- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
Ya taşınma işi ne kadar zor. İşten çık eve git, evdekilerin sofralarını hazırla, bulaşık kaldır. Yeni eve git temizle yerleştir gece 2 ye kadar.. nasıl yorgun nasıl uykusuzum.. evimde uyuduğum ilk pazarda öğleye kadar uyumayı planlıyorum... gelelim dün öğle ve akşam menüsüne. Öğle bi önceki günden kalan tavuk ve bi kase cacık yedim. Akşam 5 yemek kaşığı yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırıp yedim.. tabii kb puanı 37 oldu :)) kalori ise 989 da kaldı..
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates şekersiz çay ile kahvaltı yapacağım. Ben görüntümden çok memnunum, evet hala kilom çok fazla ama acayip ince duruyorum, boyum da var, asla abartı irilikte gözükmüyorum. Bu avantajı daha da zayıflayarak katlamak istiyorum inşallah.
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates şekersiz çay ile kahvaltı yapacağım. Ben görüntümden çok memnunum, evet hala kilom çok fazla ama acayip ince duruyorum, boyum da var, asla abartı irilikte gözükmüyorum. Bu avantajı daha da zayıflayarak katlamak istiyorum inşallah.