Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

herkesi tebrik ederm
istanbul üniversitesini kazananları ayrıca tebrik ediyorum
ist ünv edb mezunu olarak diyorum ki
istanbulda okumak bi ayrıcalıktır yerimseniben

canım kampüs havası yok, yani açıkcası bi çiçeği zor bulursun, okul dökülüyo. ama bu sadece eğitim fakültesinin olduğu kampüste böyle,kampüsün içinde 2 yıllık fakülteler var, bi 4 yıllık bizimki. o yüzden şimdi yeni bina yapıyolar,1 yıl sonra eğitim fakültesi oraya geçicek boshayallersmile
aslında kampüs falan hiç önemli değil,bölümünü seviyo musun önemli olan bu. a.s
2. öğretimlerin dersleri 5.20 de başlayıp 23.30 da bitiyor diye biliyorum canım.
yurt hakkında hiçbir bilgim yok, çünkü benim evim burda,yurtla bi işim olmadı, sen onu iyice bi araştır tatlışım a.s

Haydi bakalım işsizler ordumuza yeni neferler yetiştirilmek üzere arkadaşlarımız okullarına yerleşmişler..
Hepinizi çok tebrik ederim , okul yıllarınızın değerini bilin..

sor meslektaşım kaydirigubbakcemile5.. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :1hug:

hehehe çok şirin böyle meslektaş falan kaydirigubbakcemile3 bende kırklarelide oturuyorum çok yakın zaten ama yinede pek bir bilgim yok. Mavi41 in sorduklarından bazılarını merak ediyordum.. Kampüs yurt falan.. fakülte şehir içinde mi şehir dışında mı? Hocalar nasıl? Gerçi bunların hepsini yaşayıp görücez ama işte insan merak etmeden duramıyor

bende pamukkaleye uluslararası ticaret ve finansman tek başıma nasıl yapıcam bilmiyorum alışmak zor olucak sanırım :gitme:hepimiz için hayırlı olsun kutlarım herkesivereliniortak bu arada bu sene puanlar sıralamalar o kadar karıştıki sıralamamın 40 bin üstüne bile giremedim umarım seneye herşey açık ve net olur da bizden sonrakiler hayal kırıklıgına uğramaz alkisalkisalkis

tamam canım çok teşekkür ederim sorularımıza cevap verip bizi bilgilendirdigin için:)sonuçlar açıklandığında rahatlıcağımı düşünürken tam tersi oldukaydirigubbakcemile3 ders saatlerini söylemen çok iyi oldu tatlım ananemler falan babaeskide gidip gelsem mi diye düşünüyordum da şimdi özel yurtları araştırmaya başadım.okuldan bi arkadaşım da ordaymış ona sordum kimse ne özelden ne de devletten memnun dedi moralim bozuldu açıkçası:uhm:
bu arada mesajına üçüncü kez cevap yazışım bu aslında da sürekli bi sorun oldu gecikme için k.bakma

haklısın canım ben de geçen yıl böyleydim
bu arada ben de kırklareliliyim. hem meslektaş hem hemşeri sayılırız kaydirigubbakcemile5
fakülte şehrin merkezinde canım, çarşıya minibüsle 10 dk,yürüyerek 20-25 dakika mesafede.
hocalar 1 tanesi dışında iyiler,öyle çok fazla takmıyolar. ama bi tanesi var ki o herkesi yaz okuluna bıraktı, ama öyle gözün korkmasın. adamın tek amacı para, parayı verince geçiyosun merak etme hem belki o size girmez.
ilk sene ana dersler görülüyo, türkçe,mat1,mat2, biyoloji,kimya,ingilizce ( ingilizcede muafiyet sınavından geçersen derslere girmiyosun canım),eğitim bilimlerine giriş, eğitim psikolojisi,inkılap,türk tarihi,uygarlık tarihi,coğrafya,bilgisayar derslerini görüyosun.
tabii bu derslerin bazılarını ilk dönem,bazılarını 2. dönem görüyorsun
çok fazla boş vaktin oluyo. mesela bizim cuma günleri boştu. diğer günler de ya sabahtan öğlene kadar, ya da öğlenden akşamüstüne kadar oluyo.
ders kitabından çok fotokopi çektiriyo hocalar. sınavlarda o fotokopilerden çalışıyosun.bizde 2 hoca ders kitabı aldırmıştı boshayallersmile

canım dediğim gibi yurtlar hakkında bilgim yok edirneli olduğum için. ama devlet yurdunda kalan bi arkadaşım kasımda kaloriferlerin yanmadığını ve sıcak suyun bağlanmadığını söylerdi. saçlarını da kuaföre gidip yıkatırdı. akannehir
babaeski edirneden 1 saatlik yol. gidip gelebilirsin aslında canım

şimdi 2.öğretim olmasam öyle yapmayı düşünyordum da insanları gecenin bi yarısına kadar ayakta dikip rahatsızlık da vermek istemiyorum açıkçası gidiceğim yer ananemin evi de olsa..
devlet yurdu pek düşünmüyordum da bunları duyunca aklımdan bile geçirmem artk

bu yukarda yazdıkların beni çok rahatlattı.tek başına yeni bi şehre alışmak zor olucak bi de okulda sorun yaşamak istemem

kıslar bende çok mutluyum yigenim gazi radyo tv ye yerleşti çok istiyodu bu arada bende seneye gircem işllh olur çocuklarla başarabilirim heralde bide bişi sorim şimdi ben saglık meslek lisesi mezunuyum yüksek okul bitirmek istiyorum ek puan felan veriliyo dimi hala o kadar çok şey degiştiki ihşallah ev çocuklar bide iş birarada kazanabilirim çok istiyorum ya ...bide şimdi veterinerlik okuyorum bunu okurken sınava girebilirim dimi ..ay böle kazananları görünce bi heyecan bastı beni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…