Hem özelde çalışıyorum hem 2 evladım var okula giden sabah 8 de çıkıp akşam 7 de evde oluyorum. Branşım özel eğitim, ne kadar yorucu tahmin edersiniz. Hiçbir adımda yardımcı olmayan öküzden hallice bi kocam var. Kaynana kaynata ile 10 yıldır yaşarken 1 ay oldu ayırdım evimi :) ben verdiysem siz de yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarımı saymıyorum bile çünkü en çok onlar kilo vermeye engel :)Bende öğretmenim hem özel bi okulda çalısıyorm hemde deesaneye gidip kpss ye hazırlaniyorum hemde ehliyet kursununa gidiyorum evliyim ve çokk yoğunum sizce başarabilirmiyim marta kadarv20 kilo verebilirmiyim
Siz harikasınız çokkk gaza geldim hemen bugün başlıyorumHem özelde çalışıyorum hem 2 evladım var okula giden sabah 8 de çıkıp akşam 7 de evde oluyorum. Branşım özel eğitim, ne kadar yorucu tahmin edersiniz. Hiçbir adımda yardımcı olmayan öküzden hallice bi kocam var. Kaynana kaynata ile 10 yıldır yaşarken 1 ay oldu ayırdım evimi :) ben verdiysem siz de yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarımı saymıyorum bile çünkü en çok onlar kilo vermeye engel :)
Hadi bakalım bende sizden güzel haberler bekliyorum :)Siz harikasınız çokkk gaza geldim hemen bugün başlıyorum
Yemek yemeden diyet olmaz.. ne kadar güzel dengeli yersek o kadar güzel ve sağlıklı kalıcı kilo veririz.. benim de kalorim az kaldı ama puanım 30a yaklaştı o yüzden akşama doğru acıktım eve giderken pişmiş döner almayı düşünüyorum belki de tavuk göğüs yaparım bol baharatlı onu yerim :) sizde fasulye bi kase salata bi kase yoğurt 6 yemek kaşığı yiyin lütfen..Ben sadece peynirli omlet yedim oda saat 2 gibi daha hiç birsey yemedim aksama yeşil fasulye kavurdum ama yesemmi bilmiyorum
Yoğurt sevmiyorum hocam benYemek yemeden diyet olmaz.. ne kadar güzel dengeli yersek o kadar güzel ve sağlıklı kalıcı kilo veririz.. benim de kalorim az kaldı ama puanım 30a yaklaştı o yüzden akşama doğru acıktım eve giderken pişmiş döner almayı düşünüyorum belki de tavuk göğüs yaparım bol baharatlı onu yerim :) sizde fasulye bi kase salata bi kase yoğurt 6 yemek kaşığı yiyin lütfen..
Yoğurt sevmiyorum hocam benYemek yemeden diyet olmaz.. ne kadar güzel dengeli yersek o kadar güzel ve sağlıklı kalıcı kilo veririz.. benim de kalorim az kaldı ama puanım 30a yaklaştı o yüzden akşama doğru acıktım eve giderken pişmiş döner almayı düşünüyorum belki de tavuk göğüs yaparım bol baharatlı onu yerim :) sizde fasulye bi kase salata bi kase yoğurt 6 yemek kaşığı yiyin lütfen..
Tabii kalori de çok fazla olmayacak boy kilo oranınıza göre günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verimi gerçekleşsin.. yoğurt yerine alternatif düşünebilirsiniz..Yoğurt sevmiyorum hocam benama evet biseyleer daha ekleyim hocam birde kaloride hesaplıyirmuyuz
Günlük 1750 kalori almam gerekiyormuş sizce kilo vermwk için kaça idirmeliyim bunuTabii kalori de çok fazla olmayacak boy kilo oranınıza göre günlük almanız gereken kalori miktarından az almak lazım ki kilo verimi gerçekleşsin.. yoğurt yerine alternatif düşünebilirsiniz..
Ben en fazla 1200 1300 alıyorum sizde 1200 gibi yaparsanız bence süper olurGünlük 1750 kalori almam gerekiyormuş sizce kilo vermwk için kaça idirmeliyim bunu
Tamam teşekkür ederimmBen en fazla 1200 1300 alıyorum sizde 1200 gibi yaparsanız bence süper olur
Haftasonu okul var demek sizde canım Allah kolaylık versinKarlı ve soğuk bir sabahtan günaydın :) okula geldim bi baktım ki ilk iki dersim boş:) hemen yeşil çay aldım kendime ama telafi öğrenci yazılmış :)))) şimdi dersim var yeşil çay içeceğim saat 10 gibi de kahvaltı inşallah.
Kahvaltım şöyle, 2 haşlanmış yumurta 1 dilim köy peyniri 11 zeytin bi kase salata bir kaşık yoğurt biraz kuruyemiş...