Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Günaydın..

2 haşlanmış yumurta maydanoz süzme peynir zeytin kuruyemiş salam kaşar aldım kahvaltı için kb puanı 13 kalori ise 545 oldu ama sadece yumurta bitti diğerleri yiyemedim öğle için marul ve döner getirdim hepsi toplam kb puanı 18.30 kalori ise 670 oldu. Bugün eşimin doğum günü akşama pasta var küçücük bir dilim yerim bence :)
Merhaba tatlım neden tartılmadin? Nice mutlu seneleriniz olsun birlikte😊

Valla hastayım yazamadım da buraya. Sabah 2 haşlanmış yumurta süzme peynir zeytin ceviz domates yedim öğle yemeği yemedim onun yerine kuruyemiş ve bitter ile öğle öğünü yaptım puanım 23 kalori ise 775 oldu akşama tavuk salata yerim belki bilemedim

Valla hastayım yazamadım da buraya. Sabah 2 haşlanmış yumurta süzme peynir zeytin ceviz domates yedim öğle yemeği yemedim onun yerine kuruyemiş ve bitter ile öğle öğünü yaptım puanım 23 kalori ise 775 oldu akşama tavuk salata yerim belki bilemedim
Gecmis olsun.Ben de yogunluktan yazqmadum epeydir.Genelde 1100 kalori de kaliyorum.Bugun 67.3 e dustugumu gordum.500 g daha gitmis.Buna da sukur diyorum.

Gecmis olsun.Ben de yogunluktan yazqmadum epeydir.Genelde 1100 kalori de kaliyorum.Bugun 67.3 e dustugumu gordum.500 g daha gitmis.Buna da sukur diyorum.
Maşallah çok iyi, benim akşamım planladığım gibi gitmedi hiç, acile gittim serum hava vs ilçe verdi gelirken eşim kendine çocukara dürüm aldı onun yarısını zorla yedirdi ilaç içeceksin diye. Günü 80 den fazla kb 1300 kalori ile kapattım ama hem geç yemenin hem cenazeden ötürü dikkat etmemenin hem serumun şişliğinin vs vs hangisi sebep oldu bilemem 600 gr artı çıktım:) sabah 2 haşlanmış yumurta 50 gr süzme peynir 7 zeytin 3 ceviz ile kahvaltı yaptım ceviz ile peynir kaldı biraz az sonra ara öğün gibi yerim onları öğlen herbalife shake içeceğim sadece 250 kalori civarı akşam da içsem kalori 900 olmuyor bile ama puanım 43 civarı oldu..

Maşallah çok iyi, benim akşamım planladığım gibi gitmedi hiç, acile gittim serum hava vs ilçe verdi gelirken eşim kendine çocukara dürüm aldı onun yarısını zorla yedirdi ilaç içeceksin diye. Günü 80 den fazla kb 1300 kalori ile kapattım ama hem geç yemenin hem cenazeden ötürü dikkat etmemenin hem serumun şişliğinin vs vs hangisi sebep oldu bilemem 600 gr artı çıktım:) sabah 2 haşlanmış yumurta 50 gr süzme peynir 7 zeytin 3 ceviz ile kahvaltı yaptım ceviz ile peynir kaldı biraz az sonra ara öğün gibi yerim onları öğlen herbalife shake içeceğim sadece 250 kalori civarı akşam da içsem kalori 900 olmuyor bile ama puanım 43 civarı oldu..
Kafana takma ödemdir o zaten.Tekrar gecmis olsun

Teşekkür ederim canım bugün off günüm. O yüzden hiç yazmayacağım sabah kahvaltıda mantarlı biberli sote vardı ama yanında ekmek yedim yaş pasta yedim biraz akşama makarna yiyeceğim yarın doktora gideceğim o yüzden 2 öğün yaparım belki tek öğünle sınırlı kalır gitmeden bilemem.. cumaya kadar böyle devam etsin cuma tartılayım sabah bi çıktım göz ucuyla baktım 100 gr eksi çıktım :)

Slm kızlar yoktum bi süredir sağlık ve ailevi sorunlardan malesef diyete de pek uyamadım neyse sabah 2 yumurtadan az kaşarlı omlet 30 grm hindi füme 5 zeytin az salatalık domates vardı 260 kalori 3.40 kb oldu

Selam herkese. Bu ara bakamıyor kimse buralara bende hastayım inanın bakamıyorum, sabah 2 haşlanmış yumurta 50 gr kaşar 3 ceviz 100 gr mantar sote aldım yanıma ama öğleye kadar girip çıkıp yedim 150 ge salata ile hepsini toplam kb puanı 13 kalori ise 540 oldu

Slm kızlar ara öğünde 1 portakal 1 kivi yedim akşamda 1. Tavuk baget az ciğer sote yoğurtlu lahana azda brokoli yedim kalori 923 kb 40 oldu akşam kb bişeyler atıştırım belki

Ara öğünde 3 kare bitter 4 ceviz yedim şuan hala tokum shake içmedim az sonra içerim

Ben bu ara cok cozutmaya basladim ya.Kb saymayinca kendimi ekmek konusunda durduramadigimi farkettim.Kendime gelmem lazim

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta süzme peynir zeytin kaşar salam ve yeşillik cevizden oluşan kahvaltım vardı öğle ise salata ve tavuk fileto şekersiz kola tükettim akşama herbalife shake içeceğim toplam kb puanı 33 kalori ise 1070 oldu..

2 haşlanmış yumurta süzme peynir zeytin kaşar salam ceviz ve yeşillik ile beraber kahvaltı yaptım kb puanı 9 kalori ise 450 oldu öğlene 200 gr salata getirdim menü fix içine fileto alacağım akşama yine shake var

Merhaba bende sessiz takipçilerinizdenim çok dikkat etmeme rağmen gram eksilmedi benim 40 ı geçmedim hiç tam 4 gündür yapıyorum tabi regl durumuda var şu an öyleyim vermemem regl yüzünden olabilirmi anlayamadım

Merhaba bende sessiz takipçilerinizdenim çok dikkat etmeme rağmen gram eksilmedi benim 40 ı geçmedim hiç tam 4 gündür yapıyorum tabi regl durumuda var şu an öyleyim vermemem regl yüzünden olabilirmi anlayamadım
30 larda tutmaya gayret gösterin kalori miktarınıza dikkat edin verilmemesi mümkün olmayan bi beslenme şekli bu cidden :)

X