Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Karboyu bi anda kestim diye mi nedir bugün acaip kafam bulanık dalgın sizinde oldu mu başta böle
Vücut ketozis oluyor. Baş ağrısı halsizlik dalgınlık hali ilk hafta gayet normal. Lütfen en az 2 lt maks 3 lt su içelim.. ödem atıcı çaylar içebiliriz yeşilçay 2 fincan gayet iyidir..

Vücut ketozis oluyor. Baş ağrısı halsizlik dalgınlık hali ilk hafta gayet normal. Lütfen en az 2 lt maks 3 lt su içelim.. ödem atıcı çaylar içebiliriz yeşilçay 2 fincan gayet iyidir..
İyi. Bişey o zaman bu tamamdır zaten çok susuyorum dü den beri 3 litre içiyorum birazdan yeşil çayda içerim

tatlıyi caninın istememesi ne guzel bir sey😂ben cayın yanina mutlaka birseyler atıştirırdım hep o konuda zorlandım ama şimdi gayet aliştim
İşte protein ve yağı çok alıp kb az alınca istemiyo canım ne kadar kb alırsam o kadar tatlıya saldırıyorum dün çayımın yanına ceviz yedim😂😂 aslında kutu kutu çikolata yerdim ilginç canım istemiyo

Slm kızlar akşam yemeğim iki tavuk baget çeyrek simit 6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye idi. Gün içinde yediklerim toplam 740 kalori 35 kb oldu 😊çayla fındık ceviz yer günü kaparım kalori az kaldı çünkü belkide bişey yemem duruma bağlı sizler neler yediniz

Akşam için tavuk göğüs kavurmuştum 1 kaseden az fazla onunla roka maydanoz maruldan oluşan 1 kase salatayı karıştırıp yedim yanında şekersiz kola içtim puanım 18 de kalırken kalori 800 olmadı bile.. misafirliğe geldik orda bişeyler yiyebilirim duruma göre

Akşam için tavuk göğüs kavurmuştum 1 kaseden az fazla onunla roka maydanoz maruldan oluşan 1 kase salatayı karıştırıp yedim yanında şekersiz kola içtim puanım 18 de kalırken kalori 800 olmadı bile.. misafirliğe geldik orda bişeyler yiyebilirim duruma göre
bende akşam yemeği yemedim misafirliğe geldim 2 tuzlu kurabiye ve bir dilimde mozaik pasta yedim bugünlük kb puanım 45 kalırım ise 925 oldu bu akşamı artık kapattım biraz kaçamak yapmama göre durum gayet iyi bence sizce kızlar😊

X