• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

Herkesi tebrik ediyorum Allah başarılarınızı daim eylesin...
Çok iyi yerlere gelesiniz...
Bir teyze olarak
yeğenlerimden biri Maramara üni. İşletme diğeri ise Kocaeli Halkla İlişkileri kazandı...
Çok gurur verici... Şükürler olsun...

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği.İstediğim buydu ve kazandım.Azmettim başardım.Kimse yılmasın ve pes etmesin diyorum...

herkesi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
işte kk kızları böyle çalışkan olur zemuszemus :nazar:
trakya sınıf öğretmenliği kazananlar gelin gelin,kampüs berbat ama bölüm harika kaydirigubbakcemile2

bende marmaradayım :) çok sevinçliyim Allah herkese yaşatsın bu duyguları..4 yıl sonra beyaz önlükle ebeyim :)

evet meslek çıkışlıyım sıralamam 19 bindi ve açıköğretime yerleştim senağlama bilmiyorm düz liseliler yerleşebiliyor mu haberim yok :S senin sıralaman kaç?

19 binle örgüne giremedin mii:1shok: benim sıralamam 80 bin 127 bin olan sınıf öğr.giremedm mafoldumben osmangazi işletmeyi kazandım

herkesi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
işte kk kızları böyle çalışkan olur zemuszemus :nazar:
trakya sınıf öğretmenliği kazananlar gelin gelin,kampüs berbat ama bölüm harika kaydirigubbakcemile2

Edirne sınıf öğretmenliği hakkında bilgiye ihtiyacımız var (=

Edirne sınıf öğretmenliği hakkında bilgiye ihtiyacımız var (=

kızlar hızır gibi yetiştiniz :) kafamda bir sürü soru işareti varfisfisfis ilk olarak kampüse niye berbat dedinizi merak ettim.bi de ben 2.öğretimim dersler kaçta başlayıp bitiyor:uhm:
yurt olanakları falan nasıl biz yeni trakyalıları biraz daha bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:)

üniversitelerin kendi sitesinde bu bilgiler yer alıyordur,ya da telefon bilgileri falan açıp istediğinizi sorun kesin bilgi alın derim ben

kızlar ben puanlara baktım ben de seneye giricem sınava 540 513 lü puanlar var anlayamadım tavan 500 değilmi :/:/:/ cidden kafan karıştı ve bütün tanıdıklar puanların çok yüksek olduğunu söylüyo sizce de öylemi

evet baya yüksek puanlar ki seneye sistem yerleşmiş olacak puanlar o zaman net olur,senin dediğin eklenmiş puan tavan puan 500 evet,ama eklenmiş olarak daha yüksek olabiliyor

kızlar hızır gibi yetiştiniz :) kafamda bir sürü soru işareti varfisfisfis ilk olarak kampüse niye berbat dedinizi merak ettim.bi de ben 2.öğretimim dersler kaçta başlayıp bitiyor:uhm:
yurt olanakları falan nasıl biz yeni trakyalıları biraz daha bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:)

Seninde Trakya sınıf öğretmenliği demek hayırlı olsun :) Ben Trakyalıyım ama yinede hiç bir şey bilmiyorum bölüm hakkında.. Umarım iyi şeyler duyarız (=

Back