-
- Konu Sahibi littlemother
Ya ne güzel. Ben Bi gün geçsin panik başlıyor1.5 senelik evliyim ama hiç reglim gecikince hamileyim demedim. Yeterince tedbir almamaktan kaynaklı bence.
bence böyle yorumlar yapma derim allah ısterse o 3 gundede ertesı gun hapı bulamıyorsun ayrıca bu kadar teknık bılgın olmayadabılır ,kaldıkı ınsanlar senelerce deneyıp olmuyor 1 kere prezervatıf cıkıp hamıle kalmak gercekten mucıze gıbı bır sey . Dedıgım gıbı bende senın gıbı dusunup aynı yorumları yapardım , artık benden buyuk allah var dıyorum her tur korunmayı yapıp yınede hamıle kalınabiliyor , prezervatıf delık olup farkedemeyedebilirsin bunlar bınde bır ama hayatta var , benimkı tecrubeyle sabıt , umarım herkes ıstedıgı zamanda hamıle kalır , yasamayan bilemezertesi gün hapı bildiğime göre ilişkiden 3 gün sonra da kullanılabiliyor.
canım şimdi ben çocuk sahibi olamadığım için büyük konuşayım belki başıma gelir :) bir iki Allah ne verdiyse oh. olsun da
sana dua ederım eger ıstıyorsan umarım hemen hamıle kalırsın canımertesi gün hapı bildiğime göre ilişkiden 3 gün sonra da kullanılabiliyor.
canım şimdi ben çocuk sahibi olamadığım için büyük konuşayım belki başıma gelir :) bir iki Allah ne verdiyse oh. olsun da
teşekkürler canım inşAllah hamile kalırım.sana dua ederım eger ıstıyorsan umarım hemen hamıle kalırsın canım
bence böyle yorumlar yapma derim allah ısterse o 3 gundede ertesı gun hapı bulamıyorsun ayrıca bu kadar teknık bılgın olmayadabılır ,kaldıkı ınsanlar senelerce deneyıp olmuyor 1 kere prezervatıf cıkıp hamıle kalmak gercekten mucıze gıbı bır sey . Dedıgım gıbı bende senın gıbı dusunup aynı yorumları yapardım , artık benden buyuk allah var dıyorum her tur korunmayı yapıp yınede hamıle kalınabiliyor , prezervatıf delık olup farkedemeyedebilirsin bunlar bınde bır ama hayatta var , benimkı tecrubeyle sabıt , umarım herkes ıstedıgı zamanda hamıle kalır , yasamayan bilemez
İşte buda tedbirsizlik değil mi? Sizde eşinize güvenip korunmamışsınız daha sonrasına bakmışsınız. Ertesi gün hapı korunma biçimi mi? Ayrıca adet gününüzde mi birliktelik yaşayıp hamile kaldınız burayı anlayamadım.Tedbırsızlık falan deyıp durmayın hangı yontem yuzde yuz koruyor olacagı varsa oluyor ben evlendım spral taktırdım tutmadı,prezrvatf esım ıstemedı.o bılınen yasm... Dogum kontrol hapını kullanıyordum adet donemınde ara verdgmzde bırlıktelk yasadık esım koruyordur adet donemnde bsy olmaz dye guvendı ben yınede ell.. Ertesı gun hapından aldım bunca seye ragmen sonuc hamıle kendı basınza gelmıyorsa tedbrsızlık bılerek flan dyp ınsanlra laf sokmayn olacagı varsa oluyo hepnz dort dortlksnz sız hersyı bılırsınz tabı.
İşte buda tedbirsizlik değil mi? Laf sokmak vs değil ki amaç. Sizde eşinize güvenip korunmamışsınız daha sonrasına bakmışsınız. Ertesi gün hapı korunma biçimi mi? Ayrıca adet gününüzde mi birliktelik yaşayıp hamile kaldınız burayı anlayamadım.Tedbırsızlık falan deyıp durmayın hangı yontem yuzde yuz koruyor olacagı varsa oluyor ben evlendım spral taktırdım tutmadı,prezrvatf esım ıstemedı.o bılınen yasm... Dogum kontrol hapını kullanıyordum adet donemınde ara verdgmzde bırlıktelk yasadık esım koruyordur adet donemnde bsy olmaz dye guvendı ben yınede ell.. Ertesı gun hapından aldım bunca seye ragmen sonuc hamıle kendı basınza gelmıyorsa tedbrsızlık bılerek flan dyp ınsanlra laf sokmayn olacagı varsa oluyo hepnz dort dortlksnz sız hersyı bılırsınz tabı.
İşte buda tedbirsizlik değil mi? Laf sokmak vs değil ki amaç. Sizde eşinize güvenip korunmamışsınız daha sonrasına bakmışsınız. Ertesi gün hapı korunma biçimi mi? Ayrıca adet gününüzde mi birliktelik yaşayıp hamile kaldınız burayı anlayamadım.
tabıkıde teknık bilgisizliğim olmus olabilir ben 1 gun ıcınde kullanmam gerektıgını bılıyordum halada 3 gun boyunca koruyup korumadıgını bılmıyorum ertesı gun hapının adı ustunde ertesı gun hapı . Yalnız sunu soylemek istiyorum bazı durumlarda bunu kaza olarak nitelendırıyoruz yani benım gıbı elınden gelenı yapmaya calısıp cabalayıp yınede surprız bır sekılde kalanlar var onu soylemek istiyorum ama tabikide senıde anlıyorum eskıden tamamen senın gıbı dusunup insanları yadırgardım , hangı cagdayız dıye ama işte bazen boylede olabiliyor .. cok buyuk konusmustum benIste demek ki bazen sebep kaza degil. Teknik bilgisizlik. Ama bunu da kabul etmeyenler var.
adet gunu hamıle kalınmıyorda ondan Dombıkcımİşte buda tedbirsizlik değil mi? Laf sokmak vs değil ki amaç. Sizde eşinize güvenip korunmamışsınız daha sonrasına bakmışsınız. Ertesi gün hapı korunma biçimi mi? Ayrıca adet gününüzde mi birliktelik yaşayıp hamile kaldınız burayı anlayamadım.
adet gunu hamıle kalınmıyorda ondan Dombıkcım
genel olarak zaten kadın cagresiz annesi babası yok istemiyo adam istemiyo evden kovuyı kadıın gidicek yeri yok napsın adam tecavüz mü etsin istemesede birlikte oluyodur TÜRKİYE burası neler var burda okuyroz amerikada yasıyoruz gibi davranmayalım....kaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.
boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.
haklısın tatlım onu bilemem , allah ısteyen herkese versın guzelım , emınım senınde cok saglıklı hayırlı cocukların olacak , benım istememem ıcın ozel nedenlerım vardı tatlım , oglum senelerce kres koselerınde buyudu , calısmak zorunda oldugum ve bakacak kımse bulamadıgım ıcın cok sorunlar yasadıım . Ondan 2. cocuga iyi bır anne olabilecegımı dusunmuyordum cnmteşekkürler canım inşAllah hamile kalırım.
ama çocuğum küçükken ikinciye hamile kalsam yine üzülmem.
evlat sahibi olmamak o kadar kötü birşey ki
tabıkıde teknık bilgisizliğim olmus olabilir ben 1 gun ıcınde kullanmam gerektıgını bılıyordum halada 3 gun boyunca koruyup korumadıgını bılmıyorum ertesı gun hapının adı ustunde ertesı gun hapı . Yalnız sunu soylemek istiyorum bazı durumlarda bunu kaza olarak nitelendırıyoruz yani benım gıbı elınden gelenı yapmaya calısıp cabalayıp yınede surprız bır sekılde kalanlar var onu soylemek istiyorum ama tabikide senıde anlıyorum eskıden tamamen senın gıbı dusunup insanları yadırgardım , hangı cagdayız dıye ama işte bazen boylede olabiliyor .. cok buyuk konusmustum ben
Nedense bu mesajı gören olmamış, öyle inanmışlar ki kazayla hamile kalınmaza tedbir alındığı halde hamile kalınamayacağına!Ben varım:))
İnsanlar neden korunurken hamile kalınmasına inanmıyor anlamıyorum:)
4 yıllık evliyim. İlk sene eşim de ben de (hap)korunurken hamile kaldım. Düşük oldu 12. Haftada.
Sonra eşim ve ben(iğne) korunurken yine hamile kaldım, kızım doğdu bir yaşında.
Bebeğim çok zor bir bebek ve yalnızım. Eşim yoğun, ben yorgun, mümkün değil diye on katı dikkat ettik.
Kızım dokuz aylıkken ve ikimizde korunurken yine hamile kaldım( çok şükür allaha, muhtaç etmiyor ama daha ne yapacağımızı da bilemiyorum ( hele insanlar "korunmadınız mı?" Diyorlar ama kesin çözüm olmuyor işte.
Bir de ilkinde dukan yapıyordum doktorlar proteinin korunma oranını düşürdüğünü söylemişlerdi. Olacakss oluyor yani...
Sanırım bazı kadınlar doğurgan ya da bazı erkekler doğurtgaç:) oluyor, kısacası olacaksa oluyor..
genel olarak zaten kadın cagresiz annesi babası yok istemiyo adam istemiyo evden kovuyı kadıın gidicek yeri yok napsın adam tecavüz mü etsin istemesede birlikte oluyodur TÜRKİYE burası neler var burda okuyroz amerikada yasıyoruz gibi davranmayalım....
Aynen yakaza mı değil mi bilemem de şu ilk paragrafta renklendirdiğim yerde ki şeyi ben de hayretle okuyorum.
boşanmak üzere olunan bir adam ile nasıl aynı yatağa girilebilir bunu yıllardır çözemedim.