Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

20 dede kb çok sağlıksız zaten abartmamak lazım 50 ideal

Kb si yüksek şeyler yenildiğinde kb si 0 olan besinlerle destekleyin mutlaka ama şunu sa unutmayın kb si 0 olan besinlerin kalorileri yüksek:)

Ben şimdi yarından itibaren her öğüne 1 er dilim tam buğday ekmeği ilave edip kuruyemiş bi yumurta çıkaracağım listeden, sebze tabuk et balık ağırlıklı ilerleyeceğim bakalım nasıl olacak

Yasak koymadm ben hiç canım ne isterse yedim kalori aşmadan ekmekte yedim makarnada çikolatada
Tam benlik:))) ben bi de makarna vs yemeden durabiliyorum dediğim gibi öğüne bol sebze sağlıklı gıdalar eklersem bi dilim tam buğday ekmeği eklersem mis :)

Tam benlik:))) ben bi de makarna vs yemeden durabiliyorum dediğim gibi öğüne bol sebze sağlıklı gıdalar eklersem bi dilim tam buğday ekmeği eklersem mis :)
asiasena sen başla seni takip ediyorum kilolarımız birbirine yakın bende 80nin altına düşünce sistemi değiştirip spora başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…