- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü süper afiyet olmuşIyi aksamlar 200gr et döner az patates kızartma az kola günü 55 kb 1100 kalori ile kapatıyorum yeşil çay içerim 6000 adim attım 100 mekik çekeceğim uyumadan 2.5 lt suyumu tamamlarım
evet bugün tatil olmasına rağmen bencede gayet güzel geçtiHerkez süper bitiriyo galiba bugün tebrikler hepimize kızlar
ben asiasenayı takip ederek motive oldum ve başladım cuma günleri tartı günümüz iyikide rastladım bu bloga bu diyetle bende 20 günde 5 kilo verdim canım... kendimi çok zinde ve enerjik hissediyorum umarım böylede devam eder...Haftalık mı tartılıyorsunuz günlük mü hanımlar bu diyetle ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz merak ettim
Süpermiş çok sevindim inşallah bende güzel kilolar veririm bloğu çok sewdim gercektenben asiasenayı takip ederek motive oldum ve başladım cuma günleri tartı günümüz iyikide rastladım bu bloga bu diyetle bende 20 günde 5 kilo verdim canım... kendimi çok zinde ve enerjik hissediyorum umarım böylede devam eder...
sen kararlı olursan verirsinSüpermiş çok sevindim inşallah bende güzel kilolar veririm bloğu çok sewdim gercekten
Afiyet olsun canm harikagünaydınlar...1 yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin ve 50 gr kadar menemen ile kahvaltımı yaptım...kb puanım 5 kalori ise 242 oldu...
İşte buuuuuuu :) alkışşşşşBu arada dün ilk günümdü -500 gördüm tartıda
BHaftasonu aile kahvaltilari ve yemekler daha zorluyor haftaici dengelerim inş