Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Bende öğretmenim hem özel bi okulda çalısıyorm hemde deesaneye gidip kpss ye hazırlaniyorum hemde ehliyet kursununa gidiyorum evliyim ve çokk yoğunum sizce başarabilirmiyim marta kadarv20 kilo verebilirmiyim
Hem özelde çalışıyorum hem 2 evladım var okula giden sabah 8 de çıkıp akşam 7 de evde oluyorum. Branşım özel eğitim, ne kadar yorucu tahmin edersiniz. Hiçbir adımda yardımcı olmayan öküzden hallice bi kocam var. Kaynana kaynata ile 10 yıldır yaşarken 1 ay oldu ayırdım evimi :) ben verdiysem siz de yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarımı saymıyorum bile çünkü en çok onlar kilo vermeye engel :)

Siz harikasınız çokkk gaza geldim hemen bugün başlıyorum

Okula öğle yemeği için fırında makarna karışık kızartma domates çorbası gelmiş.. benim de yanımda salatam var bi kepçe çorba yarım tabak sebze kızartma alacağım bi kase salata ile yiyeceğim ama saat 3 gibi inşallah.. Şuan hafif açlık hissediyorum, suyu fazla içtim kuruyemiş ve bitki çayı içip yürüyüş yapacağım öğle arası :)

Ben sadece peynirli omlet yedim oda saat 2 gibi daha hiç birsey yemedim aksama yeşil fasulye kavurdum ama yesemmi bilmiyorum

Ben sadece peynirli omlet yedim oda saat 2 gibi daha hiç birsey yemedim aksama yeşil fasulye kavurdum ama yesemmi bilmiyorum
Yemek yemeden diyet olmaz.. ne kadar güzel dengeli yersek o kadar güzel ve sağlıklı kalıcı kilo veririz.. benim de kalorim az kaldı ama puanım 30a yaklaştı o yüzden akşama doğru acıktım eve giderken pişmiş döner almayı düşünüyorum belki de tavuk göğüs yaparım bol baharatlı onu yerim :) sizde fasulye bi kase salata bi kase yoğurt 6 yemek kaşığı yiyin lütfen..

Yoğurt sevmiyorum hocam ben ama evet biseyleer daha ekleyim hocam birde kaloride hesaplıyirmuyuz

Yoğurt sevmiyorum hocam ben ama evet biseyleer daha ekleyim hocam birde kaloride hesaplıyirmuyuz

Tabii kalori de çok fazla olmayacak boy kilo oranınıza göre günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verimi gerçekleşsin.. yoğurt yerine alternatif düşünebilirsiniz..

Tabii kalori de çok fazla olmayacak boy kilo oranınıza göre günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verimi gerçekleşsin.. yoğurt yerine alternatif düşünebilirsiniz..
Günlük 1750 kalori almam gerekiyormuş sizce kilo vermwk için kaça idirmeliyim bunu

Akşam yemeği 5 dilim pastırma 5 dilim sucuk kendi yağında pişirdim 1 yumurta kırdım 5 kaşık yoğurt ile yiyorum şuan :) toplam kb puanı 35 kalori ise 1000 oldu fındık badem vs yerim belki canım isterse ilerleyen saatlerde, yoksa yeşil çay ve su ile bitiririm günü

Karlı ve soğuk bir sabahtan günaydın :) okula geldim bi baktım ki ilk iki dersim boş:) hemen yeşil çay aldım kendime ama telafi öğrenci yazılmış :)))) şimdi dersim var yeşil çay içeceğim saat 10 gibi de kahvaltı inşallah.
Kahvaltım şöyle, 2 haşlanmış yumurta 1 dilim köy peyniri 11 zeytin bi kase salata bir kaşık yoğurt biraz kuruyemiş...

Merhaba arkadaşlar Günaydın...
Haftasonu okul var demek sizde canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun menun çok güzel
Sabah kahvaltıya
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
130 gr göbek marul
30gr çökelrk peynir
2 ceviz
Süt
1tane çilek
Toplam 13 kb
Kalori 355 2

Günaydın kızlar ah ahh sormayın hiç dün kb değeri 68 oldu çok mutsuzum bugünde kahvaltıdan önce 1 pırtkal yedim o kadar yüksek olduğunu bilmiyordum kahvaltı yumurta zeytin 30 oldu akşam dikkat edecem tavuk haslama yaparım olmadı bugünü dengelerim pazartesi günleri tartılıyorum

Evet bende cumartesi okul pazar pazartesi tatil var :) hala kahvaltı yapamadım ama acıktığım için birer tane fındık badem ceviz ve kaju yedim hem de enerjim düştü şu saat oldu ayaktayım.. artık öğle kahvaltı bir arada olacak mecbur..

Günaydın dün çok düzensiz oldu yemeklerim yoğunluktan ama yine de puanım ve kalorim yeterli seviyede kaldı :) pazar keyfi yapıyorum şuan kızımla. 2 yumurta haşladım ve tereyağı baharatlar ile kapama yaptım üzerine köy peyniri ilave ettim. Tabii bu nefis şeye ekmek bana bana yemek vardı ama hayııııır ben öyle yapmıyorum :) yumurta haşlanırken callanetics videosuna baktım biraz 15 dk yaptım ısınma ve karın için sadece kollarım titriyor:))) günlük mekik olacak hayatımda bu göbek gidecek çok kararlıyım... haydi bakalım gelsin menüler:)

Günaydın :) daha kahvaltı yapasım yok. Dün tek öğünle durdum, akşama misafir geleceğini öğrenince hemen alelacele bi tatlı bi tuzlu kurabiye yaptım çiçek dolması pişirdim tabii hepsinden birer ikişer kaçırdım yemeksiz vakitsiz saçma sapan bişey oldu :) bugün de dikkat etmeyi düşünmüyorum az salacağım kendimi ama callanetics yapacağım her gün bakalım nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…