fatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canımHangi proğramdan bakıyorsunuz diyetkolik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canımHangi proğramdan bakıyorsunuz diyetkolik mi
Tamamdır cnm bende ondan bakıyorum bide diyetkolik var onda çok detay yokta o yüzden sordum teşekkürlerfatsecret diye bir uygulamadan bakıyoruz canım
Ohh afiyet olsun☺Bende avuç içi kadar ayçekirdeği bi tuzlu bi kakaolu kurabiye yedim :) valla güzel oldu he.. kb puanı 46 kalori ise 1250 oldu :)
Kakaolu olanı midem almadı sadece tuzlu kurabiye yedim :))) küçülen midemi seveyim emi :)))Ohh afiyet olsun☺
Ohh ne güzel minnak mideli olcaz hepimizKakaolu olanı midem almadı sadece tuzlu kurabiye yedim :))) küçülen midemi seveyim emi :)))
Oh oh mis ne güzel dimi yiyip yiyip kilo veriyoruz :)))Çayın yanına ceviz fındık yedim bir tanede küçücük kurabiyetoplam kb 47 kalori ise 1000 de kaldı gün kapandı agıza kilit
Kb kesince kalori doldurmakta zor oluyoOh oh mis ne güzel dimi yiyip yiyip kilo veriyoruz :)))
Of of of hıza bak maşallahKızlar sabah tartıldım -500 daha gitti çok şaşkınım ve mutluyum.
maşallah çok iyiKızlar sabah tartıldım -500 daha gitti çok şaşkınım ve mutluyum.
Teşekkür ederimmaşallah çok iyi