Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

canım kayda geldiğinde yurtları da araşıtırsın bildiğim kadarıyla merkezdeki yurtlardan daha memnun öğrenciler.kampüse yakın devlet yurdu dışında yurt var mı bilmiyorum.yurdu merkezde tutarsan onun için de okuldan aşağı inmen gerekicek.servisle gidip gelince esktra izmit-ist arasındaki o yol olucak.başta da dediğim gibi geldiğinde araştırırsın hangisi daha çok içine sinerse..;) sana biraz moral veriyim okulun bahar şenlikleri falan çok iyiydi sana sorun olucak ilk aklıma gelen şey soğuk hava ona da hazırlıklı gelirsin olur biterkaydirigubbakcemile2

saol canım dün gidip baktık ztn yurtlara falan.zaten ılk yıl hzırlık mecburı oldugu ıcın merkezdeyım.yurtlar da ztn merkezde tamamen.
daha gıtmeden yurtları gezdım falan ya bı hüzün çöktü içime.tanımdagım bi şehir tanımdagım ınsanlar.napcam nasıl alışcam bılemıyorum.cok yanlızım çoookkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hem ilk sıraya Uludağ üniversitesini yazdım hemde pişmanlık duyuyorum sanki.Türk dili ve edebiyatını kazandım bende...Ama tüm arkadaşlarım şehir dışına gidince ben ailemin yanında kalınca bi kötü oldum...Kafam çok karışık.Arkadaşlarım sen ana kuzusu gibi annenin yanında kaldın biz hayatımızı yaşıcaz falan diyolar sinirim iyice bozuluyor.

Ne yapsam ki???

sanırım arkadaşların okumaya değil dokumaya gidiyorlar kötükedihüso
sen de mi dokumaya gitmek istiyorsun anlamadım ..
amacın istediğin bölümde okumak mı yoksa ailenin yanında uzaklaşıp arkadaşlarının dediği gibi hayatını yaşamak mı ?
doğrusu arkadaşlarına da ,onlar gibi olamamaktan yakınan sana da kızdım ?
ne hallere düştük YARABBİ..
şimdiki öğrenciler okumak için değil de aileden uzaklaşmak için öss ye giriyormuş meğer akannehir
okumakta gözün varsa heryerde paşa paşa okursun ..
hem o arkadaşların sevinsinler bakalım şimdi ,yarın bir gün pişman olup çok arayacaklar analarını babalarını ama iş işten geçmiş olacak..
sen de otur annenin babanın dizinde de okumana bak ..
hayatını sonra da yaşarsın ..
okulunu başka etkenler olmadan ,hayatını yaşama felsefesiyle değil ,ilim bilim adamı olma felsefesiyle bitir ..
sonra nasılsa iş güç sahibi olunca istediğin kadar hayatını yaşarsın

Keşke bende yaşadığım şehirde kazanmış olsaydım.. Bugün itibariyle ön kayıdımı yapmış bulunuyorum zemuszemus

Son düzenleme:
saol canım dün gidip baktık ztn yurtlara falan.zaten ılk yıl hzırlık mecburı oldugu ıcın merkezdeyım.yurtlar da ztn merkezde tamamen.
daha gıtmeden yurtları gezdım falan ya bı hüzün çöktü içime.tanımdagım bi şehir tanımdagım ınsanlar.napcam nasıl alışcam bılemıyorum.cok yanlızım çoookkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım o hazırlık sınıfını hiç dert etme.nasılsa ingilizce sınavı geçersin.ben fen-edebiyat fakültesinde okuyan hiçbir arkadaşımın ingilizceleri çok iyi olmadığı halde hazırlık okuduğunu duymadımkaydirigubbakcemile4 bi tek yalnız olan sen değilsin ki canım hepimiz dışarı gittiğimiz için benzer şeyleri yaşıyoruz.ben kısmen de olsa bildiğim bi şehre gidiceğim halde tereddüt ediyorum:çok üzgünüm: şehir konusunda da endişenlenme merkezi çabucak öğrenirsinyerimseniben bi senedir sürekli oralarda olduğumdan gidip gelmekten bıktım her yer aynı diyordum ama şimdi nasıl bırakıp gidiceğimi düşünüyorum:utangac:

Yorumlarınız için teşekkür ederim...Benimkisi sadece bi anlık özenti oldu.Sanki onlar sürekli gezcek ve bende sürekli ders çalışacağım gibi hissettim kendimi...Daha 2-3 gün önce beni anakuzusu olmakla suçlayan arkadaşlarım paçası tutuşunca beni haklı bulmaya başladı...kayıt işlemleri,yurt sorunu,ortama uyum sağlama konusunda şimdi çok zordalar...Ve bana senin işin rahat kendi evindesin diyolar..Sanırım bende,onlarda anladı aile yanında kalmanın aslında çok güzel bi durum olduğunu:)

..$€L!n..;14794194 .!.:
Atatürk üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım zemuszemus

Hayırlı olsun canım. Kardeş bölümüm benim. yerimseniben
Ama ben Ankara'da okuyorum. yerimseniben
Zordur. Allah kolaylık versin.

..$€L!n..;14794194 .!.:
Atatürk üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım zemuszemus

çok güzel bir üniversiteyi kazanmışsınvereliniortakvereliniortak
kocaman kampüsü var çok seversin erzurumu

Çok kısıtlayıcı değiller genelde çoğu yere gitmeme izin verirler...Ama yinede başka şehirde olduğum kadar serbest olamam.

canim bi kere üniversiteye gitmeyi serbest olmak olarak algılama ben de ailemden farkli bi şehirde okudum ama inan aklimdan gece sabahlara kadar eğlenmek vs geçmedi sadece erkek arkadasimla ayni ortamda olmak konusunda bi rahatlığım oldu ki ailen cok sıkan bi insan değilmiş madem sende verdikleri bu tavizi aksine çevirmeden kullanırsin yurtta olduğunda da zaten saat sınırı var

..$€L!n..;14795133 .!.:
az daha japoncaya gidiyordum orası daha fena kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim :ecrin_bebek:

Canım ben de merak ediyorum. Neler değişti dil puanlarında?
Çok oynama var mı? Ankara ya da İstanbul'a kaçıncı sıralamadaki öğrenciler girebiliyor?
Benim girdiğim zamanla nasıl bir fark var acaba? Bunu kıyaslamak istiyorum.

tebrik ederim canım.yeni bi trakyalı olarak bunu söylemek bana pek düşmez belki ama aramıza hoşgeldin:)

teşekkür ederim :):) bende seni tebrik ederim a.s. hoşbulduk :3: kafamda endişeler yok değil tabiki ama bi tek giden de ben değilim şimdi daha iyi anlıyorum :) yurda başvurdum 30unda açıklanıcak inşallah çıkar

amasya üniversitesi türkçe öğretmenliği.

kendi memleketimde istediğim bölüm geldi çok şükür hihoyyyt

aaay canm ne güzle yaa banada gaz werdi hcolar sıram 14bndi türkçe öğrt. yazdım istordum da çok ama malesef olmaz diye düşündüm bende yazdım şağılara sosyal bilg.öğrtemneliği ve o oldu :alkisalkisalkis :) önce ilk bi saat üzüldm ama şimdi çok mutluyum dumlupınar beni bekler :) sıralaman kaçtı canım ilk bin flan mı :))):hooray:

Back
X