Merhaba, hoşgeldiniz :) açıkçası gayet kolay gidiyor :) katılmak ısterseniz beklerimmerhaba kolay gelsin :)
hoş buldum :) hergün yazıyor olman hoşuma gitti. arkadaş arıyorum ben de destek için. beraber gidelim olur mu?Merhaba, hoşgeldiniz :) açıkçası gayet kolay gidiyor :) katılmak ısterseniz beklerim
Seve seve :)hoş buldum :) hergün yazıyor olman hoşuma gitti. arkadaş arıyorum ben de destek için. beraber gidelim olur mu?
maşallah süpersin:))Güüüünaaaaaydınnnnnn :) bugün taaaaaaam 81.2 geldim yeepppaaaaa... 2 haftada 7 kilo gitti :) 2 haftaya bi de regl sıkıştırdım... ona rağmen böyle oldu süpsüper :)
Seni severim :))) üzülme bu program kafanda oturana kadar biraz zaman alıyor ben 1 hafta boyunca araştırıp öyle başlamıştım. Sabah ekmek yerine mantarlı yada biberli omlet yemeyi dene iki yumurta ve bol tereyağı ile.. akşama bi sürü yiyeceğin puanın kalır :)ben 2 dilim ekmek yedim zeytin peynir kaymak ve bal :/
günün geri kalanında sadece ayran içmeliyim
biliyorum sırf kaymak var diye ekmek yedimSeni severim :))) üzülme bu program kafanda oturana kadar biraz zaman alıyor ben 1 hafta boyunca araştırıp öyle başlamıştım. Sabah ekmek yerine mantarlı yada biberli omlet yemeyi dene iki yumurta ve bol tereyağı ile.. akşama bi sürü yiyeceğin puanın kalır :)
Vuuuuh sen baya zayıfmışsın gerçi boy da önemli ama yine de az :)kaymak bitti neyse ki. yarından itibaren kahvaltıyı düzeltirim. ben daha önce 75ten 54 kiloya düşmüştüm. şimdi yine 60 kiloyum aldım başımı gidiyorum. dur demem gerekiyordu.
163 boyum. idealim 54-55 :)Vuuuuh sen baya zayıfmışsın gerçi boy da önemli ama yine de az :)