Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Slm kızlar sabah canım bişey istemedi 1 yumurta az sucuk az ekmek yedim 203 kalori 10 kb oldubakalım ilk günü kç kb ile kapatcam

Akşam yemeğinde köfte nohutlu pilav ve kapuska yedimkalori 986 oldu kb 61 oldu inşallah böle kapatırım kalorim az normalde 1300 1400 alırdım ama dün fazla kaçırdım dengelensin acıkırsam fındık. Fıstık falan yerim

Merhaba, cenazeden ötürü ara verdim 5 gün düzenli beslenemedim. Bugün tekrar başladım şimdi kahvaltımı yapıyorum. Bugün kalori sayarak günü bitireceğim. Sosis salam mantar biber 2 yumurta tereyağı ile omlet yaptım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 dilim süzme peynir 1 dilim çavdarlı ekmek ile beraber kahvaltım 32 kb 655 kalori oldu. 2 öğün olacağı için akşama 50 kb 1000 kalori yaparım sanıyorum

Fotoğraftaki güzellikler toplam 15 puan 510 kalori ilk öğünüm şimdi yiyorum:) 1 saatte anca yerim. Akşam 7 gibi ikinci öğünümü yaparım nasipse..

Akşam yemeği bu şekilde. Kb puanı 40 kalori ise 955 oldu. Salata 300 gr 240 gr tavuk fileto şekersiz kola 3 diş sarımsak 10 büyük mantar var, çok doyurucu

Günaydın, güncel kilom 82.4 geçen haftaya bakarak 300 gr artım var cenaze evinde yediklerimin artısı haftaya 2 kilo veririm inşallah

Günaydın, güncel kilom 82.4 geçen haftaya bakarak 300 gr artım var cenaze evinde yediklerimin artısı haftaya 2 kilo veririm inşallah
Hızlı gelen hızlı gider boşverama sen çok az kalori alıyorsun 1000lerde az değilmi bn mi çok yiyorum1300 1400 rahat alıyorum bazen 1500

Kahvaltım salam mantar yumurta ile sote süzme peynir zeytin domates salatalık marul kayısılı form çay ile 19 kb 600 kalori baya sağlam oldu

Slm sabah yumurta peynir klasik kahvaltı yaptim ara öğünde bir gofret yedimakşamda 100 grm çiğ köfte ve 1 tabak taşlık sote yedim kb 78 oldu ama proteinde 100 olmuşkalori 1280 de kaldı günü kapatıyorum

Ben 5 gibi ara öğün yaptım bitki çayı ile 10 fındık 5 badem 3 ceviz 2 kare bitter şimdi aç değilim. Komşular gelecek başsağlığı için onlar gidince tavuk ızgara yerim sadece kalori 800 lerdeydi kb ise 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…