Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Siz çok iyi gidiyordunuz keşke salmasaniz ben iki gün yaptim şaka gibibtam 1.5 kilo verdim ama benim de yatili misafirlerim gelince olmuyo onlarin yaninda

Siz çok iyi gidiyordunuz keşke salmasaniz ben iki gün yaptim şaka gibibtam 1.5 kilo verdim ama benim de yatili misafirlerim gelince olmuyo onlarin yaninda
Benim salıyorum dediğim gün bile kalorim maks 1300 kalori kb puanı ise 50 falan oluyor :) sabah tek öğünle duruyorum şimdi fırın mantar ve sucuk yumurta yiyeceğim az az :) yesek de dikkat edelim emek boşa gitmesin

Günaydın yazamadım kaç gündür dikkat ediyorum fakat şöyle bişey var 69 kilo ile başladım şimdi 67.5 ama her tartıldığımda aynı direniyor kilo bana inat ettim bende Bi 66 yı görseydim rahtlardım

Cumadan cumaya tartılalım birde listeyi değiştirmeyi deneyin. Örneğin 30 40 arası oluyorsa kb bunu 1 hafta boyunca 20 deneyin sonraki 1 hafta boyunca 50 deneyin bakalım nasıl olacak

Bende sabah kahvaltısını 10 da yaptım, 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 9 zeytin 1 dilim salam yedim 3 tane fındık atmıştım ağzıma sabah ama az geldi sanırım ve hızlı yediğim için şuan bi tuhaf hissediyorum kendimi aç da değilim ama bişeyler yemek istiyor gibiyim.. su içiyorum şuan.. 1 saat sonra trabzon hurması getirdim cevizle onu yiyeceğim..

Cumadan cumaya tartılalım birde listeyi değiştirmeyi deneyin. Örneğin 30 40 arası oluyorsa kb bunu 1 hafta boyunca 20 deneyin sonraki 1 hafta boyunca 50 deneyin bakalım nasıl olacak
Tmm bu 2 gün dışarıda olcam hep ama perşembe 20 yapmaya başlayacam

Tmm bu 2 gün dışarıda olcam hep ama perşembe 20 yapmaya başlayacam
Yapabilirsiniz ben inanıyorum ve güveniyorum:) şuan herkes bana yeter bu kadar zayıfladığın diyor boyum olduğu için oldukça ince gözüküyorum hala 44 bedenim ama herkes 40 beden gibi göründüğümü söylüyor geriye kalan 10 kilo da gittiğinde oh mis :)

Öğle yemeğini yedim az önce hamd olsun, salata tavuk pilav gelmiş okula bi tabak salatanın içine 2 but tavuğun etini didikledim ama bu şekilde tavuktan hiç hoşlanmam başka seçenek olmadığı için yedim :) pilavı akşam eşime götüreceğim.. yanımda trabzon hurması getirmiştim kalan kuruyemişler ile beraber onu yerim ikindi vakti akşama acıkmamış olurum inşallah :) acıkırsam da kıymalı karnabahar mantısı düşünüyorum

Trabzon hurmasını daha yiyemedim birazdan içine kuruyemiş ilave edip bitki çayı ile tüketeceğim.. akşama kadar canımın bişey isteyeceğini sanmıyorum ama dediğim gibi karnabahar yemek istiyor canım.. üzeri yoğurtlu ve kıyma soslu yada kısırı yaparım bilemedim.. hepsini bu şekilde yersem meyvenin kb si yüksek olduğu için 50 oldu kb ama kalori 900 de kaldı. Üstelik akşama karnabahar kısırı yaparsam kalori daha düşük olur

Günaydın :) Sabah kahvaltısı için haşlanmış 2 yumurta yarım domates salatalık 1 dilim kaşar 1 dilim salam 9 zeytin 10 şam fıstığı 4 badem yarım ceviz ve çay. Toplam kb puanı 11 kalori ise 450 :)

mrblar...bende katılabilirmiyim araniza...yaklaşık 15 gündür sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve sayenizde diyete başladım...uygulamayı bende indirdim ve çok motive ediyor beni yazdıklarınız.bende 15 günde 4 kilo verdim bu sisteme alıştım ve acıkmıyorum artık

Merhabalar ! Oncelikle basarilar diliyorum :)
Ben de sizinkine yakin bir beslenme metoduna basladim. Gunluk 30gram karbonhidrat hakkim var simdilik, zamanla bunu 20ye dusurebilmeyi umut ediyorum.

Butun mesajlarinizi okuyamadim. Basladiginizdan bu yana ne kadar kilo verdiniz ? Genel olarak saglik durumunuzda degisiklik var mi ?

Buna çok sevindim hoşgeldiniz:) maşallah iyi kilo vermişsiniz. Bundan sonra beraber ilerleyelim :)

Ben kendimi daha enerjik hissediyorum ve 10 kilo verdim.. herşey yolunda şükürler olsun. Beraberce ilerleyelim :)

Buna çok sevindim hoşgeldiniz:) maşallah iyi kilo vermişsiniz. Bundan sonra beraber ilerleyelim :)
ilerleyelim
inşallah bende sizin gibi cuma günleri kilo kontrolü yapıyorum...cuma günleri korka korka çıkıyorum basküle ya vermemişsem diye...ama iki haftada 4 kilo verdim umuyorumki bu haftada vermiş olurum...sizin azminizi de kutluyorum bana ilham oldunuz...

merhaba biraz okudum topigi, ben de sanirim kb diyeti yapıyorum galiba sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 avuc fıstık yeşilçay ve biraz leblebi yiyorum bir daha aksam yiyorum aksam da ekmeksiz ne yemek varsa onu yiyorum evde mesela bu sabah 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1 avuç fistik 1 fincan yesilcay ,aksam ise 1 cay bardagi ayran 1 kase mercimek çorbası ve 1 yumurtayla pırasa sogan yedim
fakat puan isi nasil oluyo

mrblar...fatsecret diye bir uygulama var oraya yediklerinizi yazınca kaç kalori ve kaç puan olduklarını görüyorsunuz...bende ordan daha rahat takip edebiliyorum

Günaydın :) sayımız artıyor çok mutluyum :)
Haydi sabah menüleri gelsin, yarın sabah tartı günü bakalım durum ne olmuş:)
Tereyağında 2 yumurta, 7 zeytin bir dilim kaşar yarım dilim süzme yarım dilim salam bi kase salata biraz kuruyemiş ama kuruyemişi hep yemiyorum ara öğün gibi atıştırıyorum:) öğle içinde mantarlı kremalı tavuk yaptım akşamdan onu getirdim yine yanında salata ile yiyeceğim. Hepsi toplamda iki öğünün kb puanı 25 kalori ise 1030 oldu, akşam için kb puanı olan ama kalorisi az olan bişey yemek lazım:) belki de acıkmam du bakalım menü sağlam oldu çünkü

g
günaydınlar....haşlanmıs 2 yumurta,bir dilim peynir,10 tane küçük zeytin,iki dilim sucuk ve 1 yemek kaşığı kaymak ile bugün zengin bir kahvaltı yaptım kalori puanı 500 oldu ama kb puanım 5 te kaldı..bende öğretmenim öğlen okula karnıbahar yapıp götürmeyi düşünüyorum bakalım bugünü nasıl bitireceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…