- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Reglden olabilir kalori miktarınız da çok önemli sadece kb saymak yetmiyorMerhaba bende sessiz takipçilerinizdenim çok dikkat etmeme rağmen gram eksilmedi benim 40 ı geçmedim hiç tam 4 gündür yapıyorum tabi regl durumuda var şu an öyleyim vermemem regl yüzünden olabilirmi anlayamadım
İyi akşamlar, ben şu salgın geçene kadar ara verdim 2 çocuğumla evde kaldım ne olacak bilmiyorum. İnşallah tez zamanda bitsin başlayacağım yineİyi akşamlar devam eden var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için, toplam ne kadar süre yapabildiniz? sonuç nasıl oldu?İyi akşamlar, ben şu salgın geçene kadar ara verdim 2 çocuğumla evde kaldım ne olacak bilmiyorum. İnşallah tez zamanda bitsin başlayacağım yine
Nasıl bir proğram acaba bu merak ettim detay verirmisinizMerhaba hatunlar. Bende bu diyeti araştırıyorum dünden beri,hatta yurtdışındaki adı ww diet. Hatta bunun uygulaması var. Ve sana seçenek veriyor neyi kısmak istediğini,şeker mi,karbonhidrat mi,yağ mi, sen aralarından seçiyorsun ona göre puanlar çıkıyor. İnshallah anlatabilmişimdir :) ben bugün başlıyorum inşallah. Çoğu insan bu sistemle baya kilo veriyor