Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Merhaba hoşgeldiniz, evet kalori de sayıyoruz günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verelim :) merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı oluruz
gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum ama günlük alınması gereken kaloriden 500 kalori eksisi alındı mı haftada 500 gr kilo veriliyormuş...yani 1000 kolordu eksisi 1 kiloya eşitmiş

Çok teşekkür ederim yanlız zor oluyor grupla daha iyi olur bnce 10 kilo var vermek istediğim gecen kış 10 kilo vermiştim bıraktım. Şimdi yine başlıyorum sizinle inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inerizproğramı da eklemiştim
Merhaba hoşgeldiniz, evet kalori de sayıyoruz günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verelim :) merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı oluruz
aramıza hosgeldinilk günler insan zorlanıyor ama ben kendim 2.gunden sonra alışmıştım...uygulamayi indir mutlaka çok yardımcı oluyor hesaplamalarda...şimdiden kolaylıklar diliyorum

Hoşbuldum kahvalti: 2haslanmis yumurta peynir salam 5 zeytin şekersiz çay öğle yemek yemedim ama cheesecake yedim ince bir dilim sade kahve ile akşam balık lahana karışık yesil salata yedim 1 avucta cekirdek çitledim kb 48 oldu kalori 1200 oldu.

gerçeklik payı ne kadar bilmiyorum ama günlük alınması gereken kaloriden 500 kalori eksisi alındı mı haftada 500 gr kilo veriliyormuş...yani 1000 kolordu eksisi 1 kiloya eşitmiş
Ben normalde bu diyette sadece karbonhidrat sayıyılıyor diye biliyordum

Cheesecake ve çekirdeğe rağmen kb 48 de iyi kalmış

Acele etmeyin stres yapmayın yavaş gitsin sağlam gitsin :) hoşgeldiniz tekrardan
Hoşbuldum kahvalti: 2haslanmis yumurta peynir salam 5 zeytin şekersiz çay öğle yemek yemedim ama cheesecake yedim ince bir dilim sade kahve ile akşam balık lahana karışık yesil salata yedim 1 avucta cekirdek çitledim kb 48 oldu kalori 1200 oldu.

Çok az kalori almamız bünyemize sakıncalı.. 1200 civarı gayet iyidir:) en kötü 1000 olsun

Kendimizi çokta sıkmadan yapalım ki sonradan bıkkınlık olmasın, bi müddet sonra düzene alışıyoruz zaten:) bakalım nasıl gidecek kilolar

Aynen bn zaten sadece kalori sayarak 10 kilo verdim şimdi kb sardım bakalım bunda nasıl gidecek
Kaç kalori aldınız ne kadar sürede verdiniz ben ara ara onu da yaparım metobolizma yavaşlayınca dengeyi şaşırtmak lazım.. bilgi verir misiniz :)

Kaç kalori aldınız ne kadar sürede verdiniz ben ara ara onu da yaparım metobolizma yavaşlayınca dengeyi şaşırtmak lazım.. bilgi verir misiniz :)
1200 1300 arası aldım haftada bir gün bir ödül verdim 3 ayda verdim spor yapmadm yürüyüş sadece oda güzeldi ama böyle daha hızlı gider diye bunu denenek istedim zaten şimdi hem kalori sayıp hem kb sayıcam

ben kb puanını 20 lerde hiç tutamadım yani 40 ile 55 arası olur günlük yediklerim ve kiloda verdim çok şükür kendimizi çok zorlarsak diyeti bıraktıktan sonra çok gizli yine geri alınır.yavaş yavaş gitsin ama gitsin kilolar...

Ay burası şahane oldu bu motive ile veririz valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…