Maşallah menü süper olmuş.. kb puanı ile kaloriyi dengelersiniz akşama kadar:) karnabahar kb si yüksek ama kalorisi düşük bi sebze süper seçim.. bu kahvaltı ile öğleden sonraya kadar tok kalabiliyor insan.. en azından insülin direncine rağmen ben tok kalabiliyorum:) acıkmaya başlarsanız önce 300 ml su için yavaş yavaş bekleyin 10 dk baktınız hala açlık var bi fincan yeşil çay oh mis :) bunlara rağmen açlık olursa öğün vakti demektirg
günaydınlar....haşlanmıs 2 yumurta,bir dilim peynir,10 tane küçük zeytin,iki dilim sucuk ve 1 yemek kaşığı kaymak ile bugün zengin bir kahvaltı yaptım kalori puanı 500 oldu ama kb puanım 5 te kaldı..bende öğretmenim öğlen okula karnıbahar yapıp götürmeyi düşünüyorum bakalım bugünü nasıl bitireceğim...
diyetin ilk günleri acıkıyordum ama şimdi öyle alıştım ki hiç açlık çekmiyorum.suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum ama yeşil çay çarpıntı yapıyor bende içemiyorum birde afedersiniz kabızlık problemim var onun yüzünden motivasyonum düşüyor kendimi şiş hissediyorumMaşallah menü süper olmuş.. kb puanı ile kaloriyi dengelersiniz akşama kadar:) karnabahar kb si yüksek ama kalorisi düşük bi sebze süper seçim.. bu kahvaltı ile öğleden sonraya kadar tok kalabiliyor insan.. en azından insülin direncine rağmen ben tok kalabiliyorum:) acıkmaya başlarsanız önce 300 ml su için yavaş yavaş bekleyin 10 dk baktınız hala açlık var bi fincan yeşil çay oh mis :) bunlara rağmen açlık olursa öğün vakti demektir
Ah aynı sorun Bende de var, kv nin kabızlık hapı var onu içtim bi iki kere ama yok bana mısın demiyor.. bir iki gün iyiyse sonra facia.. karnımın içi hep şiş.. buna da beraberce çözüm bulalım..diyetin ilk günleri acıkıyordum ama şimdi öyle alıştım ki hiç açlık çekmiyorum.suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum ama yeşil çay çarpıntı yapıyor bende içemiyorum birde afedersiniz kabızlık problemim var onun yüzünden motivasyonum düşüyor kendimi şiş hissediyorum
Oooooh süper menü:) ben dediğim gibi öğle yemek yiyecek durumda değilim :) tavuk ve salata sınıfımda bekliyor ben az önce yeşilçay ve kuruyemiş yedim patlayacak gibi hissediyorum kendimi :) 2 saat sonra yemek yerim acıkırsam yoksa akşam yemeği olur banaöğlen karnıbahar yerim demiştim ama onu aksama sakladimöglen 75 gr piliç kebap 100 gr ev yoğurdu ve 1 kase çoban salatsaı yiyeceğim toplam kalori 340 ancak kb puanı 13 sabah yaptığım kahvaltıyı dengeledim sanırım
Elbette yazabilirsin, asla sorun yok.. bende az önce tartıldım kabızlık malum şişliğim var ve eksi 400 gr gördüm üzüntüyle geçen hafta giden 1.5 kilo gibi bekledim :)) güncel kilom 77.8.. hedefime az kalıyor..Merhabalar ya ben bugün tartıldım fazla çıktım ne yazıkkı bide şiş hissediyorum kendimiAsiasena canım sana özelden yazabilirmiyim
bende bugün istemeyerekte olsa tartıldım ve sadece eksi 300 gr gördüm bende çok üzüldüm halbuki bu hafta daha çok verdiğimi düşünüyordum.arkadaşlar artık zayıfladığımı söylüyordu bende dahada vermişimdir diye düsünüyordumElbette yazabilirsin, asla sorun yok.. bende az önce tartıldım kabızlık malum şişliğim var ve eksi 400 gr gördüm üzüntüyle geçen hafta giden 1.5 kilo gibi bekledim :)) güncel kilom 77.8.. hedefime az kalıyor..
Moral bozmak yok, hop diye aldığımız kilolar değil ki hemen gitsin.. sabır az daha.. olacak, yaza kadar fit olacağız inşallah:)bende bugün istemeyerekte olsa tartıldım ve sadece eksi 300 gr gördüm bende çok üzüldüm halbuki bu hafta daha çok verdiğimi düşünüyordum.arkadaşlar artık zayıfladığımı söylüyordu bende dahada vermişimdir diye düsünüyordumyapacak birşey yok bu hafta böyle önümüzdeki haftalara bakalım artık...
Günaydın tebrik ederim maşallah bende sabah tartıldım 81.5Elbette yazabilirsin, asla sorun yok.. bende az önce tartıldım kabızlık malum şişliğim var ve eksi 400 gr gördüm üzüntüyle geçen hafta giden 1.5 kilo gibi bekledim :)) güncel kilom 77.8.. hedefime az kalıyor..
Acele etmeyin stres yapmayın yavaş gitsin sağlam gitsin :) hoşgeldiniz tekrardanGünaydın tebrik ederim maşallah bende sabah tartıldım 81.5kilo almışım diyet yapmıyordum ama en azından artı görmüyordum tartıda bugün yine yeniden başladım kahvalti 2haslamis yumurta kaşar salam 5 zeytin şekersiz çay
Merhaba hoşgeldiniz, evet kalori de sayıyoruz günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verelim :) merak ettiğiniz bişey olursa yardımcı oluruzSlm kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum sadece kb mu sayıyorsunuz kalori de sayıyormusunuz aranıza katılmak isterim
aramıza hosgeldinÇok teşekkür ederim sabah itibariyle başlıyorum gazamız müberek ola