- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- Konu Sahibi littlemother
Şimdi bu senin için dert mi? Buyuk konuşma kınama da yaşamadan gitmezsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan bosanma bitti nerdeyse 1yil oldu ayrildik
Bebegim dogdu buyudu 2,5yasînda cok yakisikli bir oglan oldu
Hayatima yeni biri girdi
Ben kocamdan ayrilmamak icin' nasil mucadele vermistim oysa
Dunya yikilmisti basima ama kocam gule oynaya beni aldatti inkar edip ustûnede béni sucladi
Simdi ondan kurtulduguma sukrediyorum
Şimdi bu senin için dert mi? Buyuk konuşma kınama da yaşamadan gitmezsin.
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
Bu bir atar degil ki. Bu ne şiddet bu ne celal. Madem dert edindin devam et.Hep ayni klise ya. Kinayan kim?
Benim derdim de günahsiz yavrular. Nasil önlenebilir bu durum? Bilincsiz yöntemler. Sizin atar niye?
Bu bir atar degil ki. Bu ne şiddet bu ne celal. Madem dert edindin devam et.
Birsey değil.Saol izin verdigin icin. Bu siddet bu celal de ilk mesajinaydi.
Bence siz hapi arada bir aliyormussunuz %100 korur hapDoğumkontrol hapı kullanırken hamile kaldım kızıma,kazamı oluyor bilmiyorum siz söyleyin,ben hala cevabını bulamadım
Şimdi 4 sene oldu doğum yapalı,6 ay emzirdim kullanmadım ilaç,sonra başladım bi sorun yok düzenli aldığımıda yukarda yazdım lakin olacağı varsa oluyor diyorum bu kaza değil Takdir-i ilahidir.toplamda gebelikler hariç 5 yıldır içiyorum bu ilacı içmeyede devam ediyorum.Bence siz hapi arada bir aliyormussunuz %100 korur hap
Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??
Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?
Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.
Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor?
Of ağzına sağlık ben 2. Yi istiyorum ama o kaza Bir beni bulmuyor ya 2 senedir! Türk filmlerinde ki gibi esas kız esas oğlan bir kez yatar ve sezercik doğar vay arkadaş !!!!Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??