Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Günaydın :) banlandığım için yazamadım :) bugün son izin günü. Evdeyken kahvaltıyı çok sağlam yapıyorum. 2 haşlanmış yumurta 55 gr kiraz domates 22 gr salatalık 14 gr biber 30 gr kaşar 27 gr yeşil zeytin 20 gr salam 25 gr yeşillik 10ar gr fındık badem 7 gr yer fıstığı 6 gr antep fıstığı ile kahvaltı yaptım kb puanı 15 kalori ise 555 oldu yine 2 öğün yapacağım inşallah.

Slmlar kızlar kahvaltım 2 yumurta 30 grm kadar kaşar ve 20 grm hindi fümeli omlet 1 dilim kepek ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi sürdüm bunları yedim kalori 400 kb ise 15😋

Kızlar ara öğünde 1 paket züberin kakaolu lulaf barını yedim az sütlü kahve ile kalori 513 oldu kb 33 ama bugün kb saymıcam serbest gün sadece kalori sayıyorum haftada 3 gün serbest yapıyorum kabızlığa böle çözüm buldum

Bende saat 9 gibi kurabiye yedim :) acaip şiş hissediyorum kendimi hamur işi yemedikçe nasıl rahatım.. neyse baya yemem herhalde :))

Selam :) sabah kahvaltısı yapamadım derslerim yoğundu 12 de yedim sonrada uyudum sınıfımda anca yazıyorum :)))) toplam kb puanı 14.47 kalori ise 619 olacak şekilde 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates salam kaşar zeytin kuruyemiş getirmiştim sabah yeşilçay ile kuruyemiş yerim biraz 12 de de kahvaltımı yaptım öğle yemeği gibi bi olasılık ortadan kalktı :) acıkmayı beklemeyeceğim açıkçası sonra kabızlık oluyor birazdan kayısılı form çay ile kalan kuruyemişi tüketeceğim kalan tüm kb leri akşam sebze ile doldurmak istiyorum..

Selam bende bugun okula gec kaliyordum peynir zeytin 1 ceviz yedim aceleyle toplam 4 kb yapti.Oglen marul ve havuctan salata yapip icine peynir koydum.2 ceviz yedim.Nescafe 2 si 1 arada canim cekti ictim ama pisman oldum puani 7 imis.Sh ana kadar kb 28 kalori ise 570 oldu.Aksama firinda balik var ekmeksiz yerim puani cok yoktur heralde.Kucuk bir parca helva icin puan ayirdim acikcasi.Son durumu aksam yazarim.Ha bu arada spor salonhnda 1 saat spor yaptim.

İki öğün yaptım 200 gr salata 200 gr haşlanmış karnabahar 150 gr döner yiyorum hala kb puanım ve kalorim var canım isterse kuruyemiş vs yerim belki :)

Kizlar balik 0 puan degilmiydi.Firinda cupra girdim kullandigim programa 14 puan gosteriyor.Salata 7 puan ,25 g helva 12 puan.
O zaman toplamda sabahtan beri 62 kb yapti cok saskinim
Fırında çipura olarak girme malzemeleri ayrı gir mesala çipura yaz gramını adetini yada içine ne koyduysan ayrı gir mesela yağ patates soğan

Gunaydin kizlar yumurta,peynir,zeytin,ceviz yedim.4 kb yapti.Ama bugun yemek goturemedim okula yogurt yulaf 3 hurma ve ceviz karisimi yiyecegim oglen.oglen kb si 47 tuttu.Bugun de kb bakimindan serbest gun yapayim bari.Kaloriye dikkat ederek tabi ki.

Günaydın kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates 1 salatalık salam zeytin süzme peynir badem antep fıstığı fındık ceviz az yeşillik ile kiraz saplı form çay kb puanı 14 kalori ise 603 :) kahvaltım oldukça sağlam oluyor valla.. öğle içinse salata haşlanmış karnabahar döner getirdim akşamdan artan :)))

X