Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Öğle yemeği için birer tutam nane dereotu maydanoz roka ekşimen bi yaprak marul ile içine 5 misket köfte ekledim.. süper doyurucu oldu.. akşama yine salata ile ne yerim bilmiyorumm :) altın yoğurt kürüne denk geldim aklıma yattı haftada 2 gün onu yapacağım
O kürü bende duydum ama midemden rahatsız olduğum için yapamadım etkili diyorlar sonuçları bizede yazarsan belki fikir olur😃

Öğle yemeği için birer tutam nane dereotu maydanoz roka ekşimen bi yaprak marul ile içine 5 misket köfte ekledim.. süper doyurucu oldu.. akşama yine salata ile ne yerim bilmiyorumm :) altın yoğurt kürüne denk geldim aklıma yattı haftada 2 gün onu yapacağım
nasıl bir kürmüş bizlerede anlatabilirmisin😊

benim bugün öğlen yemeğim çok karışık oldu😊azar azar çok çeşit yedim ama uygulama sayesinde neyi ne kadar yiyeceğini biliyorum.yediklerimle bu günün kb puanı 19 kalorim ise 530 da daha akşama et yerim artık dengeleyebilmek için😊

Saf protein yediğim günler ben meyve yiyorum genelde yemiyorum 1 meyve 30 40 kb ne gerek var bir tabak sebze yer 20 kb alırım diyorum 😂😂bide çok meyve sewmem bi muz sewerim oda çok yüksek hç yemedim o yüzden kb ben hep sebzeden alıyorum genelde
benimde meyveyle pek aram yok 20 gündür hic yemem ihtiyacı da duymadım...birde kb puanlarını görünce hepten sevmez oldum😂

Öğle haşlamış brokoli limonlu yedim.canim tatlı istedi kola zero içtim🙂 kb 16 kalori 485 oldu şimdi 10 puanlık soru bir porsiyon kuru fasulye kaç kb😂

Öğle haşlamış brokoli limonlu yedim.canim tatlı istedi kola zero içtim🙂 kb 16 kalori 485 oldu şimdi 10 puanlık soru bir porsiyon kuru fasulye kaç kb😂
afiyet olsun canım😊bir porsiyon 1 kase diye biliyorum ben oda uygulamadan bakınca 29 kb puanı diyor...

Kızlar bişey sorcam program dan kb nerden hesaplıyosunuz. Toplam karbonhidrat -fiber olarak mı yoksa sadece toplam kb mı bakıyosunuz😏

Merhaba kızlar ben detox yaprak devam etmeyi düşünüyorum tartılıyorum hep ynı şaşırmam gerek vücudu yarın kabak detoxuna başlayacam

Günaydın, internetim yok yazamadım, okulda giriyorum arada :) dün akşam 150 gr hindi füme ve kocaman kase dolusu salata şekersiz kola yedim. Dünden puanım 23 kalorim 800 de kaldı.
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 3 kiraz domates 5 zeytin 3 dilim salam 2 ceviz roka yiyeceğim.. toplam kb puanı 9 kalori ise 480 oldu :) öğle için tavuklu mantar getirdim 250 gr kadar. Salata ayran ile yiyeceğim inşallah

günaydınlar...bende 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin ve 1 dilim peynir ile kahvaltımı yaptım kb puanım 3.6 kalori ise 288 oldu.bugun regl oldum cuma günü tartı yaparsam fazla bile çıkma ihtimalim var bakalım nasıl olacak🤔

günaydınlar...bende 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin ve 1 dilim peynir ile kahvaltımı yaptım kb puanım 3.6 kalori ise 288 oldu.bugun regl oldum cuma günü tartı yaparsam fazla bile çıkma ihtimalim var bakalım nasıl olacak🤔
Mutlaka tartı yapalım ödem atıcı şeyler içelim cumaya kadar:) afiyet şifa olsun inşallah

Ayy biri dünkü soruma cewap yazabilir mi😆😆😆
Benimki bu şekilde görünüyor canım bu görüntü için de ayarlar görünüm gibi bi sekme olabilir foto ekliyorum
Screenshot_20200115-111552_FatSecret.jpg

X