• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

Öncelikle herkesi tebrik ederim.. Uzun bir süredir yoktum geçte olsa yazayım dedim. Bende İstanbul Bilgi Üniversitesi-Hukuk Fakültesi'ni kazandım.. :)

aaay canm ne güzle yaa banada gaz werdi hcolar sıram 14bndi türkçe öğrt. yazdım istordum da çok ama malesef olmaz diye düşündüm bende yazdım şağılara sosyal bilg.öğrtemneliği ve o oldu :alkisalkisalkis :) önce ilk bi saat üzüldm ama şimdi çok mutluyum dumlupınar beni bekler :) sıralaman kaçtı canım ilk bin flan mı :))):hooray:

tebrik ederim cnm bnm.sıralamam 4395 di.sadece 2 tercih yaptm.amasya türkçe öğrtmnliği gündüzü ve gecesi.çok şükür oda geldi :))

canım puanım 472.277.sıralamam 10643.açıkçası benim netlerim pek iyi değildi yani yaptığım netlerle 10binlerde olcağımı hiç tahmin etmezdim ama demek ki biçok kişinin sınavı pek iyi geçmemiş olacak ki kötü netlerle iyi bi puan aldım.çalışma konusunda şöyle diyim sana.çok düzenli çalıştığım söylenemez ama yine de çalışmak kesinlikle gerekli.benim 10. ve 11. sınıfım iyiydi önce bu temelleri hallet.özellikle trigonometriyi çok iyi çalış heryerde war çünkü.sonraa edebiyat temelin warsa şuan rahat olabilirsin ama yoksa edebiyata da hafiften başla.mesela benim edebiyatım çok iyiydi o yüzden ben edebiyatı son 1 haftada çalıştım.ama şunu unutma edebiyatı az çok herkes yapıyo.yani genelde herkesin edebiyat netleri birbirine yakında bu yıl.bu yıl ayırıcı olan matematik oldu ve bence yine öyle olcak.bence senin ilk önce matematiği halletmen lazım.bşka sorun varsa sorabilirsin??

Çoook saol canım benşm yaa evet matematge agırlık verıorum edb 11. sınıfmda tam innş bende gelırım yanına seneyeeee memlektmde okumak ıstıorum :(( kaydirigubbakcemile4
Senin adınada çok sevınıorum dolu dolu yaşarsın inş hayırlısyla canım benimolumunekankayizsmile

Pamukkale Üniversitesi _ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Bu arada kazanan herkesi tebrik ederim..

Back