Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

İşte buda tedbirsizlik değil mi? Sizde eşinize güvenip korunmamışsınız daha sonrasına bakmışsınız. Ertesi gün hapı korunma biçimi mi? Ayrıca adet gününüzde mi birliktelik yaşayıp hamile kaldınız burayı anlayamadım.

aslında benim anladığım hapla korunuyormuş zaten, üzerine bir de eşi korunuyormuş.
hapla korunurken zaten her ay 7 gün ara veriyorsunuz, o sürede de korunma devam ediyor, ayrıca bir korunmaya normalde gerek kalmıyor.
bu şekilde 2 yıl korundum. ancak konu sahibi yine de 2 yöntem deniyormuş, eşi korunmayınca ertesi gün hapı almış.
yani ilk korunma yöntemi hala var ve haplar %90 korur deniyor.
aslında alacağı tüm önlemi almış gibi bir yanlış yoksa

Kazayla değil ama bilgisizliğim ve tecrübesizliğim sonucu hamile kaldım. Kızıma doğum yaptığımda bana çevremdeki herkes sütün korur demişti. Tabii bundan 13 yıl öncesinin cahilliği ve daha önce hiç başına gelmemiş olmanın tecrübesizliğiyle kızım 6 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Regli de olmuyordum. Test yapmakta bir arkadaşımın bazen süt korumaz bu kadar güvenme mide bulantılarım var diyorsun bir test yap istersen demesiyle aklıma geldi. Hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra bebeğim düştü. Üzüntüsü hala içimde bazen eşime eğer bebeğim düşmeyip doğsaydı 12 yaşında olacaktı diyorum.

Kızlar benimde eşimle olan ilişkilerimi az çok bilirsiniz. Ama ben yine de kaza ile hamile kalmak isterim. Çocuğum için. Maddi imkanım var, boşansamda zaten bir çocuk iki çocuk fark etmez, en azından çocuğumun hayatta bir kardeşi olur, herşeyi olur. Üvey kardeşleri olana kadar öz kardeşi olsun. Geri çekme yöntemini kullanıyoruz bizde. Zaten olursa kaza ile kalayım diğerine cesaretim yok henüz:KK70: Ama maşallahım var senelerdir hiç bişiy olmadı. Yanlış mı düşünüyorum acaba kızlar ya?
En doğalı geri çekme ama o işte adam da iyi ayarlaması lazım yoksa süpriiiiiiizzzz :))

Niye büyük konusacagiz diye bi seyleri konusmaktan cekiniyoruz ki. Kimin büyük konustugu kelimelerinde degil niyetindedir. Benim icim aciyor günahsiz yavrulara. Bu yüzden bilgilenelim istiyorum. Niye bi seyleri konusunca hemen büyük konustun damgasi yiyoruz?
İnsanları bilinçlendirelim evet tabıkıde o konuda hemfikirim , eğitim herkesim için sart ama kaza diye bir sey var bunu demek istedim sadece , evet sürprız hamılelıkler olabiliyor onunda Türkiyedekı genel adı malesef ''kaza '' korunma yontemlerının hıc bırı %100 korumuyor cunku .Bilinçlendirmeleri yaparkende insanları yargılamadan yapalım diyorum ben buyuk konusmayarak ,insanların gercekten hangı kosullarda hangı psıkolojılerde olduklarını bilemiyoruz cunku .
Tabiki herkesın fıkrı kendıne , bu benım kendı dusuncem

aslında benim anladığım hapla korunuyormuş zaten, üzerine bir de eşi korunuyormuş.
hapla korunurken zaten her ay 7 gün ara veriyorsunuz, o sürede de korunma devam ediyor, ayrıca bir korunmaya normalde gerek kalmıyor.
bu şekilde 2 yıl korundum. ancak konu sahibi yine de 2 yöntem deniyormuş, eşi korunmayınca ertesi gün hapı almış.
yani ilk korunma yöntemi hala var ve haplar %90 korur deniyor.
aslında alacağı tüm önlemi almış gibi bir yanlış yoksa
Ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç. O yüzden anlayamadım hanımefendinin dediklerini. Hoppa

benim cok yakin arkadasim senelerdir dogum kontrol hapiyla korunmasina ragmen hamile kaldi..hatta hamileliginin 3. ayinda filan farkettiler cunku hic ihtimal vermiyordu hamile olabilecegine.
olacagi varsa oluyor gercekten..
ben ogluma hic aklimda olmadigi bizamanda hamile kaldim.40 derece atesler icinde ogrendim hamileligimi..kaza diyemem ama o ay aklimin ucundan gecmemisti hamilelik..

genel olarak zaten kadın cagresiz annesi babası yok istemiyo adam istemiyo evden kovuyı kadıın gidicek yeri yok napsın adam tecavüz mü etsin istemesede birlikte oluyodur TÜRKİYE burası neler var burda okuyroz amerikada yasıyoruz gibi davranmayalım....
kesınlıkle hemfikirim insanların şartlarını bilmeden yargılamak bıze dusmez .

En doğalı geri çekme ama o işte adam da iyi ayarlaması lazım yoksa süpriiiiiiizzzz :))
Bazen olsa bana da bir sürprizzz diyorum ama demek ki şuanda yokmuş nasibimde o bebek:))) Olursa oluyor vallahi olmaz ise olmuyor. Dediğim gibi 5 yıldır geri çekme yöntemi kullanıyoruz. Hiç bir şey yok. Allah hayırlı zaman da verecek herhalde:)

Kazayla değil ama bilgisizliğim ve tecrübesizliğim sonucu hamile kaldım. Kızıma doğum yaptığımda bana çevremdeki herkes sütün korur demişti. Tabii bundan 13 yıl öncesinin cahilliği ve daha önce hiç başına gelmemiş olmanın tecrübesizliğiyle kızım 6 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Regli de olmuyordum. Test yapmakta bir arkadaşımın bazen süt korumaz bu kadar güvenme mide bulantılarım var diyorsun bir test yap istersen demesiyle aklıma geldi. Hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra bebeğim düştü. Üzüntüsü hala içimde bazen eşime eğer bebeğim düşmeyip doğsaydı 12 yaşında olacaktı diyorum.
Başınız sağolsun. Bende doktora gittiğimde doğumdan sonra ilk söylediği şey süt koruması vs diye bişey yok aklında olsun demişti. Ki benim rahmim kırk gün içinde toparlanıp eski halini almıştı. Dr çok kolay hamile kalırsın çok dikkat et demişti.

Bagzi kadinlarin yumurtaliklari cabuk uretiyor eltim hap kullaniyordu ama hafifinden yeni dogum yapmisti doktoru demis kocanin pantolunu sana deyse hamile kalirsin demis:KK70:onlem alirsin ama bilemiyorsun allah verdimi veriyor iste

Bazen olsa bana da bir sürprizzz diyorum ama demek ki şuanda yokmuş nasibimde o bebek:))) Olursa oluyor vallahi olmaz ise olmuyor. Dediğim gibi 5 yıldır geri çekme yöntemi kullanıyoruz. Hiç bir şey yok. Allah hayırlı zaman da verecek herhalde:)
Hayırlı zamanda hayırlı evlat versin :) bebek isteyinceye kadar bizde o yöntemi kullandık bişey olmadı sonra istedik Rabbim verdi çok şükür şimdi ponçik yanaklarını öpüyorum :)

benim cok yakin arkadasim senelerdir dogum kontrol hapiyla korunmasina ragmen hamile kaldi..hatta hamileliginin 3. ayinda filan farkettiler cunku hic ihtimal vermiyordu hamile olabilecegine.
olacagi varsa oluyor gercekten..
ben ogluma hic aklimda olmadigi bizamanda hamile kaldim.40 derece atesler icinde ogrendim hamileligimi..kaza diyemem ama o ay aklimin ucundan gecmemisti hamilelik..

Hamileliginin 3.ayinda nasil farkediyor ki? Hic aklina gelmemis mi? 3 aydir niye regl olmuyorum diye. Demek ki hap senelerce koruyormus iste.

Başınız sağolsun. Bende doktora gittiğimde doğumdan sonra ilk söylediği şey süt koruması vs diye bişey yok aklında olsun demişti. Ki benim rahmim kırk gün içinde toparlanıp eski halini almıştı. Dr çok kolay hamile kalırsın çok dikkat et demişti.

Sağolun. Zaten ben en büyük hatayı bunu doktora sormamakla yaptım o dönem. İnsanların süt korur sözüne itimat etmem hayatımdaki en büyük hataydı.

Ben mesela 13 senedir kullaniyorum hap bagzen kacirdgim oluyor hap bitiyor birhafta almadigimda oluyor adetim bittiginde bile kullanmadigim oluryor ama hamile kalmam lazim mesela ama herkesin yumurtlamasi farkli olabiliyor iste:KK45:

Hamileliginin 3.ayinda nasil farkediyor ki? Hic aklina gelmemis mi? 3 aydir niye regl olmuyorum diye. Demek ki hap senelerce koruyormus iste.

bikac senede bir arada adetleri bu sekilde sarkmis arkadasin,2. ayin sonunda kendiliginden sokulmus.
bu kez kendiliginden sokulmeyince doktora gitmis,hic aklina evde test yapmak dahi gelmemis hamilelik beklemedigi icin.
ultrasonda bebegi gorunce hamile oldugunu anlamislar.

Alys Alys Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil mesajlarınızı alıntılıyorum ama ekleyemıyorum sanırım dombık nıcklı hanmefndı dogm kntrl hapı kullanmadıgı ıcın benım soyledıgımı anlamamıs sız anlatnca anlamıs oldu goha nıcklı hnmefndı sız kullandgnz ıcın benım ne soylemek ıstedgımı anlamıssınız evet adet donemımde bır hafta bıraktım kullanmayı son gun beraber olduk ama ben yıne guvenmeyıp ertesı gn hapı aldm ama ynede tum onlemlere ragmen hamıle kaldım sadece ertesı gn hapı dgm kntrl yontemı degıl sprallıde taktırdım tutmadı ve cıkarttılar yanı her yontemı denedm ben

Alys Alys Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil mesajlarınızı alıntılıyorum ama ekleyemıyorum sanırım dombık nıcklı hanmefndı dogm kntrl hapı kullanmadıgı ıcın benım soyledıgımı anlamamıs sız anlatnca anlamıs oldu goha nıcklı hnmefndı sız kullandgnz ıcın benım ne soylemek ıstedgımı anlamıssınız evet adet donemımde bır hafta bıraktım kullanmayı son gun beraber olduk ama ben yıne guvenmeyıp ertesı gn hapı aldm ama ynede tum onlemlere ragmen hamıle kaldım sadece ertesı gn hapı dgm kntrl yontemı degıl sprallıde taktırdım tutmadı ve cıkarttılar yanı her yontemı denedm ben

eşim bazen der, "bu kadar korunmaya geliyorsa o çocuk, bence çok cevval olur, hiç üzülmem böyle bir plansız hamileliğe" diye.
sizinki de o hesap olmuş, arkadaş baya inat etmiş dünyaya gelmek konusunda :)

X