32 yaşındayım sen :)163 boyum. idealim 54-55 :)
kaç yaşındasın bu arada
Tebrik ederim günlüğünü ilk günden beri takip ediyorum bende yapmak istiyorum 2hafta önce 80.5 kiloydum simdi kac oldum bilmiyorum yarin sabah tartilip yazarim benim sabah cok güzel gidiyor ögleden sonra karbonhidrata saldiriyorumGüüüünaaaaaydınnnnnn :) bugün taaaaaaam 81.2 geldim yeepppaaaaa... 2 haftada 7 kilo gitti :) 2 haftaya bi de regl sıkıştırdım... ona rağmen böyle oldu süpsüper :)
35 :)32 yaşındayım sen :)
Teşekkür ederim, aslında hangilerini yememiz gerektiğini bilirsek asla kb saldırımı olmuyor, çünkü doyuyoruz, ilk kural acıkınca direk kb si sıfır olan yiyecekler tüketmek.. fatsecret programını kullanıyorum ve muazzam bi program, herşeyi ekliyorum kendimi kontrol ediyorum bu sayede. Beraber ilerleyelim, yaza incecik girelim :)Tebrik ederim günlüğünü ilk günden beri takip ediyorum bende yapmak istiyorum 2hafta önce 80.5 kiloydum simdi kac oldum bilmiyorum yarin sabah tartilip yazarim benim sabah cok güzel gidiyor ögleden sonra karbonhidrata saldiriyorum35 yasindayim 1.68 boy ins buradan birbirimize destek olalim hangi uygulamayi kullaniyorsun hesaplama icin?
Daha çok genciz
evet hayatımızın baharındayızDaha çok genciz
günaydıınn :)Günaydın tekrardan, kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kiraz domates 1 salatalık 1 ceviz..
Vuhuuu şahane :) tebrik ederim..öğle yemeği için de planın yoksa tavuk yada et, turp şalgam vs yapabilirsin puanları çok düşük ve tok tutuyorgünaydıınn :)
benim de 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 10 tane zeytin.
bu sabah 58.7 geldim çok mutluyum :))
8-16 beslenmeye çalışıyorum canım. bidahaki öğün 17.30 da. teşekkür ederimVuhuuu şahane :) tebrik ederim..öğle yemeği için de planın yoksa tavuk yada et, turp şalgam vs yapabilirsin puanları çok düşük ve tok tutuyor
Vov süpermiş:) o zaman puanını dolduracak şeyler yemelisin harika olmuş :)8-16 beslenmeye çalışıyorum canım. bidahaki öğün 17.30 da. teşekkür ederim ☺
umarım başarırım sağol canımVov süpermiş:) o zaman puanını dolduracak şeyler yemelisin harika olmuş :)
Afiyet olsun:) günlük kaç kalori alıyorsun?Döneri düzeltiyorum 125 gr yedim.. Toplamda kb puanı 22 kalori 850 oldu :)
Günlük en fazla 1200 kalori oldu sanırım şimdiye kadar hep 1000e bile ulaşmıyorAfiyet olsun:) günlük kaç kalori alıyorsun?
ben kızımın yemediği tereyağında 2 yumurtalı omlet yedim :/
Ekmek yerine domates salatalık ceviz eklemeye çalışın.. inanın 15 gün oldu ağzıma sürmedim hiç yokluğu hissedilmiyor :) kolaylıklar dilerim, göreceksiniz çok güzel ve kolay olacak :)Uyaninca1fincan sade nescafe
kahvalti: 2 haslanmis yumurta 1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi 1 ücgen peynir çay 14kb 252 kalori ekmek yemeseydim iyiydi ama bende 2 ögün yapacagim bugün sanirim simdi yesil cay icecegim günlük 3 lt su icmeye calisiyorum kilo:80.4
Afiyet olsun güzelUyaninca1fincan sade nescafe
kahvalti: 2 haslanmis yumurta 1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi 1 ücgen peynir çay 14kb 252 kalori ekmek yemeseydim iyiydi ama bende 2 ögün yapacagim bugün sanirim simdi yesil cay icecegim günlük 3 lt su icmeye calisiyorum kilo:80.4