- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızlı gelen hızlı gider boşverama sen çok az kalori alıyorsun 1000lerde az değilmi bn mi çok yiyorum1300 1400 rahat alıyorum bazen 1500Günaydın, güncel kilom 82.4 geçen haftaya bakarak 300 gr artım var cenaze evinde yediklerimin artısı haftaya 2 kilo veririm inşallah
Az mı diyosun :S bilemedim şimdi, geçen sefer çok motive başlamıştım iyice acemiye döndümHızlı gelen hızlı gider boşverama sen çok az kalori alıyorsun 1000lerde az değilmi bn mi çok yiyorum1300 1400 rahat alıyorum bazen 1500
Az gibi geldi bna bazalın kaç baktınmı proğram kaç kalori veriyo sanaAz mı diyosun :S bilemedim şimdi, geçen sefer çok motive başlamıştım iyice acemiye döndüm
1900 kalori yazıyor kuzum programdaAz gibi geldi bna bazalın kaç baktınmı proğram kaç kalori veriyo sana
O zaten kilo vermek için gereken kalori 1400e kadar çıkart az kaloriyle de kilo veriliyor ama alması kolay oluyor bn çok şükür almadım dikjatte etmedim az kaloriyle vermediğim için1900 kalori yazıyor kuzum programda
O zaman 1400 gibi iyidir öyle yaparım, if tam uyamasam da iki öğün besleniyorum.. gayet rahat ediyorum böyle..İf de yapasım var bnm yapanlar çok memnun
Bide böle dene daha rahat kilı verirsin kabızlık varsa büyük oranda azalır bir hafta böle dene bakalımO zaman 1400 gibi iyidir öyle yaparım, if tam uyamasam da iki öğün besleniyorum.. gayet rahat ediyorum böyle..
Gaza geldim öyle yapim bu hafta bakalım kilo nasıl gidecekBide böle dene daha rahat kilı verirsin kabızlık varsa büyük oranda azalır bir hafta böle dene bakalım
Destekle daha güzel motive oluyo insan tek zor☺Gaza geldim öyle yapim bu hafta bakalım kilo nasıl gidecek