Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

g

günaydınlar....haşlanmıs 2 yumurta,bir dilim peynir,10 tane küçük zeytin,iki dilim sucuk ve 1 yemek kaşığı kaymak ile bugün zengin bir kahvaltı yaptım kalori puanı 500 oldu ama kb puanım 5 te kaldı..bende öğretmenim öğlen okula karnıbahar yapıp götürmeyi düşünüyorum bakalım bugünü nasıl bitireceğim...
Maşallah menü süper olmuş.. kb puanı ile kaloriyi dengelersiniz akşama kadar:) karnabahar kb si yüksek ama kalorisi düşük bi sebze süper seçim.. bu kahvaltı ile öğleden sonraya kadar tok kalabiliyor insan.. en azından insülin direncine rağmen ben tok kalabiliyorum:) acıkmaya başlarsanız önce 300 ml su için yavaş yavaş bekleyin 10 dk baktınız hala açlık var bi fincan yeşil çay oh mis :) bunlara rağmen açlık olursa öğün vakti demektir

Maşallah menü süper olmuş.. kb puanı ile kaloriyi dengelersiniz akşama kadar:) karnabahar kb si yüksek ama kalorisi düşük bi sebze süper seçim.. bu kahvaltı ile öğleden sonraya kadar tok kalabiliyor insan.. en azından insülin direncine rağmen ben tok kalabiliyorum:) acıkmaya başlarsanız önce 300 ml su için yavaş yavaş bekleyin 10 dk baktınız hala açlık var bi fincan yeşil çay oh mis :) bunlara rağmen açlık olursa öğün vakti demektir
diyetin ilk günleri acıkıyordum ama şimdi öyle alıştım ki hiç açlık çekmiyorum.suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum ama yeşil çay çarpıntı yapıyor bende içemiyorum birde afedersiniz kabızlık problemim var onun yüzünden motivasyonum düşüyor kendimi şiş hissediyorum😔

diyetin ilk günleri acıkıyordum ama şimdi öyle alıştım ki hiç açlık çekmiyorum.suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum ama yeşil çay çarpıntı yapıyor bende içemiyorum birde afedersiniz kabızlık problemim var onun yüzünden motivasyonum düşüyor kendimi şiş hissediyorum😔
Ah aynı sorun Bende de var, kv nin kabızlık hapı var onu içtim bi iki kere ama yok bana mısın demiyor.. bir iki gün iyiyse sonra facia.. karnımın içi hep şiş.. buna da beraberce çözüm bulalım..

öğlen karnıbahar yerim demiştim ama onu aksama sakladim😊öglen 75 gr piliç kebap 100 gr ev yoğurdu ve 1 kase çoban salatsaı yiyeceğim toplam kalori 340 ancak kb puanı 13 sabah yaptığım kahvaltıyı dengeledim sanırım 👍

öğlen karnıbahar yerim demiştim ama onu aksama sakladim😊öglen 75 gr piliç kebap 100 gr ev yoğurdu ve 1 kase çoban salatsaı yiyeceğim toplam kalori 340 ancak kb puanı 13 sabah yaptığım kahvaltıyı dengeledim sanırım 👍
Oooooh süper menü:) ben dediğim gibi öğle yemek yiyecek durumda değilim :) tavuk ve salata sınıfımda bekliyor ben az önce yeşilçay ve kuruyemiş yedim patlayacak gibi hissediyorum kendimi :) 2 saat sonra yemek yerim acıkırsam yoksa akşam yemeği olur bana

akşam kıymalı karnabahar yemeği yedim yanında da 3-4 yemek kaşığı yoğurtla...bugun toplamda aldığım kalori 1103 kb puanım ise 31 oldu...misafirim gelecek şimdi elimden geldiğince birşey yememeye çalışacağım bakalım🤔

Merhabalar ya ben bugün tartıldım fazla çıktım ne yazıkkı bide şiş hissediyorum kendimi Asiasena Asiasena canım sana özelden yazabilirmiyim
Elbette yazabilirsin, asla sorun yok.. bende az önce tartıldım kabızlık malum şişliğim var ve eksi 400 gr gördüm üzüntüyle geçen hafta giden 1.5 kilo gibi bekledim :)) güncel kilom 77.8.. hedefime az kalıyor..

Elbette yazabilirsin, asla sorun yok.. bende az önce tartıldım kabızlık malum şişliğim var ve eksi 400 gr gördüm üzüntüyle geçen hafta giden 1.5 kilo gibi bekledim :)) güncel kilom 77.8.. hedefime az kalıyor..
bende bugün istemeyerekte olsa tartıldım ve sadece eksi 300 gr gördüm bende çok üzüldüm halbuki bu hafta daha çok verdiğimi düşünüyordum.arkadaşlar artık zayıfladığımı söylüyordu bende dahada vermişimdir diye düsünüyordum😟yapacak birşey yok bu hafta böyle önümüzdeki haftalara bakalım artık...

bende bugün istemeyerekte olsa tartıldım ve sadece eksi 300 gr gördüm bende çok üzüldüm halbuki bu hafta daha çok verdiğimi düşünüyordum.arkadaşlar artık zayıfladığımı söylüyordu bende dahada vermişimdir diye düsünüyordum😟yapacak birşey yok bu hafta böyle önümüzdeki haftalara bakalım artık...
Moral bozmak yok, hop diye aldığımız kilolar değil ki hemen gitsin.. sabır az daha.. olacak, yaza kadar fit olacağız inşallah:)

Günaydın tebrik ederim maşallah bende sabah tartıldım 81.5 😔 kilo almışım diyet yapmıyordum ama en azından artı görmüyordum tartıda bugün yine yeniden başladım kahvalti 2haslamis yumurta kaşar salam 5 zeytin şekersiz çay

Günaydın tebrik ederim maşallah bende sabah tartıldım 81.5 😔 kilo almışım diyet yapmıyordum ama en azından artı görmüyordum tartıda bugün yine yeniden başladım kahvalti 2haslamis yumurta kaşar salam 5 zeytin şekersiz çay
Acele etmeyin stres yapmayın yavaş gitsin sağlam gitsin :) hoşgeldiniz tekrardan

Öğle için acılı piliç kebap salata ve probiyotikli kefirli yoğurt yedim hepsi toplamda kb puanı 25 kalori ise 950 oldu 2 kebap kaldı birazdan onu yeşillik ile yiyeceğim :)

mrblar...tabiki pes etmek yok.öglen çok 3- 4 kaşık kadar karnabahar yemeği yanında da tavuklu salata yedim kb puanım sabah kahvaltısıyla beraber 18 olmuştu ama akşam biraz kaçırdım gibi yumurtalı çiğköfte ve salata yedim ama yinede ayartınca yemeğe çalıştım bugünü bu şekild e kapatırım...uygulamadaki çiğ köfte ayarı pek anlaşılmıyor ama ben fazlasıyla girdim kb 50 kalori ise 1050 oldu

Slm kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum sadece kb mu sayıyorsunuz kalori de sayıyormusunuz aranıza katılmak isterim🙈🙈
Merhaba hoşgeldiniz, evet kalori de sayıyoruz günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verelim :) merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı oluruz

X