bencede buraya yazınca sizin yazdiklarinizida merak ediyorum benide motive ediyorAy burası şahane oldu bu motive ile veririz valla :)
Meyve yicekseniz o gün saf protein ile beslenin benceOff offf benim kb almış başını gidiyor ne kb var şu meyvelerde yaa
Öyle yapayım Bi daha sizmyenisiniz galiba kilo kaçMeyve yicekseniz o gün saf protein ile beslenin bence
20 dede kb çok sağlıksız zaten abartmamak lazım 50 idealben kb puanını 20 lerde hiç tutamadım yani 40 ile 55 arası olur günlük yediklerim ve kiloda verdim çok şükür kendimizi çok zorlarsak diyeti bıraktıktan sonra çok gizli yine geri alınır.yavaş yavaş gitsin ama gitsin kilolar...
bide o var evet ama protein özellikle yumurta ve tavuk göğsü çok tutuyo
Kb si yüksek şeyler yenildiğinde kb si 0 olan besinlerle destekleyin mutlaka ama şunu sa unutmayın kb si 0 olan besinlerin kalorileri yüksek:)
Benim klorı bugün 750 oldu kb fazla olunca kilo yaparmıKb si yüksek şeyler yenildiğinde kb si 0 olan besinlerle destekleyin mutlaka ama şunu sa unutmayın kb si 0 olan besinlerin kalorileri yüksek:)
Bu diyetin mantığı kb düşük olması ama kilo almazsınız sanmıyorum hızlı kilo veremezsiniz sadeceBenim klorı bugün 750 oldu kb fazla olunca kilo yaparmı
Bugün arkadaşlarla takıldım biraz dışarıda onyğzeen öyle oldu önümüze bakacağızBu diyetin mantığı kb düşük olması ama kilo almazsınız sanmıyorum hızlı kilo veremezsiniz sadece
Kb geçmeden dene bakalımBen şimdi yarından itibaren her öğüne 1 er dilim tam buğday ekmeği ilave edip kuruyemiş bi yumurta çıkaracağım listeden, sebze tabuk et balık ağırlıklı ilerleyeceğim bakalım nasıl olacak
Benim yaptığım zaten kb geçmeden kalori geçmeden yapılandı. Şimdi kb saymadan kalori sayarak deneyeceğim 1 hafta, pazartesiden itibaren bakalım nasıl olacakKb geçmeden dene bakalım
Kilo almazsın ama vermesinde tartıda artı varsa o ödemdir kb çok su tutar çünkü korkmayın kilo değil oBugün arkadaşlarla takıldım biraz dışarıda onyğzeen öyle oldu önümüze bakacağız
Benim eski sistem dene o da zevkliBenim yaptığım zaten kb geçmeden kalori geçmeden yapılandı. Şimdi kb saymadan kalori sayarak deneyeceğim 1 hafta, pazartesiden itibaren bakalım nasıl olacak
Neler yiyordun mesela örneklendirir misinBenim eski sistem dene o da zevkli
Yasak koymadm ben hiç canım ne isterse yedim kalori aşmadan ekmekte yedim makarnada çikolatadaNeler yiyordun mesela örneklendirir misin
Tam benlik:))) ben bi de makarna vs yemeden durabiliyorum dediğim gibi öğüne bol sebze sağlıklı gıdalar eklersem bi dilim tam buğday ekmeği eklersem mis :)Yasak koymadm ben hiç canım ne isterse yedim kalori aşmadan ekmekte yedim makarnada çikolatada
Zaten sebze seviyorsan kolay olur onların kalorisi de düşük oluyo çünküTam benlik:))) ben bi de makarna vs yemeden durabiliyorum dediğim gibi öğüne bol sebze sağlıklı gıdalar eklersem bi dilim tam buğday ekmeği eklersem mis :)
asiasena sen başla seni takip ediyorumTam benlik:))) ben bi de makarna vs yemeden durabiliyorum dediğim gibi öğüne bol sebze sağlıklı gıdalar eklersem bi dilim tam buğday ekmeği eklersem mis :)