- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canımAfiyet olsun canm harika
Vücut ketozis oluyor. Baş ağrısı halsizlik dalgınlık hali ilk hafta gayet normal. Lütfen en az 2 lt maks 3 lt su içelim.. ödem atıcı çaylar içebiliriz yeşilçay 2 fincan gayet iyidir..Karboyu bi anda kestim diye mi nedir bugün acaip kafam bulanık dalgın sizinde oldu mu başta böle
harika bir başlangıçBu arada dün ilk günümdü -500 gördüm tartıda
İyi. Bişey o zaman bu tamamdır zaten çok susuyorum dü den beri 3 litre içiyorum birazdan yeşil çayda içerimVücut ketozis oluyor. Baş ağrısı halsizlik dalgınlık hali ilk hafta gayet normal. Lütfen en az 2 lt maks 3 lt su içelim.. ödem atıcı çaylar içebiliriz yeşilçay 2 fincan gayet iyidir..
Teşekkürler böle gider inşallah hergün 100 200 grm gitse yine iyiharika bir başlangıç
ben hiç yaşamadım öyle ama ilk iki gün gözüm sürekli tatlı bir şeyler ariyirduKarboyu bi anda kestim diye mi nedir bugün acaip kafam bulanık dalgın sizinde oldu mu başta böle
Canım hiç tatlı karbo istemiyo inan zorla yedim az önce karbo çok azdı başım çatlıyo diye ona ragmen 14 kb halaben hiç yaşamadım öyle ama ilk iki gün gözüm sürekli tatlı bir şeyler ariyirdu
Sebze yiyebilirsin kb yeter azmış lifli şeyler kabızlık için ideal ben akşam tavuk ve taze fasulye yiyeceğim yada çorbakızlar ben öğlen yemeğimi 300 gr et sote 150 ml de ayran içerek tamamladım...şimdiye kadar kb puanım 17 kalorim ise 730 aksama ne yerim hicbir fikrim yok
tatlıyi caninın istememesi ne guzel bir seyben cayın yanina mutlaka birseyler atıştirırdım hep o konuda zorlandım ama şimdi gayet aliştimCanım hiç tatlı karbo istemiyo inan zorla yedim az önce karbo çok azdı başım çatlıyo diye ona ragmen 14 kb hala
İşte protein ve yağı çok alıp kb az alınca istemiyo canım ne kadar kb alırsam o kadar tatlıya saldırıyorum dün çayımın yanına ceviz yedim aslında kutu kutu çikolata yerdim ilginç canım istemiyotatlıyi caninın istememesi ne guzel bir seyben cayın yanina mutlaka birseyler atıştirırdım hep o konuda zorlandım ama şimdi gayet aliştim
Vücut ketozis oluyor. Baş ağrısı halsizlik dalgınlık hali ilk hafta gayet normal. Lütfen en az 2 lt maks 3 lt su içelim.. ödem atıcı çaylar içebiliriz yeşilçay 2 fincan gayet iyidir..
Benimkini sorduysanız 76.700 düm dün bugün 76.2 geldimMerhaba güncel kilonuz nedir ?
77.8 idim cuma günü.. bu cuma belli olur :) 88.6 'dan düştümMerhaba güncel kilonuz nedir ?
bende akşam yemeği yemedim misafirliğe geldim 2 tuzlu kurabiye ve bir dilimde mozaik pasta yedim bugünlük kb puanım 45 kalırım ise 925 oldu bu akşamı artık kapattım biraz kaçamak yapmama göre durum gayet iyi bence sizce kızlarAkşam için tavuk göğüs kavurmuştum 1 kaseden az fazla onunla roka maydanoz maruldan oluşan 1 kase salatayı karıştırıp yedim yanında şekersiz kola içtim puanım 18 de kalırken kalori 800 olmadı bile.. misafirliğe geldik orda bişeyler yiyebilirim duruma göre