- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence böyle söylemeyin sonuçta ondan alıp almamak sizin tercihiniz. İşletme sahibi size en ucuz bende diye kandırmadı sonuçta.Sonra da hakkı olmayan parayı aldıysa haram olsun vs diyorum.
Düzelttim o bakış açısını artıkBana da böyle insanlar garip geliyor.
Pazarlık yapmam, fiyat araştırması da çok huyum değil. Bu nedenle çok olmuştur ortalamadan fazla ödediğim. Bir kişiye bile haram etmek aklıma gelmedi..
Bu nasıl bir bakış açısı?
Aşırı pintiler, kupon çılgınları”nı izledim, neden bilmiyorum okuyunca aklıma onlar geldi. Onların da geçmişlerinde büyük yara aldığı var, dönüşümleri öyle başlamış.Aslında hergün her alışverişte yaşadığım bişey değil. Taze taze dün yaşadığım için olayı yardıma ihtiyaç hissettim. Ve arkadaşların söyledikleri beni kesinlikle rahatlattı . Okb değildir diye düşünüyorum.
Bende arada izliyorum onları. Benim de bi sebebi vardır illa ama bilmiyorum. Konuyu açtıktan sonra baya baya rahatladımAşırı pintiler, kupon çılgınları”nı izledim, neden bilmiyorum okuyunca aklıma onlar geldi. Onların da geçmişlerinde büyük yara aldığı var, dönüşümleri öyle başlamış.
Keşke biraz senin gibi olsam. Babam çok mutlu olur :)
Süper! :)Bende arada izliyorum onları. Benim de bi sebebi vardır illa ama bilmiyorum. Konuyu açtıktan sonra baya baya rahatladım
Şaka gibi bide 50 liraBende de ayni sikinti vardi ve baska sikintilarim icin terapiye gidiyordum terapide bundan da bahsettim. Neyse terapiyle bu konuda cok yol katettim. Sizin dediginiz gibi aldiktan sonra fiyat sormamaya arastirmamaya kosulladim kendimi falan filan. Sonra gittigim terapisti bi arkadasima onerdim. Ben seansina 200 tl ye gidiyordum arkadasim pazarlik yapmis ve 150 tl ye gitmis ayni kisiye. Dunyam basima yikildi salak yerine kondugumu dusundum bir daha da gitmedim.
Yani ben hep pazarlik yapamam niye yapamam cunku derim ki ben kazandiracagim ki o adam da kazandiracak. Kimse kimseye ekmek kazandırmazsa ne olur bu ulkenin esnafin hali.Şaka gibi bide 50 liraİnsan nasıl sinir olmasın buna. Ya giden gidiyo zaten para meselesi değil de kandırılmış olmak sinir ediyo insanı.
Bu pazarlık olayını başaran insanlar nasıl başarıyosa karşı taraf hiç para kazanamıyacağıma 50 lira az kazanayım diyip yapıyo indirimi herhalde
Ben kandıramıyorum ki almak istediğim her halimden belli oluyo herhalde ki indirim yapmıyorlar bana.
Bide kursta en fazla parayı ödeyenin ben olduğumu öğrendiğimde üzüldüm diye arkadaşlar sen zenginsin demişti. Halbuki ay sonunu zor getiriyorum. Paralı görünüyorum herhalde karşıdan.
Bide insanın çocukları olunca daha da üzülüyo. Ben 150 lira kazıklanınca o 150 liraya neler alırdım çocuklarıma diye daha çok üzülmüştüm![]()