Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Haftalık mı tartılıyorsunuz günlük mü hanımlar bu diyetle ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz merak ettim 😏
ben asiasenayı takip ederek motive oldum ve başladım cuma günleri tartı günümüz iyikide rastladım bu bloga bu diyetle bende 20 günde 5 kilo verdim canım... kendimi çok zinde ve enerjik hissediyorum umarım böylede devam eder...

ben asiasenayı takip ederek motive oldum ve başladım cuma günleri tartı günümüz iyikide rastladım bu bloga bu diyetle bende 20 günde 5 kilo verdim canım... kendimi çok zinde ve enerjik hissediyorum umarım böylede devam eder...
Süpermiş çok sevindim inşallah bende güzel kilolar veririm bloğu çok sewdim gercekten🙏🙏😍😍

Günaydın kızlar arkadaşımla iddaya girdik kim 5 kilo daha çabuk verirse kazanacak iddalaşırken 69 kiloydum 1 ayda başarırım inşallah daha kahvaltı yapmadım eşimi bekliyorum ayrıca bugün misafir gelecek 1 hafta 10 gün burdalar daha zor olcak gibi ama olacak inanıyorum

Günaydın:)

Menüler ve paylaşımlar harika. Akşamları eşim varken bakamıyorum pek takıntılı az biraz kendi :) akşam tavuk yemeyi planlıyordum ama sadece avuç içi kadar kuruyemiş yedim.. şimdi de kahvaltı zamanı.. 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin roka maydanoz ile kahvaltı yapacağım :)

Kahvaltımı eksik yazmayayım herkes hem ne kadar çok yediğimi hem de nasıl kilo verdiğimi görsün :) 2 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar peyniri 3 zeytin 2 kiraz domates birer kase roka maydanoz 10 tane antep fıstığı ve tatlandırıcılı çay toplamda kb puanı 11 kalori ise 340 :)

Merhaba kızlar pazar kahvaltisinin hakkını verdim sanırım sucuklu yumurta firinda yarim biber az patates beyaz peynir 4 zeytin çay 1çk nutella 36 kb 650 kalori 🙈 artik aksama kadar yesil cay 1 saat yuruyus aksamda et salata var

Haftasonu aile kahvaltilari ve yemekler daha zorluyor haftaici dengelerim inş
B
Kalabalık olunca öyle olur haklisiniz ama yine de siz kendinize bi tabak yapın :) ben öyle yapıyorum kendime özel tabak yapıp onu yiyorum herkesle beraber sofrada, hem muazzam nefis terbiyesi oluyor.. tabak dolusu patates kızartması yiyen ben çok canım isterse 3 parça yiyorum o kadar:) evde paket paket cips bir sürü laviva vardı yemedim :) az daha sabır harika bi vücudumuz çok çok sağlıklı bi bünyemiz olacak inşallah :)

X