaza heyyooBende karışık kızartma yedim yarım kase, üzerine yoğurt ve ceviz. Toplam kb puanı 37 kalori ise 1010 oldu az önce de zumba yaptım biraz :)
İnşallah öyle olur kuzum :) 2 hafta oldu daha hiç 1200 kaloriyi geçmedim.. süreç hızlı oldu tabii 7 kilo verdim diğer 2 haftada da 7 kilo versem oh mis :) okulda velilerim, arkadaşlar hep hayret ediyorlar. Hâlâ kilom çok fazla ama ciddi ince duruyorum, sürekli yağdan gidiyor sanırım :)1000 kalori çok iyi bu gidişle hızla kilo verirsin incecik olacaz yaza heyyoo
Günaydın canım :) 7 kilo az mı tabi farklı durusun. maşallah çok iyi gidiyorsun :)İnşallah öyle olur kuzum :) 2 hafta oldu daha hiç 1200 kaloriyi geçmedim.. süreç hızlı oldu tabii 7 kilo verdim diğer 2 haftada da 7 kilo versem oh mis :) okulda velilerim, arkadaşlar hep hayret ediyorlar. Hâlâ kilom çok fazla ama ciddi ince duruyorum, sürekli yağdan gidiyor sanırım :)
Afiyet olsun çalışıyor musun? tekrar okudum öğretmensin sanırım:)Sabah kahvaltısı kırmızı lahana havuç 2 kiraz domates 1 salatalık ile salata yaptım yarısını kahvaltı için yarısını öğle için ayırdım, içine 2 haşlanmış yumurta doğradım hepsini bitiremedim yanımda getirdim birazdan yerim.. öğle yemeği yiyemem onu da ikindi gibi yerim akşama Allah kerim :)
Oh afiyet şifa olsun :) evet öğretmenim, özel eğitim öğretmeniyim.. iş oldukça zor, ev çocuklar kaynana kaynata derken ben hoooop 90 kiloya yakın :))) ama şimdi bu makus talihe dur dedim 70 e kadar devam sonrası için de bakacağız artık..Afiyet olsun çalışıyor musun? tekrar okudum öğretmensin sanırım:)
benim kahvaltı 10.30 da:
2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, zeytin ve domates
beraber mi yaşıyorsun? kaç çocuk allah bağışlasın :) çok soru sormuyorum dimi. yazışınca biraz tanımak istedim. allah kolaylık versin canım. çok iyi bir karar almışsın sağlık açısından da. ben şimdi bir Türk kahvesi içtimOh afiyet şifa olsun :) evet öğretmenim, özel eğitim öğretmeniyim.. iş oldukça zor, ev çocuklar kaynana kaynata derken ben hoooop 90 kiloya yakın :))) ama şimdi bu makus talihe dur dedim 70 e kadar devam sonrası için de bakacağız artık..
Hayır hiç sorun yok ben hepsine seve seve cevap veririm :) 10 yıldır beraber yaşıyorduk ama şimdi rabbim bi ev nasip etti yerleşiyorum yavaş yavaş :) 2 evladım var 40 tane de melek öğrencim toplam 42 evlada sahibim şükür :) sen çalışıyor musunberaber mi yaşıyorsun? kaç çocuk allah bağışlasın :) çok soru sormuyorum dimi. yazışınca biraz tanımak istedim. allah kolaylık versin canım. çok iyi bir karar almışsın sağlık açısından da. ben şimdi bir Türk kahvesi içtim
güle güle oturun canım sevindim sizin için:) öğrencilerini böyle sevmen çok güzel :) ben de öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım ev hanımıyım. 2 yaşında kızım var.Hayır hiç sorun yok ben hepsine seve seve cevap veririm :) 10 yıldır beraber yaşıyorduk ama şimdi rabbim bi ev nasip etti yerleşiyorum yavaş yavaş :) 2 evladım var 40 tane de melek öğrencim toplam 42 evlada sahibim şükür :) sen çalışıyor musun
Teşekkür ederim canım, Allah bağışlasın yavrunu.. atama sıkıntısı hepimizde var, ben özel rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum, öğrencilerimle aşk yaşıyorum. İş çok meşakkatli ama değiyor :)güle güle oturun canım sevindim sizin için:) öğrencilerini böyle sevmen çok güzel :) ben de öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım ev hanımıyım. 2 yaşında kızım var.
815 vayyİyi akşamlar, akşam yemeği şekersiz çay ve 40 tane antep fıstığı yedim.. canım bişey istemedi atıştırmalık olarak yemek istedim..toplam puanım 30, kalori ise 815 :)
selam kolay gelsin :) yeni evinde mutluluklar :)Günaydın :) artık tamamen kendi evimdeyim ve sabah çocuklarla hazırlanıp erkenden çıkmak zor oldu, kahvaltı yapacak vaktim olmadı. Az önce tenefüste marketten aldıklarımı yemek zorunda kaldım :) 5 tam ceviz macar salam 60 gr ve iki tane üçgen peynir ile şekersiz çay. Bu sebepten ötürü öğle için ooohhh mis gibi yerim kaldı :) akşam için yine ağır şeyler düşünmüyorum ama öğle yemeğinde kendime bi güzellik yaparım :))
Ahahaha:) bence de yenersin hocam. Öğlen okula gelen yemeği hiç beğenmedim yine ceviz ve üçgen peynir yerim akşam evde artık canım ne isterse bugün acayip bişey oldu zaten :)midemle savaşıyorum yemem için beni zorluyor. seni yenicem mideeee
yanına bişey alabilirsen iyi olur. tabi şu aralar telaşın var.Ahahaha:) bence de yenersin hocam. Öğlen okula gelen yemeği hiç beğenmedim yine ceviz ve üçgen peynir yerim akşam evde artık canım ne isterse bugün acayip bişey oldu zaten :)