Siz çok iyi gidiyordunuz keşke salmasaniz ben iki gün yaptim şaka gibibtam 1.5 kilo verdim ama benim de yatili misafirlerim gelince olmuyo onlarin yanindaGünaydın :) daha kahvaltı yapasım yok. Dün tek öğünle durdum, akşama misafir geleceğini öğrenince hemen alelacele bi tatlı bi tuzlu kurabiye yaptım çiçek dolması pişirdim tabii hepsinden birer ikişer kaçırdım yemeksiz vakitsiz saçma sapan bişey oldu :) bugün de dikkat etmeyi düşünmüyorum az salacağım kendimi ama callanetics yapacağım her gün bakalım nasıl olacak..
Benim salıyorum dediğim gün bile kalorim maks 1300 kalori kb puanı ise 50 falan oluyor :) sabah tek öğünle duruyorum şimdi fırın mantar ve sucuk yumurta yiyeceğim az az :) yesek de dikkat edelim emek boşa gitmesinSiz çok iyi gidiyordunuz keşke salmasaniz ben iki gün yaptim şaka gibibtam 1.5 kilo verdim ama benim de yatili misafirlerim gelince olmuyo onlarin yaninda
Cumadan cumaya tartılalım birde listeyi değiştirmeyi deneyin. Örneğin 30 40 arası oluyorsa kb bunu 1 hafta boyunca 20 deneyin sonraki 1 hafta boyunca 50 deneyin bakalım nasıl olacakGünaydın yazamadım kaç gündür dikkat ediyorum fakat şöyle bişey var 69 kilo ile başladım şimdi 67.5 ama her tartıldığımda aynı direniyor kilo bana inat ettim bende Bi 66 yı görseydim rahtlardım
Tmm bu 2 gün dışarıda olcam hep ama perşembe 20 yapmaya başlayacamCumadan cumaya tartılalım birde listeyi değiştirmeyi deneyin. Örneğin 30 40 arası oluyorsa kb bunu 1 hafta boyunca 20 deneyin sonraki 1 hafta boyunca 50 deneyin bakalım nasıl olacak
Yapabilirsiniz ben inanıyorum ve güveniyorum:) şuan herkes bana yeter bu kadar zayıfladığın diyor boyum olduğu için oldukça ince gözüküyorum hala 44 bedenim ama herkes 40 beden gibi göründüğümü söylüyor geriye kalan 10 kilo da gittiğinde oh mis :)Tmm bu 2 gün dışarıda olcam hep ama perşembe 20 yapmaya başlayacam
mrblar...bende katılabilirmiyim araniza...yaklaşık 15 gündür sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve sayenizde diyete başladım...uygulamayı bende indirdim ve çok motive ediyor beni yazdıklarınız.bende 15 günde 4 kilo verdim bu sisteme alıştım ve acıkmıyorum artıkGünaydın :) Sabah kahvaltısı için haşlanmış 2 yumurta yarım domates salatalık 1 dilim kaşar 1 dilim salam 9 zeytin 10 şam fıstığı 4 badem yarım ceviz ve çay. Toplam kb puanı 11 kalori ise 450 :)
Buna çok sevindim hoşgeldiniz:) maşallah iyi kilo vermişsiniz. Bundan sonra beraber ilerleyelim :)mrblar...bende katılabilirmiyim araniza...yaklaşık 15 gündür sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve sayenizde diyete başladım...uygulamayı bende indirdim ve çok motive ediyor beni yazdıklarınız.bende 15 günde 4 kilo verdim bu sisteme alıştım ve acıkmıyorum artık
Ben kendimi daha enerjik hissediyorum ve 10 kilo verdim.. herşey yolunda şükürler olsun. Beraberce ilerleyelim :)Merhabalar ! Oncelikle basarilar diliyorum :)
Ben de sizinkine yakin bir beslenme metoduna basladim. Gunluk 30gram karbonhidrat hakkim var simdilik, zamanla bunu 20ye dusurebilmeyi umut ediyorum.
Butun mesajlarinizi okuyamadim. Basladiginizdan bu yana ne kadar kilo verdiniz ? Genel olarak saglik durumunuzda degisiklik var mi ?
ilerleyelimBuna çok sevindim hoşgeldiniz:) maşallah iyi kilo vermişsiniz. Bundan sonra beraber ilerleyelim :)
mrblar...fatsecret diye bir uygulama var oraya yediklerinizi yazınca kaç kalori ve kaç puan olduklarını görüyorsunuz...bende ordan daha rahat takip edebiliyorummerhaba biraz okudum topigi, ben de sanirim kb diyeti yapıyorum galibasabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 avuc fıstık yeşilçay ve biraz leblebi yiyorum bir daha aksam yiyorum aksam da ekmeksiz ne yemek varsa onu yiyorum evde mesela bu sabah 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1 avuç fistik 1 fincan yesilcay ,aksam ise 1 cay bardagi ayran 1 kase mercimek çorbası ve 1 yumurtayla pırasa sogan yedim
fakat puan isi nasil oluyo
tşk ederim o uygulama vardı bende bir ara silmisimmrblar...fatsecret diye bir uygulama var oraya yediklerinizi yazınca kaç kalori ve kaç puan olduklarını görüyorsunuz...bende ordan daha rahat takip edebiliyorum
günaydınlar....haşlanmıs 2 yumurta,bir dilim peynir,10 tane küçük zeytin,iki dilim sucuk ve 1 yemek kaşığı kaymak ile bugün zengin bir kahvaltı yaptım kalori puanı 500 oldu ama kb puanım 5 te kaldı..bende öğretmenim öğlen okula karnıbahar yapıp götürmeyi düşünüyorum bakalım bugünü nasıl bitireceğim...Günaydın :) sayımız artıyor çok mutluyum :)
Haydi sabah menüleri gelsin, yarın sabah tartı günü bakalım durum ne olmuş:)
Tereyağında 2 yumurta, 7 zeytin bir dilim kaşar yarım dilim süzme yarım dilim salam bi kase salata biraz kuruyemiş ama kuruyemişi hep yemiyorum ara öğün gibi atıştırıyorum:) öğle içinde mantarlı kremalı tavuk yaptım akşamdan onu getirdim yine yanında salata ile yiyeceğim. Hepsi toplamda iki öğünün kb puanı 25 kalori ise 1030 oldu, akşam için kb puanı olan ama kalorisi az olan bişey yemek lazım:) belki de acıkmam du bakalım menü sağlam oldu çünkü