Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Saglikla büyütün yavrunuzu. Hep iyi insanlar ciksin karsiniza.

RİA ile iki kez hamile kaldım. Bende hep merak ederim; bu hamilelikten korunanlar nasıl korunuyor diye. Bu arada ikinci gebeliğimde RİA ya güvenmediğimizden prezervatif eşliğiyle gebelik. Hiç birimi korumaz, korumuyor işte.

Bugün sevişelim hem de korunmasız bir şekilde yarın ayrılırız canım diye diyaloglar mı geçiyor insanların arasında bilmem..
Ay kazayla birlikte olduk önümüzdeki 72 saat boyunca da kazayla ertesi günü hapı içmeyeyim de diyor olabilirler.
Ben kat-iyen bebek sahip olmak istemeyen ama kaza ile olanlar için konuşuyorum.Saçma yalan ve itici geliyor böyle şeyler.
Bebeklere zulmetmeyin bari,böyle bir ortama sevgisiz ailelere onlar da gelmek istemiyorlar...

Kaza ile hamile kalmak doğum kontrol hapı ya da iğne kullandigin halde hamile kalmaktır. Bunun dışında hamilelik bir kaza değil bile iste ye ya tutarsa, belki tutmaz mantığıyla hamile kalınır. Korunmadan birlikte olmak ve hamilelik kaza ile tabir edilmemeli ben saçma buluyorum. Insanlar yadirganacagini düşündüğü için mi kaza diyor anlamıyorum.

bende öyle kazayla, ceketi üstüne at hamile kalanlardan olamadım hiç bnada söyleyinde ben de yapayım napıyosanız

Bence siz hapi arada bir aliyormussunuz %100 korur hap
Şimdi 4 sene oldu doğum yapalı,6 ay emzirdim kullanmadım ilaç,sonra başladım bi sorun yok düzenli aldığımıda yukarda yazdım lakin olacağı varsa oluyor diyorum bu kaza değil Takdir-i ilahidir.toplamda gebelikler hariç 5 yıldır içiyorum bu ilacı içmeyede devam ediyorum.

Ayrıca bu durumun başıma gelmesinden de korkmuşumdur. Oğluma çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Ama oğlum doğduktan sonra tedbiri hiç elden bırakmadım. Ne olur ne olmaz. Zaten oğlum doğduktan sonra eşimle bazı sorunlarımız oldu. Hala da tam olarak çözmüş değiliz.
Evliliğinde sorun yaşayanların çocuk yapmalarına hep kızmışımdır. Bana da başına gelmeden bilmezsin demişlerdi. Şimdi aynısını yaşamaktan korkuyorum. Fakat ben bir çocuk daha yaparsam evliliğim kurtulur lafına kesinlikle inanmıyorum. Zaten bir önceki mesajımda da yazmıştım. 4 çocuk da olsa bitince bitiyor. Olan masum çocuklara oluyor. Şu an eşime karşı mesafeliyim ama yine de her ihtimale karşı haplara da devam...

Valla bir haber okudum az evvel, bunun üzerine sorumsuz hamilelik mi derseniz pes derim!
Bebek donarak ölmüş biliyor musunuz? Annesinin eşi bebeği istememiş, anneannesi ile birlikte bebeği kapıya koymuşlar. Ve camiye sığınmışlar ama sonuç ortada. Alın size kaza bebeği!

Bir haber okumuştum birkaç yıl önce galiba .Bir kadın hamile kalmamak için ameliyat olmuş sanırım yine hamile kalmış .

Of ağzına sağlık ben 2. Yi istiyorum ama o kaza Bir beni bulmuyor ya 2 senedir! Türk filmlerinde ki gibi esas kız esas oğlan bir kez yatar ve sezercik doğar vay arkadaş !!!!

Sordugun durumdaki kisileri bende merak ediyorum, bosanma asamasindalar ama geceleri ates kes filan yapiyorlar heralde hoooppp yataga.. Benim ilk bebegim zor oldu 2 sene denedim, sonra emzirirken adet olmuyordum duzenli normalde esim korunuyordu bi kereye masus geri cekilme yontemi deneyelim nasilsa zor hamile kaliyorum dedim hoopp simdi ikinciye hamileyim. ama kaza diyemem tabiki ne olursa olsun binde bir bile olsa risk sonucunda oldumu oluyor

Ben de hep nasil oluyor ki yaa derdim ama korunurken hamile kaldim. Kesinlikle inanamadim hala daha nasil oldu da hamile kaldim diye dusunuyorum. Esim de ben de takinti derecesinde titizdik korunma hususunda. (Gayet guvenilir bir yontemle ve kullanma asamasinda hicbir bilincsizlik yapmadan hamile kaldim)
Benim evliligim sorunsuzdu tabii o yuzden dogurdum kizimi ama hamileligimden hicbir sey anlamadim. Mutsuzdum cunku. Sirf bu yuzden bir cocuk daha dogurmak istiyorum, hamileligi duzgunce yasamak icin.

Bu arada neden bu kadar cok korkarsaniz basiniza mi geliyor nedir. Ben evlilik oncesi tedbirsizlik yapardim ki plansiz gebelik gecirmesem hic cocuk sahibi olmayi dusunmuyordum, iyi ki o zaman hamile kalmamisim sansima denk gelmis. Evlendikten sonra cok titizdim ama yine de hamile kaldim. Su an cift koruma yontemi kullaniyoruz yine hamile kalirsam ne yapacagim bilmiyorum. En buyuk korkum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…