Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Ya taşınma işi ne kadar zor. İşten çık eve git, evdekilerin sofralarını hazırla, bulaşık kaldır. Yeni eve git temizle yerleştir gece 2 ye kadar.. nasıl yorgun nasıl uykusuzum.. evimde uyuduğum ilk pazarda öğleye kadar uyumayı planlıyorum... gelelim dün öğle ve akşam menüsüne. Öğle bi önceki günden kalan tavuk ve bi kase cacık yedim. Akşam 5 yemek kaşığı yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırıp yedim.. tabii kb puanı 37 oldu :)) kalori ise 989 da kaldı..
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates şekersiz çay ile kahvaltı yapacağım. Ben görüntümden çok memnunum, evet hala kilom çok fazla ama acayip ince duruyorum, boyum da var, asla abartı irilikte gözükmüyorum. Bu avantajı daha da zayıflayarak katlamak istiyorum inşallah.

Yine işler yine yoğunluk yine buraya bakamadım :) dün öğle kefir içtim ve çabuk çorba içtim kupa ile.. Akşam ise 100 gr belki döner yedim hatta daha azdır tadını hiç sevmedim çünkü ve şalgam..
Sabah 3 tane mantar ile 2 yumurta pişirdim domates salatalık peynir zeytin ile kahvaltı yaptım ama yumurtanın ve peynirin yarısı kaldı, hiç aç değilim canım isterse öğlen bişeyler yerim istemezse akşama tüm puanı dolduracak enfes şeyler yerim :) 2 günde 1 tartı işini kaldırıyorum çünkü dünden beri kabızlık var kilom fazla çıkıyor :))) haftada bir tartı yapacağım

Kahvaltım bu saate kaldı :) 1 paket torku macar salam 50 gr kaşar 9 zeytin 2 kiraz domates 1 salatalık kefirli yoğurt ve tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 17 kalori ise 467 :)

Dün kahvaltıdan sonra canım bişey istemedi çiğ fındık badem yedim sadece ve günü kb puanı 31 kalori ise 939 ile kapattım kb puanı çok çünkü kuruyemiş de fazla var :)

Kahvaltıyı çocuklarım uyanınca yapacağım ama dünkü kahvaltının aynısı olur muhtemelen daha ocağım kurulmadı da :)

Kahvaltımı iş güçten anca yapabildim 50 gr kaşar 50 gr macar salam 3 tane sosis 2 kiraz domates 1 salatalık 5 yeşil zeytin 150 gr kefirli yoğurt ve tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 20 kalorisi ise 602.. akşama kadar 10 puanlık 300 kalori civarı şeyler yerim mis :)

Öğle yemeği yemedim, az önce yüzde 80 olan bitterden 2 kare yedim yanında şekersiz kola içtim, daha da bişey yiyemem, acıkır gibi olursam yoğurt yerim belki :) yaşasın doya doya yemek ve aç kalmamak :) demek ki karbonhidrat ağırlıklı beslenme tüm hastalıkların başı imiş.. kendimi ne kadar iyi hissediyorum

Güüüünaaaaaydınnnnnn :) bugün taaaaaaam 81.2 geldim yeepppaaaaa... 2 haftada 7 kilo gitti :) 2 haftaya bi de regl sıkıştırdım... ona rağmen böyle oldu süpsüper :)

Heyecandan yediklerimi yazmayı unuttum:)
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 50 gr peynir 5 zeytin 2 kiraz domates 1 kivi şekersiz limonlu çay.. Bi tek peyniri yiyemedim içim almadı, öğle yemeğinde 4 yemek kaşığı tavuk sote ve bi kase salata yedim akşam puan tamamlamak için kuruyemiş yemeyi düşünüyorum canım yemek istemiyor akşamları...

ben 2 dilim ekmek yedim zeytin peynir kaymak ve bal :/
günün geri kalanında sadece ayran içmeliyim 😪
Seni severim :))) üzülme bu program kafanda oturana kadar biraz zaman alıyor ben 1 hafta boyunca araştırıp öyle başlamıştım. Sabah ekmek yerine mantarlı yada biberli omlet yemeyi dene iki yumurta ve bol tereyağı ile.. akşama bi sürü yiyeceğin puanın kalır :)

Seni severim :))) üzülme bu program kafanda oturana kadar biraz zaman alıyor ben 1 hafta boyunca araştırıp öyle başlamıştım. Sabah ekmek yerine mantarlı yada biberli omlet yemeyi dene iki yumurta ve bol tereyağı ile.. akşama bi sürü yiyeceğin puanın kalır :)
biliyorum sırf kaymak var diye ekmek yedim 😁
bugün 2 saat yürüdüm telafi ettim. 1 avuç leblebi yedim sadece akşam.

kaymak bitti neyse ki. yarından itibaren kahvaltıyı düzeltirim. ben daha önce 75ten 54 kiloya düşmüştüm. şimdi yine 60 kiloyum aldım başımı gidiyorum. dur demem gerekiyordu.

kaymak bitti neyse ki. yarından itibaren kahvaltıyı düzeltirim. ben daha önce 75ten 54 kiloya düşmüştüm. şimdi yine 60 kiloyum aldım başımı gidiyorum. dur demem gerekiyordu.
Vuuuuh sen baya zayıfmışsın gerçi boy da önemli ama yine de az :)

X